Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Er |
TE
e
TER
4;
#2
Ba
ges,
5
9
Aspergetosti
lunchgerecht + 20 min. - 4 pers.
pe
LA
6-8 gekookte witte en/of
5
groene asperges (restje)
4 zongedroogde tomaatjes
2 tomaten
si
2 bollen mozzarella
(à125 9)
le
2 takjes basilicum
“8
.
=
8 dikke plakken La Place rogge
witbrood
7
>
4elolijfolie
a.
& bakkwastje
5
1 Snijd de asperges in stukjes.
à
FE
Snijd de zongedroogde tomaatjes
in stukjes en de tomaten en
mozzarella in plakjes
“
2 Beleg 4 sneden brood
>
met de asperges, beide soorten
Ÿ
tomaat en mozzarella. Verdeel
=
|
er de basilicumblaadjes over en
Fe
N
bestrooi met peper naar smaak.
Dek af met de andere 4 sneetjes
4
brood en druk stevig aan. Bestrijk
N!
de sandwiches aan beide kanten
met de olie. 3 Verhit 2 grote
a
Voordat je kunt genieten
3. Schil de asperges met
droge koekenpannen. Leg de
A
van al die lekkere asperges,
een dunschiller van het
sandwiches in de pannen en
mn
&
moet je ze natuurlijk eerst
kopje naar beneden en
bak ze 2-3 min. per kant tot ze
LI
A8
LL
even goed schoonmaken
overlappend, zodat je
goudgeel zijn en de mozzarella
en schillen. Zo doe je dat:
zeker weet dat je alle schil
is gesmolten. 4 Snijd de tosti's
pan
1. Snijd eerst het onderste,
hebt verwijderd.
schuin dooren stapel ze op
droge stukje eraf. Dit kun je
4 borden.
makkelijk voelen.
groene asperges
2. Leg de asperges daarna
hoef je niet te schillen.
voedingswaarde p.p. 495 kcal,
ongeveer een uur in koud
Je hoeft alleen maar het
vet 25 g, waarvan verzadigd 11 g,
water. Hierdoor worden
onderste stukje (ongeveer
koolhydraten 45 g, waarvan suikers
ze steviger en zijn ze
3 cm) af te breken of te
4g, vezels 5 g, eiwit 20 g, zout 1,7 g,
makkelijker te schillen.
snijden.
groente 83 g
70 JUMBO