Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

ne

Zij

x

pen 4

en

24

Geroosterde asperges

de asperges: check en schuif

vd

desgewenst de asperges nog

met parmaham

hoofdgerecht - 25 min. (+ 30 min

even terug in de oven. 3 Verhit in

oventijd) - 4 pers.

een koekenpan 2el olie. Bak de

krieltjes in 10-12 min. goudgeel en

a

1kg witte asperges

gaar. Pureer voor de rucolapesto

10 elolijfolie

met de staafmixer de helft van

700 g krieltjes (duopak)

de rucola met de knoflook,

22

FA

40 g rucola (zak à 85 g)

pijnboompitten en laatste 5 el olie.

1teentje knoflook

Roer er de Parmezaanse kaas door

1el pijnboompitten

en breng op smaak met peper.

3el geraspte Parmezaanse kaas

4 Verdeel de asperges en ham

70 g parmaham

over 4 borden. Schep er de

& bakplaat bekleed met bakpapier

rucolapesto bij. Bestrooi met de

staafmixer met maatbeker

rest van de rucola en serveer met

oo

de krieltjes

1 Verwarm de oven voor tot

Aardappel-aspergesalade met

dilledressing

200°C. Schilde asperges en

voedingswaarde p.p. 480 kcal,

brunch- of bijgerecht - 30 min. (+ afkoelen)

snijd het houtachtige uiteinde

vet 28 g, waarvan verzadigd 6 g,

+4 pers.

eraf. Leg de asperges in één laag

koolhydraten 37 g, waarvan suikers

op de bakplaat en besprenkel

3 g, vezels 8 g, eiwit 16 g, zout

ze met 3el olie. 2 Rooster de

500 g witte asperges

1,39, groente 225 g

1zak krieltjes in de schil (500 g)

asperges in de voorverwarmde

2 sjalotten

oven in 25-30 min. beetgaar.

Variatietip: ook lekker met rosbief

3 el mayonaise

De oventijd is afhankelijk van de

of gerookte zalmfilet.

1el Griekse yoghurt

dikte en gewenste gaarheid van

3 takjes dille

& staafmixer

re

7

en

1Schil de asperges en snijd het houtachtige

Dl

uiteinde eraf. Snijd de asperges in schuine

Gs

stukjes van 2-3 cm. Kook de aspergestukjes in

10-12 min. beetgaar. 2 Halveer grote krieltjes.

Kook de krieltjes ook in 10-12 min. gaar.

3 Snipper 1 sjalot grof. Pureer met de staafmixer

de sjalot met de mayonaise, yoghurt en dille

tot een gladde dressing. 4 Snipper de laatste

sjalot fijn. Doe de warme asperges en krieltjes

met de sjalot en dressing in een schaal.

Schep goed om en laat de salade afkoelen tot

kamertemperatuur. Breng op smaak met peper.

4

voedingswaarde p.p. 210 kcal, vet 8 g,

(A

7 |

2

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 28 g,

waarvan suikers 3 g, vezels 5 g, eiwit 49,

zout 0,9 g, groente 125 g

é

Ê

Tip: lauwwarmtrekt de dressing

"4

het beste in de salade.

JUMBO

71