Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FEESTELIJK PAASGROEN

BEE

At

Ä

£

É

Geroosterde broccoli

AN

met taboule

tro

\

HOOFDGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

ns

CA. 35 MINUTEN

+ 35 MINUTEN OVENTIJD



ww

Pr

1grote of 2 kleine broccoli's,

|

ia

ae

A

in roosjes

4

N

7 eetl. olijfolie

1 theel. chilipeper(viokken)

2 teentjes knoflook, geperst

is

1theel. tijm

Spinazietaart met bieslook en bosui

100 g bulgur of couscous

2 eetl. citroensap

\

1 bosje munt, fijngehakt

HOOFDGERECHT

van de plakjes taartdeeg. Zorg

vd

2 bosjes peterselie, fijngehakt

VOOR 4 PERSONEN

ervoor dat de plakjes elkaar iets

=

1 bosje koriander, fijngehakt

overlappen en druk goed aan.

CA, 25 MINUTEN

Ya komkommer, in kleine blokjes

+ LUUR OVENTIJD

Verdeel de blindbakvulling erover

4 tomaten, in blokjes

en bak de taartbodem circa 25

1rode ui, gesnipperd

150 g roomkaas

minuten in de oven. Verwijder het

+

75 ml room

12 groene olijven, grof gehakt

bakpapier met de steunvulling en

2 bakjes hummus

6 eieren

bak nog 5 minuten langer. tot de

85 g cheddar of belegen kaas,

korst gaar is. Verhit intussen de

boter in een koekenpan en bak

Verwarm de oven voor op 190°C.

g Parmezaanse kaas, geraspt

hierin de bosui circa 2 minuten op

Wrijf de broccoliroosjes in met

6 plakjes hartigetaartdeeg,

een hoge stand. Neem uit de pan

4 eetlepels olijfolie, de chilipeper,

ontdooid

en laat uitlekken op keukenpapier.

Ma eetl. boter

|

knoflook en tijm. Rooster in een

Bak de spinazie in het bakvet

ovenschaal circa 35 minuten in

6 lente-/bosuitjes,

tot deze geslonken is. Schep

tet

de oven. Lepel tussendoor de olie

in de lengte gehalveerd

de spinazie uit de pan en knijp

weer over de broccoli en keer de

100 g spinazie, panklaar

zoveel mogelijk vocht eruit. Voeg

broccoli regelmatig in de oven.

1 bosje bieslook. fijngehakt

de spinazie toe aan de vulling en

Bereid intussen de bulgur volgens

giet de vulling op de taartbodem.

de aanwijzingen op de verpakking.

rechthoekige taartvorm

Leg de helft van de bieslook en de

Meng de bulgur vervolgens met het

bosui met de gesneden kant naar

citroensap, de munt. peterselie,

blindbakvulling

beneden erop. Bak de taart 20-25

koriander, komkommer. tomaat.

minuten in de oven, tot de vulling

ui, olijven en rest van de olijfolie.

gestold en net gaar is. Schakel

Verdeel de hummus over borden

de oven uit en laat de taart circa

en spreid uit. Schep de tabouleh op

il

Verwarm de oven voor op

30 minuten afkoelen in de oven.

de hummus en verdeel de broccoli

200°C. Klop de roomkaas los

Bestrooi voor het serveren met de

erover. Lekker met naanbrood.

met de room. Voeg vervolgens

rest van de bieslook.

al kloppend de eieren een voor

een toe. Voeg al kloppend

JO kcal, vet 44 g (waarvan

beide kaassoorten in porties

5 kcal, vet 40 g (waarvan ver

verzadigd 5 g). koolhydraten 41 g.

toe. Bekleed de taartvorm met

zadigd 21 g). koolhydraten 36 g.

eiwit 15 g, vezels 12 g. zout 1,3 g

bakpapier en maak een bodem

eiwit 32 g, vezels 3g. zout 2,2g

A

.

u

Fur

De

Boodschappen | 412020 GI