Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 30 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30

Oosterse rijstsalade met garnalen en broccoli tre 3 HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN Koriander + LUUR AFKOELEN en limoen, 250 g zilvervliesrijst een perfecte 200 g garnalen combi 3 eetl. zonnebloemolie 250 g broccoliroosjes, In kwarten 1 eetl. verse gember, geraspt ” 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes = 150 g wortel, julienne gesneden 1 bosje koriander, grof gehakt 6 eetl. gefrituurde uitjes (bakje) 1 limoen, in partjes voor de dressing: leet. vissaus 1 eetl. sesamolie rasp en sap van 2 limoenen 2 eetl. sojasaus LE Voorbereiden Kook de rijst. eventueel een dag van tevoren, en laat helemaal afkoelen. Bereiden Meng de gekookte rijst met de garnalen. Verhit de olie en bak hierin de broccoli met de gember ble ON circa 6 minuten op een hoge stand. Voeg de bosui en wortel ® 3 & > toe en bak 2 minuten mee. Voeg ei C4 Ey de gebakken groenten toe aan ad de rijst en meng door elkaar Voeg de koriander toe. Klop de N | ingrediënten voor de dressing „ door elkaar en giet over de salade %: Verdeel de rijstsalade over x kommen. Bestrooi met de uitjes en serveer met een partje limoen. r LH $ Mt } Lvoedingswaarde per person) 50! 5 kcal vet 19g (waarvan 3 4 vr verzadigd 3 g), koolhydraten 59 g si eiwit 19 g. vezels 7 g. zout 2,68 3 14 x Kap: % eu sé 4 à a id ; 5 dé L : 32 Boodschappen | 412020

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30