Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hi

I

f

Lik

Va

SL

Va

Penne met

WA

+

ehakt-

spinaziebal|

fe

letjes



[4 personen)

A

4 eloliffolie

be

1 zak gewassen spinazie (400 g)

Ex

1 schaal rundergehakt (300 g)

À

1 Verhit ineen

rs

3 el paneermeel

300 g penne

hapjespan 2elolie

2uien

2

Voeg de spinazie

1 blik tomatenblokjes (400 g)

in 2-3 porties

50 g groene olijven zonder pit

(potje à 220 g)

toe en laat al

Y

Jb

omscheppend

slinken en het vocht

verdampen. 2 Houd

de helft van de

u

han

spinazie onder een

jl

ji

|

deksel warm. Schep

af

alie

de andere helft van

Air

Ae

Ba!

de spinazie op een

A

IM

snijplank en snijd fiin.3 Mengin een

AN

4

kom de fijngesneden spinazie met

;

N

=

a

Fr

Den

in

het rundergehakt, paneermeel en

peper. Rol er ca. 20 balletjes van ter

;

grootte van een walnoot. 4 Kook

de penne volgens de aanwijzingen

op de verpakking beetgaar. Verhit

intussen de rest van de olie in een

EI

À

koekenpan. Bak de gehaktballetjes

EEN SLIMME MANIER O

E

in3 min. rondom aan. 5 Snipper

Diet

intussen de uien. Schuif de balletjes

Ep

2

7

ai dr

‚VLEES EN MEER GROENTE TE

nu

aan de kant, voeg de ui toe en fruit

le:

;

1min. Voeg de tomatenblokjes

MENG SPINAZIE.

DOOR HET GEHA

aan

toe, breng aan de kook en stoof

a

de gehaktballetjes 5 min. op laag

vuur. 6 Snijd de olijven in ringetjes

en voeg ze toe aan de saus. Giet

de pasta af. Verdeel de pasta

%

zu

2. AA

Blokjes

FE

over 4 diepe borden. Verdeel de

P m:

ne

achtergehouden spinazie over de

emma

\ LT)

"

olijven

Al

I

=

à

pasta. Schep de tomatensaus met

de balletjes op de pasta

voedingswaarde p.p. 619 kcal,

vet 25 g, waarvan verzadigd 7 g,

33

koolhydraten 66 g, waarvan suikers

7 g, vezels 7 g, eiwit 29 g, zout 0,9 g,

groente 150 g

JUMBO 93