Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dy

Groentesalade

a

met feta

hoofd- of brunchgerecht - 20 min.

(+ 8-10 min. oventijd) - 4-8 pers

4

PERFEC

5

Re à

OM MEE

200 g Jumbo feta kaas 40+

SL

.

8 el olijfolie extra vierge

NL

re

AAT

Îcourgette



1teentje knoflook

Et

_NAAR JE

1ui

150 g tuinerwten (uit de diepvries)

_ WERK

sap van 1 citroen

1tl mosterd

en

Leen

2tl honing

1 zak krulsla melange (100 g)

A

% tl chilivlokken (specerijen)

3”

& bakplaat bekleed met bakpapier

25

A

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Breek

Ge

8

Le

EN

de feta in blokjes van 1 cm en verdeel deze

over de met bakpapier beklede bakplaat.

Besprenkel met {el olie. Rooster de feta

A

RE

A

3

10 min. in de voorverwarmde oven goudgeel

1]

x

Snijd intussen de courgette in blokjes van

2emen hak de knoflook fijn. Snijd de ui in

8%

27

fijne, halve ringen. 2 Verhit in een koekenpan

2el olie. Bak de courgette in 4 min. bruin en

eme

zg

beetgaar. Voeg de knoflook en bevroren

erwten toe en bak nog 2 min. 3 Klop van

ii

het citroensap met de mosterd, honing en

de rest van de olie een gladde vinaigrette.

ve

Breng op smaak met peper. 4 Verdeel

de krulsla over 4 borden. Verdeel er de

gebakken groenten, de uienringen en de

ied

Gaas

feta over. Besprenkel met de vinaigrette en

74

%

À

bestrooi met chilivlokken

voedingswaarde p.p. 378 kcal, vet 30 g,

mk

GS

waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 13 g,

waarvan suikers 6 g, vezels 4 g, eiwit 12 g,

LA

zout 0,9 g, groente 175 g

B

Tip: voeg voor een knapperige beet een handje

x

ongezouten noten toe aan de salade.

Ex

®

en

Frisse strakdroge sauvignon

vore

zon

blanc uit de Loire. Perfect bij

knapperige salades en geitenkaas.

Petit Villebois sauvignon blanc

Fotografie Eddy Haitjema Styling Marijn Visser Kok Valentijn Dirks

750 ml 6,29

JUMBO 29