Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Basilicum



(a

Basilicum is een must

Groentepizza

in de Italiaanse keuken

Broccoli

hoofd- of brunchgerecht - 15 min

Perfect in gerechten

Broccoli is

(+ 8-10 min. oventijd) - 8 stukken

en sauzen met tomaat.

een populaire

Verse basilicum voeg

groente en

400 g broccoli

je aan het einde van

dat is niet voor niets:

1schaaltje groene aspergetips (100 g)

de bereiding

deze allemansvriend

1rol pizzadeeg (400 g, uit de koeling)

EN

van een gerecht

is veelzijdig en bevat

100 g tuinerwten (uit de diepvries)

verschillende vitamines

toe. Als je verse

1 bakje La Place pesto (100 g)

basilicum

en mineralen. Let

1 zakje pizzakaas (à 150 g)

S

verwarmt, gaat

bij het kopen erop

handvol basilicumblaadjes

er veel smaak

dat de broccoli mooi

& bakplaat

5

verloren

donkergroen is.

CIE)

nn

1 Verwarm de oven voor tot 240 °C

hi

Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil

I

Any

de steel en snijd in dunne plakjes. Kook

ij

de broccoli in 4 min. beetgaar. Kook de

laatste min. de aspergetips mee. Giet

1

de groenten af en laat uitlekken. 2 Rol

2

het pizzadeeg met het bakpapier uit

over de bakplaat. Meng de broccoli en

tu. 5

LE

aspergetips met de bevroren erwten,

pesto en kaas. Beleg de pizzabodem

En

met het groentemengsel en bestrooi

Peg

met peper. 3 Bak de pizza in de

|

voorverwarmde oven in ca. 15 min.

ij

+

goudgeel en gaar. 4 Snijd de pizza in

Sp

8 stukken en verdeel deze over 4 borden

x

en bestrooi ze met de basilicumblaadjes

$

|

5

©

voedingswaarde per stuk 562 kcal,

Ee

vet 28 g, waarvan verzadigd 10 g,

koolhydraten 53 g, waarvan suikers 3 g,

EN

vezels 5 g, eiwit 22 g, zout 3,3 g,

groente 140 g

Sj

Tip: bestrooi de pizza’smet 1zakje

ix

6

es.

geroosterde pijnboompitten (30 g)

voor een lekkere bite.

® Fruitige witte wijn

fi}

\

|

|

L

met zachte zuren

en de smaak van

Ge

PIZZA ME

TEEN ;

R

peerenhoning. Past

oren

Mi

Ds

perfect bij de delicate

GLANSROBVOO

groentesmaken in deze pizza.

LCL

Trentham Estate pinot

GROENE GROENTEN

26 JUMB