Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
ne
Zij
x
pen 4
en
24
Geroosterde asperges
de asperges: check en schuif
vd
desgewenst de asperges nog
met parmaham
hoofdgerecht - 25 min. (+ 30 min
even terug in de oven. 3 Verhit in
oventijd) - 4 pers.
een koekenpan 2el olie. Bak de
krieltjes in 10-12 min. goudgeel en
a
1kg witte asperges
gaar. Pureer voor de rucolapesto
10 elolijfolie
met de staafmixer de helft van
700 g krieltjes (duopak)
de rucola met de knoflook,
22
FA
40 g rucola (zak à 85 g)
pijnboompitten en laatste 5 el olie.
1teentje knoflook
Roer er de Parmezaanse kaas door
1el pijnboompitten
en breng op smaak met peper.
3el geraspte Parmezaanse kaas
4 Verdeel de asperges en ham
70 g parmaham
over 4 borden. Schep er de
& bakplaat bekleed met bakpapier
rucolapesto bij. Bestrooi met de
staafmixer met maatbeker
rest van de rucola en serveer met
oo
de krieltjes
1 Verwarm de oven voor tot
Aardappel-aspergesalade met
dilledressing
200°C. Schilde asperges en
voedingswaarde p.p. 480 kcal,
brunch- of bijgerecht - 30 min. (+ afkoelen)
snijd het houtachtige uiteinde
vet 28 g, waarvan verzadigd 6 g,
+4 pers.
eraf. Leg de asperges in één laag
koolhydraten 37 g, waarvan suikers
op de bakplaat en besprenkel
3 g, vezels 8 g, eiwit 16 g, zout
ze met 3el olie. 2 Rooster de
500 g witte asperges
1,39, groente 225 g
1zak krieltjes in de schil (500 g)
asperges in de voorverwarmde
2 sjalotten
oven in 25-30 min. beetgaar.
Variatietip: ook lekker met rosbief
3 el mayonaise
De oventijd is afhankelijk van de
of gerookte zalmfilet.
1el Griekse yoghurt
dikte en gewenste gaarheid van
3 takjes dille
& staafmixer
re
7
en
1Schil de asperges en snijd het houtachtige
Dl
uiteinde eraf. Snijd de asperges in schuine
Gs
stukjes van 2-3 cm. Kook de aspergestukjes in
10-12 min. beetgaar. 2 Halveer grote krieltjes.
Kook de krieltjes ook in 10-12 min. gaar.
3 Snipper 1 sjalot grof. Pureer met de staafmixer
de sjalot met de mayonaise, yoghurt en dille
tot een gladde dressing. 4 Snipper de laatste
sjalot fijn. Doe de warme asperges en krieltjes
met de sjalot en dressing in een schaal.
Schep goed om en laat de salade afkoelen tot
kamertemperatuur. Breng op smaak met peper.
4
voedingswaarde p.p. 210 kcal, vet 8 g,
(A
7 |
2
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 28 g,
waarvan suikers 3 g, vezels 5 g, eiwit 49,
zout 0,9 g, groente 125 g
é
Ê
Tip: lauwwarmtrekt de dressing
"4
het beste in de salade.
JUMBO
71