Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 59 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 59
FEESTELIJK PAASGROEN BEE At Ä £ É Geroosterde broccoli AN met taboule tro \ HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN ns CA. 35 MINUTEN + 35 MINUTEN OVENTIJD € ww Pr 1grote of 2 kleine broccoli's, | ia ae A in roosjes 4 N 7 eetl. olijfolie 1 theel. chilipeper(viokken) 2 teentjes knoflook, geperst is 1theel. tijm Spinazietaart met bieslook en bosui 100 g bulgur of couscous 2 eetl. citroensap \ 1 bosje munt, fijngehakt HOOFDGERECHT van de plakjes taartdeeg. Zorg vd 2 bosjes peterselie, fijngehakt VOOR 4 PERSONEN ervoor dat de plakjes elkaar iets = 1 bosje koriander, fijngehakt overlappen en druk goed aan. CA, 25 MINUTEN Ya komkommer, in kleine blokjes + LUUR OVENTIJD Verdeel de blindbakvulling erover 4 tomaten, in blokjes en bak de taartbodem circa 25 1rode ui, gesnipperd 150 g roomkaas minuten in de oven. Verwijder het + 75 ml room 12 groene olijven, grof gehakt bakpapier met de steunvulling en 2 bakjes hummus 6 eieren bak nog 5 minuten langer. tot de 85 g cheddar of belegen kaas, korst gaar is. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak Verwarm de oven voor op 190°C. g Parmezaanse kaas, geraspt hierin de bosui circa 2 minuten op Wrijf de broccoliroosjes in met 6 plakjes hartigetaartdeeg, een hoge stand. Neem uit de pan 4 eetlepels olijfolie, de chilipeper, ontdooid en laat uitlekken op keukenpapier. Ma eetl. boter | knoflook en tijm. Rooster in een Bak de spinazie in het bakvet ovenschaal circa 35 minuten in 6 lente-/bosuitjes, tot deze geslonken is. Schep tet de oven. Lepel tussendoor de olie in de lengte gehalveerd de spinazie uit de pan en knijp weer over de broccoli en keer de 100 g spinazie, panklaar zoveel mogelijk vocht eruit. Voeg broccoli regelmatig in de oven. 1 bosje bieslook. fijngehakt de spinazie toe aan de vulling en Bereid intussen de bulgur volgens giet de vulling op de taartbodem. de aanwijzingen op de verpakking. rechthoekige taartvorm Leg de helft van de bieslook en de Meng de bulgur vervolgens met het bosui met de gesneden kant naar citroensap, de munt. peterselie, blindbakvulling beneden erop. Bak de taart 20-25 koriander, komkommer. tomaat. minuten in de oven, tot de vulling ui, olijven en rest van de olijfolie. gestold en net gaar is. Schakel Verdeel de hummus over borden de oven uit en laat de taart circa en spreid uit. Schep de tabouleh op il Verwarm de oven voor op 30 minuten afkoelen in de oven. de hummus en verdeel de broccoli 200°C. Klop de roomkaas los Bestrooi voor het serveren met de erover. Lekker met naanbrood. met de room. Voeg vervolgens rest van de bieslook. al kloppend de eieren een voor een toe. Voeg al kloppend JO kcal, vet 44 g (waarvan beide kaassoorten in porties 5 kcal, vet 40 g (waarvan ver verzadigd 5 g). koolhydraten 41 g. toe. Bekleed de taartvorm met zadigd 21 g). koolhydraten 36 g. eiwit 15 g, vezels 12 g. zout 1,3 g bakpapier en maak een bodem eiwit 32 g, vezels 3g. zout 2,2g A . u Fur De Boodschappen | 412020 GI
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 59