Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

roerbak van witte kool en

we

eieren (orik arik)

ZE

bijgerecht « 20 min. « 4 pers

1rode paprika

2 el zonnebloemolie

4 teentjes knoflook

1runderbouillonblokje

600 g gesneden witte kool (zak à

3009)

4eieren

5

& knoflookpers

ri

wok

5

LS

y

NE

BT

V

©

1 Snijd de paprika in reepjes. Verhit

&

de olie in de wok, pers de knoflook

=d

Pat

pr

w

erboven en fruit 2 min. op laag vuur.

je



Zet het vuur middelhoog en voeg het

bouillonblokje, de paprika en de kool

des

u

Sp

=

toe. Roerbak ca. 8 min. tot de kool

zacht is. 2 Roer telkens Î ei door de

kool. Blijf roeren tot het ei gestold is

2,

hed

en voeg dan weer een ei toe. Breng

op smaak met peper.

7

id

ze

voedingswaarde p.p. 193 kcal,

42

vet 11 g, waarvan verzadigd 3 g,

N

een

koolhydraten 10 g, waarvan

44

suikers 8 g, vezels 5 g, eiwit 11 g,

wee

Ve

di

Ar

=

zout 1,3 g, groente 188 g

N

a AD

Tip: serveer met rijst, sambal, kroepoek

AET

Æ

Kn

en Indische gehaktballetjes.

a

FE

fl

(fl

If

RL

I

fl

‘IK PAK ECHT

Pr en

À

HET BOEKJE

Ee

à

Y

Ellen Gackel

NN

5

7

Y

]

\ VAN OMA

‘Het gaat bij ons altijd over eten. Bij mijn Indische opa

en oma thuis waren wij ook altijd met eten bezig:

==

\// ERBIJ EN

koken of het eten zelf. Ik kook regelmatig Indisch.

En als we een verjaardag vieren, dan kook ik en blijft

sl

DOE WAT

fl

ELL

iedereen eten. Dat is wel echt traditie. Dit gerecht

=

is een familierecept dat ik graag op doordeweekse

ER STAAT’

dagen maak, omdat het zo gemakkelijk is en

ly,

iedereen het lekker vindt. En er zitten veel groenten

|

1

Ti

1

in. Dat is ook een fijne bijkomstigheid.

Tr

84 _ DUB D