Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 30 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30
Oosterse rijstsalade met garnalen en broccoli tre 3 HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 30 MINUTEN Koriander + LUUR AFKOELEN en limoen, 250 g zilvervliesrijst een perfecte 200 g garnalen combi 3 eetl. zonnebloemolie 250 g broccoliroosjes, In kwarten 1 eetl. verse gember, geraspt ” 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes = 150 g wortel, julienne gesneden 1 bosje koriander, grof gehakt 6 eetl. gefrituurde uitjes (bakje) 1 limoen, in partjes voor de dressing: leet. vissaus 1 eetl. sesamolie rasp en sap van 2 limoenen 2 eetl. sojasaus LE Voorbereiden Kook de rijst. eventueel een dag van tevoren, en laat helemaal afkoelen. Bereiden Meng de gekookte rijst met de garnalen. Verhit de olie en bak hierin de broccoli met de gember ble ON circa 6 minuten op een hoge stand. Voeg de bosui en wortel ® 3 & > toe en bak 2 minuten mee. Voeg ei C4 Ey de gebakken groenten toe aan ad de rijst en meng door elkaar Voeg de koriander toe. Klop de N | ingrediënten voor de dressing „ door elkaar en giet over de salade %: Verdeel de rijstsalade over x kommen. Bestrooi met de uitjes en serveer met een partje limoen. r LH $ Mt } Lvoedingswaarde per person) 50! 5 kcal vet 19g (waarvan 3 4 vr verzadigd 3 g), koolhydraten 59 g si eiwit 19 g. vezels 7 g. zout 2,68 3 14 x Kap: % eu sé 4 à a id ; 5 dé L : 32 Boodschappen | 412020
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 30