Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AN

KEN

EUX

ik

fl

Ik

Ta

;

»

Bekijk de kookvideo op

« |

Jumbo.com/watetenw

ABS

gi

Gy

Tian met aardappelen

$

zin

/

wb

dilleyoghurt

Lu)

À

PN

|

Gl

hoofdgerecht - 10 min. (+ 30 min.

A3

%

oventijd) - 4 pers.

>=" Z

Se

%

ei

1courgette

7

FE

8

and

3 tomaten

7 /

x

1zak aardappelschijfjes (450 g,

SN

Ke

N

\

uit de koeling)

2 el olijfolie

fi,



DR

y

75 g geraspte belegen geitenkaas

pet

x

\

50+

A

\Z

1bakje verse dille (15 g)

Vs

1bakje yoghurt Griekse stijl

N\

naturel 10% vet (150 9)

ee

=

fs

1teentje knoflook

& 1ronde ovenschaal (3 24 cm),

wré

x

4

ingevet

5

Sy

1knoflookpers of rasp

7

… À

4

1Verwarm de oven voor tot

4

200 °C. Snijd de courgette en

27

a

tomaten in schijfjes van 2-3 mm.

Ds

=

2 Begin aan de buitenrand

Hi

ls

en zet de schijfjes courgette,

aardappel en tomaat om en om

<

rechtop rondom in de ovenschaal

A

Besprenkel de groente met de olie.

Bestrooi de groente met de kaas

en versgemalen peper. 3 Bak de

tian in de voorverwarmde oven in

>

er

30 min. goudgeel en gaar. 4 Hak

intussen de dille fijn. Doe de yoghurt

ineen komen pers of rasp er de

à hi

knoflook boven. Meng met de helft

+

>

van de dille. Breng op smaak met

saut

Aardappelschifies

versgemalen peper. 5 Neem de

Kaas

tian uit de oven, bestrooi met de

an

rest van de dille en serveer met de

Ba

dilleyoghurt

voedingswaarde p.p. 308 kcal,

vet 16 g, waarvan verzadigd 7 g,

29

koolhydraten 29 g, waarvan suikers

9 g, vezels 4 g, eiwit 10 g, zout 0,4 g,

groente 175 g

92 JUMBU