Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 134
Hier is pagina 134 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lentestamppot met visrollet je
Italiaanse tomatensalade met burrata
hoofdgerecht « 25 min. - 4 pers
lunchgerecht - 20 min. (+ 2 uur wachten + 5-6 min. oventijd) »
Apers.
1 kg kruimige aardappelen + 50 g groene olijven zonder
pit + 1schaal pangasiusfilet (2 stuks) + 50 g roomboter
8 el Monini GranFruttato olijfolie extra vergine + 3 el
+1 courgette + 300 g tuinerwten (uit de diepvries) +
balsamicoazijn +1tl gedroogde oregano +2 bakjes
1 zak rucola (85 g) +150 ml halfvolle melk +1 citroen &
cherrytomaatjes (à 250 g) +1 teentje knoflook +1 ciabatta
4 cocktailprikkers + pureestamper
+1zak krulsla melange (100 g) + 4 bollen burrata (of
(buffel)mozzarella, à 125 g) & bakplaat + bakkwastje
1Schil de aardappelen en kook ze in ca. 15 min. gaar. Hak de
olijven fijn. 2 Halveer de vis in de lengte. Verdeel er wat olijven
1Meng 4elolijfolie met de azijn en oregano. Halveer de tomaatjes
over. Rol de visfilets op en steek ze vast met de prikkers. 3 Verhit
en schep ze door de balsamicodressing. Breng op smaak met
in een hapjespan 25 g boter. Bak de visrolletjes en de overige
peperen laat minstens 2 uur afgedekt marineren. 2 Verwarm de
olijven 1 min. Schenker 100 ml water bij en stoof afgedekt in
oven voor tot 200 °C. Pers de knoflook en meng met de rest van
10 min. gaar. 4 Snijd de courgette in blokjes en bak ze ineen
de olie. Snijd de ciabatta in sneetjes van 1cm. Bestrijkze metde
koekenpan in de resterende boter 2 min. Bak de erwten 3
knoflookolie. Bak ze in de voorverwarmde oven in 5-6 min. krokant.
min. mee. Snijd de rucola grof. 5 Verwarm de melk. Giet de
3 Leg deslamelange op 4 borden. Verdeel er de tomaatjes met de
aardappelen af en stamp ze met de melk tot puree. Meng er
marinade over. Leg er de burrata op en sprenkel er nog wat extra
de groenten door en breng op smaak met peper. 6 Verdeel de
olijfolie over. Serveer met de knoflooktoast.
stamppot en visrolletjes over 4 borden en leg op elk bord een
partje citroen. Schep er wat jus met olijven over.
voedingswaarde p.p. 801 kcal, vet 57 g, waarvan
verzadigd 21 g, koolhydraten 40 g, waarvan suikers 11 g,
voedingswaarde p.p. 4/3 kcal, vet 15 g, waarvan
5
vezels 4 g, eiwit 30 g, zout 2,2 g, groente 150 g
Garen
Ÿ
verzadigd 8 g, koolhydraten 56 g, waarvan suikers
7 g, vezels 9 g, eiwit 24 g, zout 1g, groente 184 g
Va)
Tip: garneer de salade met verse basilicum.
Oyster-garlic wokschotel met rodekool
Beenhamtaartjes met erwtensalade
hoofdgerecht - 15 min. + 4 pers
hoofdgerecht « 25 min. (+15 min. oventijd) « 4 pers
1flesje Go-Tan original wok all natural oyster garlic
225 g tuinerwten (uit de diepvries) + 1 bakje snack-
(240 ml) + 4 sjalotten + 2 teentjes knoflook + 2 winter-
tomaatjes (250 g) +1 bakje yoghurt Griekse stijl (150 g) +
penen + %4 rodekool +1 bakje kastanjechampignons
1teentje knoflook +1 rol bladerdeeg (270 g) + 2 pakjes
(250 g) + 2 bosuitjes + 2 el Go-Tan wokolie (of
La Place beenham (à 120 g) +100 g geraspte jong belegen
zonnebloemolie) +1 pak wok noodles (300 g)
kaas + 5 el olijfolie + 2 el mayonaise + 3 uien +1 zak veldsla
(85 9) & knoflookpers + staafmixer met maatbeker + grillpan
1 Snipper de sjalotten grof en hak de knoflook fijn. Snijd
de winterpeen in halve schijfjes. Snijd de rodekool in fijne
1Verwarm de oven voor tot 220 °C. Laat de erwten ontdooien.
reepjes en de champignons in plakjes. Snijd de bosui in
Halveer de tomaatjes. 2 Pers de knoflook boven de yoghurt.
schuine ringetjes. 2 Verhit in een wok de olie. Fruit de sjalot
3 Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en snijd het
en knoflook 1 min. Voeg de winterpeen en champignons toe
in 4repen. Schep er de yoghurt in banen op. Verdeel er de ham,
en bak al omscheppend 4 min. Bak de rodekool 1 min. mee.
tomaat en kaas over. 4 Bak de taartjes in de voorverwarmde oven
3 Schenk er de woksaus bij en bak al omscheppend nog
in15 min. gaar. 5 Pureer 50 g erwten met 3 el olie, de mayonaise
1-2 min. Schep er de wok noodles door en verwarm 1 min.
en 1-2el water tot een dressing en breng op smaak met peper.
mee. 4 Verdeel de wokschotel over 4 borden of kommen en
Snijd de uien in halve ringen en schep ze om met de rest van
bestrooi met de bosui.
de olie. 6 Gril de uien in 4 min. inde grillpan rondom goudgeel.
Verdeel de veldsla met de erwten over een schaal.Besprenkel
voedingswaarde p.p. 396 kcal, vet 6 9, waarvan
=
=
met de dressing. Leg de ui op de salade. 7 Leg de
verzadigd 1 g, koolhydraten 73 g, waarvan
taartjes op 4 borden. Serveer er de salade bij.
f
suikers 17 g, vezels 7 g, eiwit 9 g, zout 29 g,
EN.
groente 238 g
voedingswaarde p.p. 757 kcal, vet 49 g, waarvan
WOK
verzadigd 21 g, koolhydraten 45 g, waarvan suikers
13 g, vezels 8 g, eiwit 30 g, zout 2,5 g, groente 203 g