Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IN

PS

sh

LE

Kippasteitje met ei

hoofdgerecht - 25 min. (+ 12-15 min. oventijd) -

x

Par

Apers.

ER

1j

+

nn

1schaal Nieuwe Standaard Kip kipfilet (390 g)

1kippenbouillonblokje

[24

2eieren

2 schalen pasteibakjes in paashaas-vorm

(à 4 stuks, paasassortiment)

qui

2 emmers snoeptomaatjes (à 250 9)

A

% bakje peterselie (à 15 g)

et

3 el olijfolie extra vierge

PA

75 g roomboter

8

75 g bloem

100 ml kookroom 20% vet

(

& bakplaat bekleed met bakpapier

Pr)

17

1Snijd de kipfilet in dikke plakken. Breng de kip

Si.

met het bouillonblokje en 1 L water tegen de

kook aan en laat de kip in 6 min. zachtjes gaar

worden. 2 Kook intussen de eieren in 7 min

8

ni

Ke

LS

nn;

bijna hard. Verwarm de oven voor tot 165 °C.

+

‘11

3 Zet de pasteibakjes op de met bakpapier

à

IN

Ei

beklede bakplaat. Snijd de deksels uit de bakjes

be

A;

en leg ze ernaast. Bak de pasteibakjes in de

RS

voorverwarmde oven in 12-15 min. goudgeel en

knapperig. 4 Snipper intussen de ui en halveer de

tomaatjes. Snijd de peterselie fijn. Meng in een

+

kom de ui, tomaat en % van de peterselie met de

olie en peper. B Neem de kipfilet uit de bouillon

Meet 700 ml bouillon af en laat in een maatbeker

iets afkoelen. Laat de eieren schrikken onder

koud stromend water en pel ze. Snijd de kip in

Bestel de boodschappen va

reepjes. 6 Verhit de boter ineen pan. Roer er

tevoren via de Jumbo app.

de bloem door en laat het mengsel al roerend

1min. garen. Schenker de bouillon langzaam

enal roerend met een garde bij tot een gladde

saus ontstaat. Verwarm de saus nog 2 min. op

laag vuur. Snijd intussen het ei in stukjes. 7 Roer

a

Standaard

de kip en de kookroom door de saus. Breng

N

9

Ml

00

op smaak met peper. 8 Zet de pasteibakjes op

Par

LA

4 borden. Schep de ragout in de bakjes. Verdeel

®

erheteien derest van de peterselie over. Leg de

deksels van de pasteibakjes erop. Serveer met de

CE

tomatensalade.

59

voedingswaarde p.p. 968 kcal, vet 64 g, waarvan

verzadigd 30 g, koolhydraten 57 g, waarvan

suikers 9 g, vezels 6 g, eiwit 38 g, zout 1,8 g,

groente 150g

4 JUMBO