Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 121




Hier is pagina 121 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

Paaseitjes-ijs

nagerecht - 10 min. (+ 6 uur wachten) - 10-12 pers.

4

7

1blikje gecondenseerde melk met suiker

ne

(3979)

?

500 ml slagroom

#.

200 g chocolade-eitjes naar keuze

0

ï

& mixer met gardes

akevorm 25 cm

v

Ch

1Bekleed de cakevorm met vershoudfolie. 2 Klop

in een kom met de mixer de gecondenseerde

melk met de slagroom in ca. 5 min. stijf. Hak met

een scherp mes de eitjes grof. Spatel ze door het

slagroommengsel. Schep alles in de cakevorm

en strijk de bovenkant glad. 3 Laat het ijs in 6 uur

stevig worden in de vriezer. Snijd het ijs in plakken.

voedingswaarde p.p. o.b.v. 12 pers. 341 kcal, vet

?

23 g, waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 29 g,

waarvan suikers 29 g, vezels 1 g, eiwit 4 g, zout 0,2g

Hk

RI

RO

©

ue

ij

Pecan-paaseirotsjes

tussendoortje « 10 min. (+1uurwachten) - 20 stuks

»

1bakje gezouten pecannoten

voedingswaarde per stuk

‘4

(1159)

97 kcal, vet 7 g, waarvan

ar |

200 g pure of melkchocolade

verzadigd 2 g, koolhydraten 7 g,

eitjes (of een mix)

waarvan suikers 6 g, vezels 19,

Lu re

&1 vel bakpapier

eiwit 1g, zout O1 g

=

1Hak de noten in grove

Tip: je kunt de eitjes ook in de

id

4

stukken. Smelt de eitjes in een

magnetron smelten. Doe ze in een

hittebestendige kom boven een

magnetronbestendige kom en

er

Sd

pan met een laagje heet water (=

verhit ze op medium vermogen

au bain-marie), laat de kom het

steeds 20 sec. Check tussendoor of

water niet raken!

de chocolade is gesmolten en roer

A

2 Roer er de noten door en maak

door. Verwarm tot de chocolade

op het vel bakpapier met een

helemaal gesmolten is. Dat duurt

theelepel 20 hoopjes van het

ca. 4 min.

dit P,

mengsel. Laat de rotsjes | uur

opstijven

JUMBO

121