Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

alt

&

4

x

VLIEGENSVLUG

GEMAAKT EN

VAST NET ZO SNEL

\

TOT DE LAATSTE

N)

KRUIMEL OP

D

Kaneel-pecanbroodjes

gebak - 15 min. (+ 25 min. oventijd + 30 min. afkoelen)

- 8 stuks

à.‘

1bakje pecannoten (70 g)

broodjes hoeven elkaar



60 g roomboter op

niet te raken. 5 Bak de

kamertemperatuur

kaneelbroodjes 25 min.

1tl gemalen kaneel

in het midden van de

2el donkere basterdsuiker

voorverwarmde oven

1rol bladerdeeg (270 g, uit

6 Neem de broodjes uit de

de koeling)

oven en laat ze in de vorm

î

25 min. afkoelen. 7 Verwarm

1 zakje wit glazuur (125 g,

bakproducten)

intussen het glazuur volgens

É

& quichevorm (825 cm)

de aanwijzingen op de

verpakking en besprenkel er

1 Verwarm de oven voor tot

de broodjes mee. Laat het

170 °C. 2 Hak de pecannoten

glazuur op de broodjes

fijn. Doe de boter in een kom

30 min. afkoelen.

en menger de kaneel en

U

basterdsuiker door. 3 Rol het

voedingswaarde per stuk

tl

deeg uit op het werkblad.

327 kcal, vet 219, waarvan

Bestrijk het deeg met de

verzadigd 9 g, koolhydraten

kaneelboter, bestrooi met de

31g, waarvan suikers 17 g,

noten en rol weer op zoals

vezels 1 g, eiwit 3 g, zout 0,2g

het deeg was opgerold

%

4 Snijd de deegrol in

Variatietip: vervang de



8 plakken van gelijke dikte

pecannoten door fijngehakte

en leg ze op hun kant in de

pistachenoten. Bestrooi de

quichevorm; 1 in het midden

broodjes na het glazuren evt.

en derest eromheen. De

met extra pistachenoten.

Ek

ù

N