Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
Paaseitjes-ijs
nagerecht - 10 min. (+ 6 uur wachten) - 10-12 pers.
4
7
1blikje gecondenseerde melk met suiker
ne
(3979)
?
500 ml slagroom
#.
200 g chocolade-eitjes naar keuze
0
ï
& mixer met gardes
akevorm 25 cm
v
Ch
1Bekleed de cakevorm met vershoudfolie. 2 Klop
in een kom met de mixer de gecondenseerde
melk met de slagroom in ca. 5 min. stijf. Hak met
een scherp mes de eitjes grof. Spatel ze door het
slagroommengsel. Schep alles in de cakevorm
en strijk de bovenkant glad. 3 Laat het ijs in 6 uur
stevig worden in de vriezer. Snijd het ijs in plakken.
voedingswaarde p.p. o.b.v. 12 pers. 341 kcal, vet
?
23 g, waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 29 g,
waarvan suikers 29 g, vezels 1 g, eiwit 4 g, zout 0,2g
Hk
RI
RO
©
ue
ij
Pecan-paaseirotsjes
tussendoortje « 10 min. (+1uurwachten) - 20 stuks
»
1bakje gezouten pecannoten
voedingswaarde per stuk
‘4
(1159)
97 kcal, vet 7 g, waarvan
ar |
200 g pure of melkchocolade
verzadigd 2 g, koolhydraten 7 g,
eitjes (of een mix)
waarvan suikers 6 g, vezels 19,
Lu re
&1 vel bakpapier
eiwit 1g, zout O1 g
=
1Hak de noten in grove
Tip: je kunt de eitjes ook in de
id
4
stukken. Smelt de eitjes in een
magnetron smelten. Doe ze in een
hittebestendige kom boven een
magnetronbestendige kom en
er
Sd
pan met een laagje heet water (=
verhit ze op medium vermogen
au bain-marie), laat de kom het
steeds 20 sec. Check tussendoor of
water niet raken!
de chocolade is gesmolten en roer
A
2 Roer er de noten door en maak
door. Verwarm tot de chocolade
op het vel bakpapier met een
helemaal gesmolten is. Dat duurt
theelepel 20 hoopjes van het
ca. 4 min.
dit P,
mengsel. Laat de rotsjes | uur
opstijven
JUMBO
121