Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 125




Hier is pagina 125 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

»

}

Hr

\

M

"A

Aspergebowl met

zalm en mozzarella

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers

ook SPAREN 2

nd

Elin

VOOR DIT SERVIES

2 verpakkingen Mini Bonduelle crispy maïs

(à2x75g)

400 g groene asperges

u 2

1schaal zalmfilet met huid (2 stuks, 280 g)

4 el olijfolie

1 blik kikkererwten (410 g)

re

1zak eikenbladsla melange (100 g)

2 sjalotten

2 bollen mozzarella (à 125 g)

LS

4 el groene pesto

Po

& bakkwastje

ES

grillpan

+

1 Snijd het houtachtige uiteinde van de

asperges. Snijd de asperges in stukjes van

2

Le

4 em. Snijd beide zalmfilets in tweeën (je hebt

le

Ps

dan 4 stukken zalm). Bestrijk de asperges

£

4

1

en de zalm met de olie. Spoel de maïs en de

en

-

kikkererwten elk apart af onder stromend

HIE

72

water en laat uitlekken. 2 Verhit de grillpan.

Gril de asperges in 5 min. rondom beetgaar.

De

æ

2

Leg ze op een bord en laat afkoelen tot

2

id

eN

lauwwarm. Gril de zalmfilet in 2-3 min. per

kant bruin en vanbinnen rosé en sappig of

pp.

at

naar wens net gaar. 3 Verdeel de sla over

Es

4 kommen of diepe borden. Snijd de sjalotten

IR

N)

in reepjes en de mozzarella in plakjes.

s

4 Verdeel de gegrilde asperges, zalmfilet,

4

4

Vo

ka

mais, kikkererwten, sjalot en mozzarella over

de sla. Schep de pesto in het midden van de

A

bowls en bestrooi met peper naar smaak.

n

MENT PTE

voedingswaarde p.p. 607 kcal,

Bonduelle

Criepy Maïs

vet 41 g, waarvan verzadigd 12 g,

(

MINI PACKS

|

koolhydraten 23 g, waarvan suikers

4

Ag, vezels 7 g, eiwit 33 g, zout 1,3 g,

groente 128 g

ER)

ne

“|

Serveertip: dep overige

kikkererwten goed droog met

keukenpapier. Rooster ze in een

droge koekenpan in 5 min. goudbruin,

Ce

Mini Bonduelle crispy maïs

schep ze regelmatig om. Gebruik ze als

2x7591,73

garnering op de salade.

JUMBO 125