Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hi
I
f
Lik
Va
SL
Va
Penne met
WA
+
ehakt-
spinaziebal|
fe
letjes
’
[4 personen)
A
4 eloliffolie
be
1 zak gewassen spinazie (400 g)
Ex
1 schaal rundergehakt (300 g)
À
1 Verhit ineen
rs
3 el paneermeel
300 g penne
hapjespan 2elolie
2uien
2
Voeg de spinazie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
in 2-3 porties
50 g groene olijven zonder pit
(potje à 220 g)
toe en laat al
Y
Jb
omscheppend
slinken en het vocht
verdampen. 2 Houd
de helft van de
u
han
spinazie onder een
jl
ji
|
deksel warm. Schep
af
alie
de andere helft van
Air
Ae
Ba!
de spinazie op een
A
IM
snijplank en snijd fiin.3 Mengin een
AN
4
kom de fijngesneden spinazie met
;
N
=
a
Fr
Den
in
het rundergehakt, paneermeel en
peper. Rol er ca. 20 balletjes van ter
;
grootte van een walnoot. 4 Kook
de penne volgens de aanwijzingen
op de verpakking beetgaar. Verhit
intussen de rest van de olie in een
EI
À
koekenpan. Bak de gehaktballetjes
EEN SLIMME MANIER O
E
in3 min. rondom aan. 5 Snipper
Diet
intussen de uien. Schuif de balletjes
Ep
2
7
ai dr
‚VLEES EN MEER GROENTE TE
nu
aan de kant, voeg de ui toe en fruit
le:
;
1min. Voeg de tomatenblokjes
MENG SPINAZIE.
DOOR HET GEHA
aan
toe, breng aan de kook en stoof
a
de gehaktballetjes 5 min. op laag
vuur. 6 Snijd de olijven in ringetjes
en voeg ze toe aan de saus. Giet
de pasta af. Verdeel de pasta
%
zu
2. AA
Blokjes
FE
over 4 diepe borden. Verdeel de
P m:
ne
achtergehouden spinazie over de
emma
\ LT)
"
olijven
Al
I
=
à
pasta. Schep de tomatensaus met
de balletjes op de pasta
voedingswaarde p.p. 619 kcal,
vet 25 g, waarvan verzadigd 7 g,
33
koolhydraten 66 g, waarvan suikers
7 g, vezels 7 g, eiwit 29 g, zout 0,9 g,
groente 150 g
JUMBO 93