Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
dy
Groentesalade
a
met feta
hoofd- of brunchgerecht - 20 min.
(+ 8-10 min. oventijd) - 4-8 pers
4
PERFEC
5
Re à
OM MEE
200 g Jumbo feta kaas 40+
SL
.
8 el olijfolie extra vierge
NL
re
AAT
Îcourgette
€
1teentje knoflook
Et
_NAAR JE
1ui
150 g tuinerwten (uit de diepvries)
_ WERK
sap van 1 citroen
1tl mosterd
en
Leen
2tl honing
1 zak krulsla melange (100 g)
A
% tl chilivlokken (specerijen)
3”
& bakplaat bekleed met bakpapier
25
A
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Breek
Ge
8
Le
EN
de feta in blokjes van 1 cm en verdeel deze
over de met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met {el olie. Rooster de feta
A
RE
A
3
10 min. in de voorverwarmde oven goudgeel
1]
x
Snijd intussen de courgette in blokjes van
2emen hak de knoflook fijn. Snijd de ui in
8%
27
fijne, halve ringen. 2 Verhit in een koekenpan
2el olie. Bak de courgette in 4 min. bruin en
eme
zg
beetgaar. Voeg de knoflook en bevroren
erwten toe en bak nog 2 min. 3 Klop van
ii
het citroensap met de mosterd, honing en
de rest van de olie een gladde vinaigrette.
ve
Breng op smaak met peper. 4 Verdeel
de krulsla over 4 borden. Verdeel er de
gebakken groenten, de uienringen en de
ied
Gaas
feta over. Besprenkel met de vinaigrette en
74
%
À
bestrooi met chilivlokken
voedingswaarde p.p. 378 kcal, vet 30 g,
mk
GS
waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 13 g,
waarvan suikers 6 g, vezels 4 g, eiwit 12 g,
LA
zout 0,9 g, groente 175 g
B
Tip: voeg voor een knapperige beet een handje
x
ongezouten noten toe aan de salade.
Ex
®
en
Frisse strakdroge sauvignon
vore
zon
blanc uit de Loire. Perfect bij
knapperige salades en geitenkaas.
Petit Villebois sauvignon blanc
Fotografie Eddy Haitjema Styling Marijn Visser Kok Valentijn Dirks
750 ml 6,29
JUMBO 29