Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 134




Hier is pagina 134 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lentestamppot met visrollet je

Italiaanse tomatensalade met burrata

hoofdgerecht « 25 min. - 4 pers

lunchgerecht - 20 min. (+ 2 uur wachten + 5-6 min. oventijd) »

Apers.

1 kg kruimige aardappelen + 50 g groene olijven zonder

pit + 1schaal pangasiusfilet (2 stuks) + 50 g roomboter

8 el Monini GranFruttato olijfolie extra vergine + 3 el

+1 courgette + 300 g tuinerwten (uit de diepvries) +

balsamicoazijn +1tl gedroogde oregano +2 bakjes

1 zak rucola (85 g) +150 ml halfvolle melk +1 citroen &

cherrytomaatjes (à 250 g) +1 teentje knoflook +1 ciabatta

4 cocktailprikkers + pureestamper

+1zak krulsla melange (100 g) + 4 bollen burrata (of

(buffel)mozzarella, à 125 g) & bakplaat + bakkwastje

1Schil de aardappelen en kook ze in ca. 15 min. gaar. Hak de

olijven fijn. 2 Halveer de vis in de lengte. Verdeel er wat olijven

1Meng 4elolijfolie met de azijn en oregano. Halveer de tomaatjes

over. Rol de visfilets op en steek ze vast met de prikkers. 3 Verhit

en schep ze door de balsamicodressing. Breng op smaak met

in een hapjespan 25 g boter. Bak de visrolletjes en de overige

peperen laat minstens 2 uur afgedekt marineren. 2 Verwarm de

olijven 1 min. Schenker 100 ml water bij en stoof afgedekt in

oven voor tot 200 °C. Pers de knoflook en meng met de rest van

10 min. gaar. 4 Snijd de courgette in blokjes en bak ze ineen

de olie. Snijd de ciabatta in sneetjes van 1cm. Bestrijkze metde

koekenpan in de resterende boter 2 min. Bak de erwten 3

knoflookolie. Bak ze in de voorverwarmde oven in 5-6 min. krokant.

min. mee. Snijd de rucola grof. 5 Verwarm de melk. Giet de

3 Leg deslamelange op 4 borden. Verdeel er de tomaatjes met de

aardappelen af en stamp ze met de melk tot puree. Meng er

marinade over. Leg er de burrata op en sprenkel er nog wat extra

de groenten door en breng op smaak met peper. 6 Verdeel de

olijfolie over. Serveer met de knoflooktoast.

stamppot en visrolletjes over 4 borden en leg op elk bord een

partje citroen. Schep er wat jus met olijven over.

voedingswaarde p.p. 801 kcal, vet 57 g, waarvan

verzadigd 21 g, koolhydraten 40 g, waarvan suikers 11 g,

voedingswaarde p.p. 4/3 kcal, vet 15 g, waarvan

5

vezels 4 g, eiwit 30 g, zout 2,2 g, groente 150 g

Garen

Ÿ

verzadigd 8 g, koolhydraten 56 g, waarvan suikers

7 g, vezels 9 g, eiwit 24 g, zout 1g, groente 184 g

Va)

Tip: garneer de salade met verse basilicum.

Oyster-garlic wokschotel met rodekool

Beenhamtaartjes met erwtensalade

hoofdgerecht - 15 min. + 4 pers

hoofdgerecht « 25 min. (+15 min. oventijd) « 4 pers

1flesje Go-Tan original wok all natural oyster garlic

225 g tuinerwten (uit de diepvries) + 1 bakje snack-

(240 ml) + 4 sjalotten + 2 teentjes knoflook + 2 winter-

tomaatjes (250 g) +1 bakje yoghurt Griekse stijl (150 g) +

penen + %4 rodekool +1 bakje kastanjechampignons

1teentje knoflook +1 rol bladerdeeg (270 g) + 2 pakjes

(250 g) + 2 bosuitjes + 2 el Go-Tan wokolie (of

La Place beenham (à 120 g) +100 g geraspte jong belegen

zonnebloemolie) +1 pak wok noodles (300 g)

kaas + 5 el olijfolie + 2 el mayonaise + 3 uien +1 zak veldsla

(85 9) & knoflookpers + staafmixer met maatbeker + grillpan

1 Snipper de sjalotten grof en hak de knoflook fijn. Snijd

de winterpeen in halve schijfjes. Snijd de rodekool in fijne

1Verwarm de oven voor tot 220 °C. Laat de erwten ontdooien.

reepjes en de champignons in plakjes. Snijd de bosui in

Halveer de tomaatjes. 2 Pers de knoflook boven de yoghurt.

schuine ringetjes. 2 Verhit in een wok de olie. Fruit de sjalot

3 Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en snijd het

en knoflook 1 min. Voeg de winterpeen en champignons toe

in 4repen. Schep er de yoghurt in banen op. Verdeel er de ham,

en bak al omscheppend 4 min. Bak de rodekool 1 min. mee.

tomaat en kaas over. 4 Bak de taartjes in de voorverwarmde oven

3 Schenk er de woksaus bij en bak al omscheppend nog

in15 min. gaar. 5 Pureer 50 g erwten met 3 el olie, de mayonaise

1-2 min. Schep er de wok noodles door en verwarm 1 min.

en 1-2el water tot een dressing en breng op smaak met peper.

mee. 4 Verdeel de wokschotel over 4 borden of kommen en

Snijd de uien in halve ringen en schep ze om met de rest van

bestrooi met de bosui.

de olie. 6 Gril de uien in 4 min. inde grillpan rondom goudgeel.

Verdeel de veldsla met de erwten over een schaal.Besprenkel

voedingswaarde p.p. 396 kcal, vet 6 9, waarvan

=

=

met de dressing. Leg de ui op de salade. 7 Leg de

verzadigd 1 g, koolhydraten 73 g, waarvan

taartjes op 4 borden. Serveer er de salade bij.

f

suikers 17 g, vezels 7 g, eiwit 9 g, zout 29 g,

EN.

groente 238 g

voedingswaarde p.p. 757 kcal, vet 49 g, waarvan

WOK

verzadigd 21 g, koolhydraten 45 g, waarvan suikers

13 g, vezels 8 g, eiwit 30 g, zout 2,5 g, groente 203 g