Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Asperge-omeletrolletjes

tt

VOOR- OF LUNCHGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 35 MINUTEN

3 eetl. zonnebloemolie

6 eieren, losgeklopt

12 witte asperges

8 plakjes gerookte kipfilet

% bosje bieslook

Bereiden

*.

Verhit 4 eetlepel olie in een

koekenpan en bak van circa een

kwart van de eieren een omelet.

=

Houd apart en herhaal met de rest

van het ei tot je 4 omeletten hebt

Schil de asperges en verwijder de

houtachtige uiteinden. Kook de

re

asperges in circa 18 minuten gaar.

Leg op elke omelet 2 plakjes kip-

filet. Leg per omelet 3 asperges

op driekwart van de omelet, de

asperges mogen iets uitsteken

Houd 4 sprieten bieslook apart

477

he

Hak de rest van de bieslook fijn en

As

bestrooi elke omelet ermee. Vouw

de omelet over de onderkant van

de asperges en rol vervolgens

vanaf de zijkant op om een mooi

rolletje te krijgen. Bind met de

achtergehouden bieslook per

An

rolletje een spriet eromheen en

knoop voorzichtig vast

EE

em

CEE

%

225 kcal, vet 16 g (waarvan

à “

verzadigd 4 g). koolhydraten 3 g,

eiwit 16 g. vezels 1g, zout 1g

à



N

À

A

gp

nn 2

24 Boodschappen | 41 2020