Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106


Hier is pagina 106 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 106 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106

LP : — u + (2 è è 5 a Sy « Geroosterde-paprikasoep ze donkerbruin onder de grill. Neem met chorizokruim uit de oven en leg de paprika's circa tt 10 minuten in een afgesloten pan Trek daarna het donkere vel los en N VOORGERECHT VOOR 4 PERSONEN snijd het vruchtvlees fijn. Bak de blokjes worst in een druppel olie CA. 30 MINUTEN knapperig uit. Laat iets afkoelen en 4 rode paprika's hak de chorizo tot grove kruimels Verhit de rest van de olie en fruit de 2 eetl. olijfolie ca. 10 cm chorizoworst, sjalot minimaal 4 minuten op een te in kleine blokjes lage stand. Voeg de aardappel- 1 sjalot, gesnipperd paprikablokjes en specerijen toe 1 zoete aardappel, en roerbak nog enkele minuten De d geschild en in blokjes Giet de bouillon erbij en laat circa ê 1theel. (gerookt) paprikapoeder 10 minuten zachtjes koken. Pureer mespunt komijnpoeder (djinten) de soep helemaal glad en breng 11 groente- of kippenbouillon verder op smaak met zout en peper Bestrooi met het chorizokruim, Bereiden ten ms Verwarm de ovengrill voor. Snijd de | voedingst TEE Ra paprika's in de lengte door en leg 165 kcal, vet 10 g (waarvan ze met het snijvlak op een bakplaat. verzadigd 3 g). koolhydraten 12 g. Bestrijk met wat olijfolie en rooster eiwit 5g. vezels 3 g, zout 2.8g 108 Dean

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106