Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ii

ad

> Pr

Soto ayam

(

hoofdgerecht « 45 min. (+1 uur wachten) -

2

6%

>

4 pers.

nr

4

En

4

2 preien

je _

1ui

ot.

500 g vastkokende aardappelen

1schaal Nieuwe Standaard Kip

kippenbouten (2 stuks, ca. 650 g)

4

1kippenbouillonblokje

3 takjes selderij

150 g witte rijst

4 eieren

1 zakje boemboe speciaal verse

nnen

a

kruidenmix soto (100 g)

1schaaltje taugé (125 g)

sambal oelek

3 el gebakken uitjes

& zeef

®

en

1 Snijd 1 prei in ringen. Snipper de ui

grof. Schil de aardappelen en snijd ze

me

in blokjes. 2 Breng de kippenbouten

ce

À

u

met 2 L water, de preiringen, ui, het

Si

bouillonblokje en de selderij aan de kook.

Le

Kook in 1uurzachtjes gaar. 3 Kook de rijst

5

volgens de aanwijzingen gaar. Kook de

"8 de

aardappelblokjes in ca. 10 min. gaar. Kook

de eieren in 7 min. bijna hard en laat ze

onder koud stromend water schrikken

4 Pel en halveer de eieren. Snijd de laatste

prei in fijne ringetjes. 5 Neem de kip uit

de bouillon. Zeef de bouillon en schenk in

een schone pan. Voeg de kruidenmix toe

en verwarm 5 min. zachtjes. Pluk intussen

RE

het vlees van de kippenbouten. 6 Zet

rijst, aardappel, preiringetjes, ei, taugé,

kippenvlees, sambal en uitjes op tafel. Laat

iedereen naar wens diepe borden vullen en

DE SCHAALTJES |

2

X

schep er een flinke pollepel bouillon over.

a

Aai

Ù

MET TOPPI

5

2

E

vr

T4 |

voedingswaarde p.p. 580 kcal, vet 18 g,

o

L

L

Sy

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 64.9,

\]

waarvan suikers 10 g, vezels 7 g, eiwit 37 g,

LI | 4

Hit

zout 3,6 g, groente 144 g

+

L 111 4

hd

©,

1

=

Tip: laat in de bouillon ook wat plakjes gember

Je

en

I

[1

1] \

en 1-2 gekneusde stengels citroengras



meetrekken.

DE

#2

Es

ne

7

|

AN

edel

T

Fotografie Eric van Lokven Styling Jet Krings Receptuur Janneke Philippi Voedingswaarden Bob Mulder

42