Jumbo - Folder van 30.03.2020 tot 26.04.2020 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 30.03.2020 tot 26.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ds. CEE
be!
Ce
RE
AS
ef
bs
a
Broodje
ham met asperges
en tomaat-
rucolasalsa
La Place beenham
1209 2,99
brunch-of lunchgerecht
+15 min.» 4 pers.
Fa
4 plakken La Place beenham
= /
(pakje à 120 g, vleeswaren)
A
3el olijfolie
mn.
1schaaltje groene aspergetips
(100 g)
N
1trostomaat
% sjalot
15 g rucola
N
5
NN
2tlbalsamicoazijn
Al)
N
4 witte kaiserbroodjes
A
N
1 Verhit in een koekenpan 1el
olie. Bak de aspergetips in 5 min.
À
beetgaar.2 Halveer de tomaat,
jl
\\
N
Dr
verwijder de zaadlijsten en
snijd het vruchtvlees in kleine
blokjes. Snipper de sjalot heel
Au
\
fijn. Hak de rucola fijn. 3 Meng
de tomaat, sjalot en rucola met
NE
f
de balsamicoazijn en laatste 2 el
\
olie. Voeg peper naar smaak
toe. 4 Snijd de broodjes open.
Beleg de onderste helften van
NA
Ni
de broodjes met de beenham
en aspergetips. Verdeel de salsa
)
\
erover en leg er de bovenste
“de
helften op.
=
8
voedingswaarde p.p. 160 kcal,
8
ASN
Ss
5
| 9
vet 10 g, waarvan verzadigd
\
2 g, koolhydraten 6 g, waarvan
À
suikers 4 g, vezels 3 g, eiwit 10 g,
HE
zout 1,3 g, groente 59 g
n week dat je vooral snél iets op
n?.
ps de
van
ar wil je ook lekker eten? Dat
ma lukken met deze gerechte
Fotografie Eddy Haitjema Styling Désirée van Dijk Receptuur Janneke Philippi Voedingswaarden Bob Mulder
122 JUMBO