Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ii
ad
> Pr
Soto ayam
(
hoofdgerecht « 45 min. (+1 uur wachten) -
2
6%
>
4 pers.
nr
4
En
4
2 preien
je _
1ui
ot.
500 g vastkokende aardappelen
1schaal Nieuwe Standaard Kip
kippenbouten (2 stuks, ca. 650 g)
4
1kippenbouillonblokje
3 takjes selderij
150 g witte rijst
4 eieren
1 zakje boemboe speciaal verse
nnen
a
kruidenmix soto (100 g)
1schaaltje taugé (125 g)
sambal oelek
3 el gebakken uitjes
& zeef
®
en
1 Snijd 1 prei in ringen. Snipper de ui
grof. Schil de aardappelen en snijd ze
me
in blokjes. 2 Breng de kippenbouten
ce
À
u
met 2 L water, de preiringen, ui, het
Si
bouillonblokje en de selderij aan de kook.
Le
Kook in 1uurzachtjes gaar. 3 Kook de rijst
5
volgens de aanwijzingen gaar. Kook de
"8 de
aardappelblokjes in ca. 10 min. gaar. Kook
de eieren in 7 min. bijna hard en laat ze
onder koud stromend water schrikken
4 Pel en halveer de eieren. Snijd de laatste
prei in fijne ringetjes. 5 Neem de kip uit
de bouillon. Zeef de bouillon en schenk in
een schone pan. Voeg de kruidenmix toe
en verwarm 5 min. zachtjes. Pluk intussen
RE
het vlees van de kippenbouten. 6 Zet
rijst, aardappel, preiringetjes, ei, taugé,
kippenvlees, sambal en uitjes op tafel. Laat
iedereen naar wens diepe borden vullen en
DE SCHAALTJES |
2
X
schep er een flinke pollepel bouillon over.
a
Aai
Ù
MET TOPPI
5
2
E
vr
T4 |
voedingswaarde p.p. 580 kcal, vet 18 g,
o
L
L
Sy
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 64.9,
\]
waarvan suikers 10 g, vezels 7 g, eiwit 37 g,
LI | 4
Hit
zout 3,6 g, groente 144 g
+
L 111 4
hd
©,
1
=
Tip: laat in de bouillon ook wat plakjes gember
Je
en
I
[1
1] \
en 1-2 gekneusde stengels citroengras
dé
meetrekken.
DE
#2
Es
ne
7
|
AN
edel
T
Fotografie Eric van Lokven Styling Jet Krings Receptuur Janneke Philippi Voedingswaarden Bob Mulder
42