Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

PAS,

Lekker lang uitslapen en

ontbijten zo lang als je maar

wilt. Maak van je paasweekend

een feest met een uitgebreide

brunch, pronkstukken en

natuurlijk eieren zoeken.

Gazpacho met komkommer

brunchgerecht - 10 min. - 4 pers

1komkommer

% groene paprika

1 pot gegrilde gele paprika (280 g)

2el soepbolletjes naturel (zakje à 150 g)

& blender of staafmixer met hoge beker

4 lage brede glazen (whiskyglazen)

<

1Schil de komkommer en snijd hem in stukken

P

Snijd de groene paprika in kleine blokjes. 2 Doe

ki

de inhoud van de pot gegrilde paprika's (dus met

vocht) in een hoge beker of in de blender. Voeg de

komkommer toe en pureer tot een gladde soep.

3 Schenk de soep in de glazen, garneer met de

groene paprika en de soepbolletjes en serveer.

voedingswaarde p.p. 81 kcal, vet 3 g, waarvan

verzadigd 1g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 7 g,

x

vezels 1 g, eiwit 2 g, zout 0,7 g, groente 100 g

Serveertip: serveer de gazpacho naturel en zet

soepbolletjes of -croutons, blokjes paprika, tomaat,

«

olijfolie en verse kruiden op tafel, zodat iedereen zelf

naar wens kan toevoegen.

JUMBO

11