Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106




Hier is pagina 106 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LP

:



u

+

(2

è

è

5

a Sy

« Geroosterde-paprikasoep

ze donkerbruin onder de grill. Neem

met chorizokruim

uit de oven en leg de paprika's circa

tt

10 minuten in een afgesloten pan

Trek daarna het donkere vel los en

N

VOORGERECHT VOOR 4 PERSONEN

snijd het vruchtvlees fijn. Bak de

blokjes worst in een druppel olie

CA. 30 MINUTEN

knapperig uit. Laat iets afkoelen en

4 rode paprika's

hak de chorizo tot grove kruimels

Verhit de rest van de olie en fruit de

2 eetl. olijfolie

ca. 10 cm chorizoworst,

sjalot minimaal 4 minuten op een

te

in kleine blokjes

lage stand. Voeg de aardappel-

1 sjalot, gesnipperd

paprikablokjes en specerijen toe

1 zoete aardappel,

en roerbak nog enkele minuten

De

d

geschild en in blokjes

Giet de bouillon erbij en laat circa

ê

1theel. (gerookt) paprikapoeder

10 minuten zachtjes koken. Pureer

mespunt komijnpoeder (djinten)

de soep helemaal glad en breng

11 groente- of kippenbouillon

verder op smaak met zout en peper

Bestrooi met het chorizokruim,

Bereiden

ten ms

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de

| voedingst

TEE

Ra

paprika's in de lengte door en leg

165 kcal, vet 10 g (waarvan

ze met het snijvlak op een bakplaat.

verzadigd 3 g). koolhydraten 12 g.

Bestrijk met wat olijfolie en rooster

eiwit 5g. vezels 3 g, zout 2.8g

108 Dean