Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 79 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 79

EN = PAASZOET Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur van de witte chocolade | te efrde hazelnoten erdoor Bekleed de vorm met VOOR CA. 12 STUKS lage rechthoekige bakpapieren schep CA. 20 MINUTEN bakvorm het beslag erin. Bak de blondies in heiimidden van + 35 MINUTEN OVENTIJD bakpapier Bereiden de oven in 30-35 minuten Verwarm de oven voor op gaar. Roer intussen in 100 g boter 275 g witte chocolade, 160°C. Smelt de boter en gedeeltes de advocaat door grof gehakt 150 gram witte chocolade de poedersuiker. Laat de 2eieren in een kom boven een blondies iets afkoelen, ze 125 g lichtbruine pan kokend water (au zakken iets in. Verdeel het basterdsuiker bain-marie). Klop de advocaat-glazuur gestreept 1theel. vanille-aroma eieren met een snuf zout. over het gebak en snijd de de basterdsuiker en het blondies in blokken. (bakproducten) dl 140 g bloem vanilie-aroma luchtig Cr nr swaarde TE 1 theel. bakpoëder Meng de bloem en het 75 g hazelnoten, grof bakpoedi r erdoor en roer 390 kcal, vet 208 dan het hocolademengsel gehakt (waarvan verzadigd 9 g), ré. 6-7 eetl. advocaat erdoor tot een glad koolhydraten 46 g, eiwit 5 150 g poedersuiker beslag. Spatel de rest g. vezels 1g. zout 0,1 g 1. € <: ee gm “ NY RR. 4 3 « vr cf pt “x Warm bad A “A0 Om chocolade goed te laten ne smelten, werkt de methode ‘au bain-marie’ het beste. Hierbij zet je een kom met stukjes CAT PE ata kad kia een laagje kokend water. Zorg . az 51252 2,00 22 7 20 A kom het water niet raakt: de hete stoom is genoeg om de 6: chocolade te laten smelten. Roer goed door en neem de kom van de pan wanneer bijna WEN alle chocolade is gesmolten door dit warme bad. ' ( | g 8 nappe 412020 SI

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 79