Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 22 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22
Asperge-omeletrolletjes tt VOOR- OF LUNCHGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 35 MINUTEN 3 eetl. zonnebloemolie 6 eieren, losgeklopt 12 witte asperges 8 plakjes gerookte kipfilet % bosje bieslook Bereiden *. Verhit 4 eetlepel olie in een koekenpan en bak van circa een kwart van de eieren een omelet. = Houd apart en herhaal met de rest van het ei tot je 4 omeletten hebt Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de re asperges in circa 18 minuten gaar. Leg op elke omelet 2 plakjes kip- filet. Leg per omelet 3 asperges op driekwart van de omelet, de asperges mogen iets uitsteken Houd 4 sprieten bieslook apart 477 he Hak de rest van de bieslook fijn en As bestrooi elke omelet ermee. Vouw de omelet over de onderkant van de asperges en rol vervolgens vanaf de zijkant op om een mooi rolletje te krijgen. Bind met de achtergehouden bieslook per An rolletje een spriet eromheen en knoop voorzichtig vast EE em CEE % 225 kcal, vet 16 g (waarvan à “ verzadigd 4 g). koolhydraten 3 g, eiwit 16 g. vezels 1g, zout 1g à “ N À A gp nn 2 24 Boodschappen | 41 2020
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22