Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wi
ye
Ed
?
#
.
Tats
©
Groentesaté
met noedels
hoofdgerecht
D)
«25 min. - 4 pers.
7
x lis }
1bakje Jumbo satésaus
(200 g)
Jumbo satésaus
Îcourgette
2009 0,65
1gele paprika
3 rode uien
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
-
3 elzonnebloemolie
\
1tlgemalen komijn
N
N
1 pak volkoren noodles (250 g)
3 el ongezouten gepelde pinda's
de
1bosuitje
& 12 satéstokjes
bakkwastje
>
MA
grillpan
ee
4 4 à
7
DE
1 Snijd de courgette en paprika in blokjes
van 2% em. Snijd de rode ui in partjes.
7
2 Rijg de courgette, paprika, uien
Vs
tomaatjes om en om aan de satéstokjes.
<
Meng de olie met de komijn. Bestrijk
h
de spiesjes rondom met de komijnolie
8
u
7
ld
en bestrooi met peper. 3 Verhit de
=
grillpan. Gril de groentespiesjes in
>
Ÿ
6-8 min.rondom bruin en beetgaar,
ie
IE
keer regelmatig. 4 Bereid intussen de
noedels volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Verwarm de satésaus volgens
de aanwijzingen op de verpakking. Hak de
©
pinda’s grof en snijd de bosui in ringetjes.
Sh
bi
5 Verdeel de noedels over 4 borden. Leg
er de spiesjes bij. Schep de satésaus over
de spiesjes en bestrooi met de pinda's en
bosui.
voedingswaarde p.p. 462 kcal, vet 18 g,
waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten 57 g,
Va
Di
waarvan suikers 12 g, vezels 10 g, eiwit 13 g,
zout 0,2 g, groente 269 g
es
kunnen 00
«op de
e
e
el
en of
oek
0
rd
er
ne
Ost
el
124 JUMBO