Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Eggs benedict*

ontbijt- of lunchgerecht - 20 min. - 4 pers.

Variatietip

1sjalot

Vervang de ham door zalm

Ed

75 ml wittewijnazijn

of door spinazie voor een

100 g roomboter

+

vegavariant. Beide passen

2 eidooiers

perfect bij de zachte smaak

4 eieren

van ei.

4 sneetjes wit casinobrood

£

4 plakken slagers achterham

-

gemalen nootmuskaat

& staafmixer met maatbeker

zeef

keukenpapier

broodrooster

Pr

1Snipper de sjalot. Breng in een pan de

sjalot met 50 ml azijn en 5O ml water aan

de kook en kook in tot je 2 el over hebt.

Zet apart. Smelt in een steelpan de boter

zonder te kleuren. 2 Doe de eidooiers in

de maatbeker. Schenk er de ingekookte

azijn door een zeef bij. Zet de staafmixer

in de maatbeker en zet hem aan. Schenk

SE

orde

er heel langzaam de gesmolten boter bij.

Blijf mixen tot een lobbige saus ontstaat.

ievideo

Ne

Breng de saus op smaak met peper. Dek

i pocheren o

de beker af en zet hem in een kom met

Jumbo.coi

warm water om de saus warm te houden.

3 Breng in een steelpan ruim water met

25 mlazijn aan de kook. Breek1 ei boven

1

een kopje. Draai met een lepel een kolk

in het water en laat het ei langzaam in het

midden van de kolk glijden. Pocheer het

ei 2 min, tot het eiwit is gestold, maar de

at

à

nn

dooier nog zacht is. Neem het ei met een

N‘

schuimspaan uit de pan en laat uitlekken

a

op keukenpapier. Pocheer zo ook de

andere 3 eieren. 4 Rooster het brood in

de broodrooster. Verdeel de toast over

LS

4 borden en beleg met de ham. Leg er

à

en

7

de gepocheerde eieren op. Schenk de

ien

saus over de eieren en bestrooi met

r

nootmuskaat.

2

trecept wordt rauwéi gebruikt

voedingswaarde p.p. 408 kcal, vet 30 g,

waarvan verzadigd 17 g, koolhydraten 18 g,

7

7

waarvan suikers 2 g, vezels 1 g, eiwit 16 g,

zout11g

veto

CR.