Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106
Hier is pagina 106 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 106 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106
LP : — u + (2 è è 5 a Sy « Geroosterde-paprikasoep ze donkerbruin onder de grill. Neem met chorizokruim uit de oven en leg de paprika's circa tt 10 minuten in een afgesloten pan Trek daarna het donkere vel los en N VOORGERECHT VOOR 4 PERSONEN snijd het vruchtvlees fijn. Bak de blokjes worst in een druppel olie CA. 30 MINUTEN knapperig uit. Laat iets afkoelen en 4 rode paprika's hak de chorizo tot grove kruimels Verhit de rest van de olie en fruit de 2 eetl. olijfolie ca. 10 cm chorizoworst, sjalot minimaal 4 minuten op een te in kleine blokjes lage stand. Voeg de aardappel- 1 sjalot, gesnipperd paprikablokjes en specerijen toe 1 zoete aardappel, en roerbak nog enkele minuten De d geschild en in blokjes Giet de bouillon erbij en laat circa ê 1theel. (gerookt) paprikapoeder 10 minuten zachtjes koken. Pureer mespunt komijnpoeder (djinten) de soep helemaal glad en breng 11 groente- of kippenbouillon verder op smaak met zout en peper Bestrooi met het chorizokruim, Bereiden ten ms Verwarm de ovengrill voor. Snijd de | voedingst TEE Ra paprika's in de lengte door en leg 165 kcal, vet 10 g (waarvan ze met het snijvlak op een bakplaat. verzadigd 3 g). koolhydraten 12 g. Bestrijk met wat olijfolie en rooster eiwit 5g. vezels 3 g, zout 2.8g 108 Dean
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 106