Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Oosterse rijstsalade
met garnalen en broccoli
tre
3
HOOFDGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
CA. 30 MINUTEN
Koriander
+ LUUR AFKOELEN
en limoen,
250 g zilvervliesrijst
een perfecte
200 g garnalen
combi
3 eetl. zonnebloemolie
250 g broccoliroosjes,
In kwarten
1 eetl. verse gember, geraspt
”
3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
=
150 g wortel, julienne gesneden
1 bosje koriander, grof gehakt
6 eetl. gefrituurde uitjes (bakje)
1 limoen, in partjes
voor de dressing:
leet. vissaus
1 eetl. sesamolie
rasp en sap van 2 limoenen
2 eetl. sojasaus
LE
Voorbereiden
Kook de rijst. eventueel een dag
van tevoren, en laat helemaal
afkoelen.
Bereiden
Meng de gekookte rijst met de
garnalen. Verhit de olie en bak
hierin de broccoli met de gember
ble ON
circa 6 minuten op een hoge
stand. Voeg de bosui en wortel
®
3
&
>
toe en bak 2 minuten mee. Voeg
ei
C4
Ey
de gebakken groenten toe aan
ad
de rijst en meng door elkaar
Voeg de koriander toe. Klop de
N
|
ingrediënten voor de dressing
„
door elkaar en giet over de salade
%:
Verdeel de rijstsalade over
x
kommen. Bestrooi met de uitjes
en serveer met een partje limoen.
r
LH
$
Mt
}
Lvoedingswaarde per person)
50!
5 kcal vet 19g (waarvan
3
4
vr
verzadigd 3 g), koolhydraten 59 g
si
eiwit 19 g. vezels 7 g. zout 2,68
3
14
x
Kap:
%
eu
sé
4
à
a
id
;
5
dé
L
:
32 Boodschappen | 412020