Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Basilicum
[©
(a
Basilicum is een must
Groentepizza
in de Italiaanse keuken
Broccoli
hoofd- of brunchgerecht - 15 min
Perfect in gerechten
Broccoli is
(+ 8-10 min. oventijd) - 8 stukken
en sauzen met tomaat.
een populaire
Verse basilicum voeg
groente en
400 g broccoli
je aan het einde van
dat is niet voor niets:
1schaaltje groene aspergetips (100 g)
de bereiding
deze allemansvriend
1rol pizzadeeg (400 g, uit de koeling)
EN
van een gerecht
is veelzijdig en bevat
100 g tuinerwten (uit de diepvries)
verschillende vitamines
toe. Als je verse
1 bakje La Place pesto (100 g)
basilicum
en mineralen. Let
1 zakje pizzakaas (à 150 g)
S
verwarmt, gaat
bij het kopen erop
handvol basilicumblaadjes
er veel smaak
dat de broccoli mooi
& bakplaat
5
verloren
donkergroen is.
CIE)
nn
1 Verwarm de oven voor tot 240 °C
hi
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil
I
Any
de steel en snijd in dunne plakjes. Kook
ij
de broccoli in 4 min. beetgaar. Kook de
laatste min. de aspergetips mee. Giet
1
de groenten af en laat uitlekken. 2 Rol
2
het pizzadeeg met het bakpapier uit
over de bakplaat. Meng de broccoli en
tu. 5
LE
aspergetips met de bevroren erwten,
pesto en kaas. Beleg de pizzabodem
En
met het groentemengsel en bestrooi
Peg
met peper. 3 Bak de pizza in de
|
voorverwarmde oven in ca. 15 min.
ij
+
goudgeel en gaar. 4 Snijd de pizza in
Sp
8 stukken en verdeel deze over 4 borden
x
en bestrooi ze met de basilicumblaadjes
$
|
5
©
voedingswaarde per stuk 562 kcal,
Ee
vet 28 g, waarvan verzadigd 10 g,
koolhydraten 53 g, waarvan suikers 3 g,
EN
vezels 5 g, eiwit 22 g, zout 3,3 g,
groente 140 g
Sj
Tip: bestrooi de pizza’smet 1zakje
ix
6
es.
geroosterde pijnboompitten (30 g)
voor een lekkere bite.
® Fruitige witte wijn
fi}
\
|
|
L
met zachte zuren
en de smaak van
Ge
PIZZA ME
TEEN ;
R
peerenhoning. Past
oren
Mi
Ds
perfect bij de delicate
GLANSROBVOO
groentesmaken in deze pizza.
LCL
Trentham Estate pinot
GROENE GROENTEN
26 JUMB