Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IN
PS
sh
LE
Kippasteitje met ei
hoofdgerecht - 25 min. (+ 12-15 min. oventijd) -
x
Par
Apers.
ER
1j
+
nn
1schaal Nieuwe Standaard Kip kipfilet (390 g)
1kippenbouillonblokje
[24
2eieren
2 schalen pasteibakjes in paashaas-vorm
(à 4 stuks, paasassortiment)
qui
2 emmers snoeptomaatjes (à 250 9)
A
% bakje peterselie (à 15 g)
et
3 el olijfolie extra vierge
PA
75 g roomboter
8
75 g bloem
100 ml kookroom 20% vet
(
& bakplaat bekleed met bakpapier
Pr)
17
1Snijd de kipfilet in dikke plakken. Breng de kip
Si.
met het bouillonblokje en 1 L water tegen de
kook aan en laat de kip in 6 min. zachtjes gaar
worden. 2 Kook intussen de eieren in 7 min
8
ni
Ke
LS
nn;
bijna hard. Verwarm de oven voor tot 165 °C.
+
‘11
3 Zet de pasteibakjes op de met bakpapier
à
IN
Ei
beklede bakplaat. Snijd de deksels uit de bakjes
be
A;
en leg ze ernaast. Bak de pasteibakjes in de
RS
voorverwarmde oven in 12-15 min. goudgeel en
knapperig. 4 Snipper intussen de ui en halveer de
tomaatjes. Snijd de peterselie fijn. Meng in een
+
kom de ui, tomaat en % van de peterselie met de
olie en peper. B Neem de kipfilet uit de bouillon
Meet 700 ml bouillon af en laat in een maatbeker
iets afkoelen. Laat de eieren schrikken onder
koud stromend water en pel ze. Snijd de kip in
Bestel de boodschappen va
reepjes. 6 Verhit de boter ineen pan. Roer er
tevoren via de Jumbo app.
de bloem door en laat het mengsel al roerend
1min. garen. Schenker de bouillon langzaam
enal roerend met een garde bij tot een gladde
saus ontstaat. Verwarm de saus nog 2 min. op
laag vuur. Snijd intussen het ei in stukjes. 7 Roer
a
Standaard
de kip en de kookroom door de saus. Breng
N
9
Ml
00
op smaak met peper. 8 Zet de pasteibakjes op
Par
LA
4 borden. Schep de ragout in de bakjes. Verdeel
®
erheteien derest van de peterselie over. Leg de
deksels van de pasteibakjes erop. Serveer met de
CE
tomatensalade.
59
voedingswaarde p.p. 968 kcal, vet 64 g, waarvan
verzadigd 30 g, koolhydraten 57 g, waarvan
suikers 9 g, vezels 6 g, eiwit 38 g, zout 1,8 g,
groente 150g
4 JUMBO