Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
PAS,
Lekker lang uitslapen en
ontbijten zo lang als je maar
wilt. Maak van je paasweekend
een feest met een uitgebreide
brunch, pronkstukken en
natuurlijk eieren zoeken.
Gazpacho met komkommer
brunchgerecht - 10 min. - 4 pers
1komkommer
% groene paprika
1 pot gegrilde gele paprika (280 g)
2el soepbolletjes naturel (zakje à 150 g)
& blender of staafmixer met hoge beker
4 lage brede glazen (whiskyglazen)
<
1Schil de komkommer en snijd hem in stukken
P
Snijd de groene paprika in kleine blokjes. 2 Doe
ki
de inhoud van de pot gegrilde paprika's (dus met
vocht) in een hoge beker of in de blender. Voeg de
komkommer toe en pureer tot een gladde soep.
3 Schenk de soep in de glazen, garneer met de
groene paprika en de soepbolletjes en serveer.
voedingswaarde p.p. 81 kcal, vet 3 g, waarvan
verzadigd 1g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 7 g,
x
vezels 1 g, eiwit 2 g, zout 0,7 g, groente 100 g
Serveertip: serveer de gazpacho naturel en zet
soepbolletjes of -croutons, blokjes paprika, tomaat,
«
olijfolie en verse kruiden op tafel, zodat iedereen zelf
naar wens kan toevoegen.
JUMBO
11