Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Eggs benedict*
ontbijt- of lunchgerecht - 20 min. - 4 pers.
Variatietip
1sjalot
Vervang de ham door zalm
Ed
75 ml wittewijnazijn
of door spinazie voor een
100 g roomboter
+
vegavariant. Beide passen
2 eidooiers
perfect bij de zachte smaak
4 eieren
van ei.
4 sneetjes wit casinobrood
£
4 plakken slagers achterham
-
gemalen nootmuskaat
& staafmixer met maatbeker
zeef
keukenpapier
broodrooster
Pr
1Snipper de sjalot. Breng in een pan de
sjalot met 50 ml azijn en 5O ml water aan
de kook en kook in tot je 2 el over hebt.
Zet apart. Smelt in een steelpan de boter
zonder te kleuren. 2 Doe de eidooiers in
de maatbeker. Schenk er de ingekookte
azijn door een zeef bij. Zet de staafmixer
in de maatbeker en zet hem aan. Schenk
SE
orde
er heel langzaam de gesmolten boter bij.
Blijf mixen tot een lobbige saus ontstaat.
ievideo
Ne
Breng de saus op smaak met peper. Dek
i pocheren o
de beker af en zet hem in een kom met
Jumbo.coi
warm water om de saus warm te houden.
3 Breng in een steelpan ruim water met
25 mlazijn aan de kook. Breek1 ei boven
1
een kopje. Draai met een lepel een kolk
in het water en laat het ei langzaam in het
midden van de kolk glijden. Pocheer het
ei 2 min, tot het eiwit is gestold, maar de
at
à
nn
dooier nog zacht is. Neem het ei met een
N‘
schuimspaan uit de pan en laat uitlekken
a
op keukenpapier. Pocheer zo ook de
andere 3 eieren. 4 Rooster het brood in
de broodrooster. Verdeel de toast over
LS
4 borden en beleg met de ham. Leg er
à
en
7
de gepocheerde eieren op. Schenk de
ien
saus over de eieren en bestrooi met
r
nootmuskaat.
2
trecept wordt rauwéi gebruikt
voedingswaarde p.p. 408 kcal, vet 30 g,
waarvan verzadigd 17 g, koolhydraten 18 g,
7
7
waarvan suikers 2 g, vezels 1 g, eiwit 16 g,
zout11g
veto
CR.