Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 125
Hier is pagina 125 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
»
}
Hr
\
M
"A
Aspergebowl met
zalm en mozzarella
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
ook SPAREN 2
nd
Elin
VOOR DIT SERVIES
2 verpakkingen Mini Bonduelle crispy maïs
(à2x75g)
400 g groene asperges
u 2
1schaal zalmfilet met huid (2 stuks, 280 g)
4 el olijfolie
1 blik kikkererwten (410 g)
re
1zak eikenbladsla melange (100 g)
2 sjalotten
2 bollen mozzarella (à 125 g)
LS
4 el groene pesto
Po
& bakkwastje
ES
grillpan
+
1 Snijd het houtachtige uiteinde van de
asperges. Snijd de asperges in stukjes van
2
Le
4 em. Snijd beide zalmfilets in tweeën (je hebt
le
Ps
dan 4 stukken zalm). Bestrijk de asperges
£
4
1
en de zalm met de olie. Spoel de maïs en de
en
-
kikkererwten elk apart af onder stromend
HIE
72
water en laat uitlekken. 2 Verhit de grillpan.
Gril de asperges in 5 min. rondom beetgaar.
De
æ
2
Leg ze op een bord en laat afkoelen tot
2
id
eN
lauwwarm. Gril de zalmfilet in 2-3 min. per
kant bruin en vanbinnen rosé en sappig of
pp.
at
naar wens net gaar. 3 Verdeel de sla over
Es
4 kommen of diepe borden. Snijd de sjalotten
IR
N)
in reepjes en de mozzarella in plakjes.
s
4 Verdeel de gegrilde asperges, zalmfilet,
4
4
Vo
ka
mais, kikkererwten, sjalot en mozzarella over
de sla. Schep de pesto in het midden van de
A
bowls en bestrooi met peper naar smaak.
n
MENT PTE
voedingswaarde p.p. 607 kcal,
Bonduelle
Criepy Maïs
vet 41 g, waarvan verzadigd 12 g,
(
MINI PACKS
|
koolhydraten 23 g, waarvan suikers
4
Ag, vezels 7 g, eiwit 33 g, zout 1,3 g,
groente 128 g
ER)
ne
“|
Serveertip: dep overige
kikkererwten goed droog met
keukenpapier. Rooster ze in een
droge koekenpan in 5 min. goudbruin,
Ce
Mini Bonduelle crispy maïs
schep ze regelmatig om. Gebruik ze als
2x7591,73
garnering op de salade.
JUMBO 125