Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
alt
&
4
x
VLIEGENSVLUG
GEMAAKT EN
VAST NET ZO SNEL
\
TOT DE LAATSTE
N)
KRUIMEL OP
D
Kaneel-pecanbroodjes
gebak - 15 min. (+ 25 min. oventijd + 30 min. afkoelen)
- 8 stuks
à.‘
1bakje pecannoten (70 g)
broodjes hoeven elkaar
—
60 g roomboter op
niet te raken. 5 Bak de
kamertemperatuur
kaneelbroodjes 25 min.
1tl gemalen kaneel
in het midden van de
2el donkere basterdsuiker
voorverwarmde oven
1rol bladerdeeg (270 g, uit
6 Neem de broodjes uit de
de koeling)
oven en laat ze in de vorm
î
25 min. afkoelen. 7 Verwarm
1 zakje wit glazuur (125 g,
bakproducten)
intussen het glazuur volgens
É
& quichevorm (825 cm)
de aanwijzingen op de
verpakking en besprenkel er
1 Verwarm de oven voor tot
de broodjes mee. Laat het
170 °C. 2 Hak de pecannoten
glazuur op de broodjes
fijn. Doe de boter in een kom
30 min. afkoelen.
en menger de kaneel en
U
basterdsuiker door. 3 Rol het
voedingswaarde per stuk
tl
deeg uit op het werkblad.
327 kcal, vet 219, waarvan
Bestrijk het deeg met de
verzadigd 9 g, koolhydraten
kaneelboter, bestrooi met de
31g, waarvan suikers 17 g,
noten en rol weer op zoals
vezels 1 g, eiwit 3 g, zout 0,2g
het deeg was opgerold
%
4 Snijd de deegrol in
Variatietip: vervang de
’
8 plakken van gelijke dikte
pecannoten door fijngehakte
en leg ze op hun kant in de
pistachenoten. Bestrooi de
quichevorm; 1 in het midden
broodjes na het glazuren evt.
en derest eromheen. De
met extra pistachenoten.
Ek
ù
N