Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

= PAASZOET

Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur

van de witte chocolade

|

te

efrde hazelnoten erdoor

Bekleed de vorm met

VOOR CA. 12 STUKS

lage rechthoekige

bakpapieren schep

CA. 20 MINUTEN

bakvorm

het beslag erin. Bak de

blondies in heiimidden van

+ 35 MINUTEN OVENTIJD

bakpapier

Bereiden

de oven in 30-35 minuten

Verwarm de oven voor op

gaar. Roer intussen in

100 g boter

275 g witte chocolade,

160°C. Smelt de boter en

gedeeltes de advocaat door

grof gehakt

150 gram witte chocolade

de poedersuiker. Laat de

2eieren

in een kom boven een

blondies iets afkoelen, ze

125 g lichtbruine

pan kokend water (au

zakken iets in. Verdeel het

basterdsuiker

bain-marie). Klop de

advocaat-glazuur gestreept

1theel. vanille-aroma

eieren met een snuf zout.

over het gebak en snijd de

de basterdsuiker en het

blondies in blokken.

(bakproducten)

dl

140 g bloem

vanilie-aroma luchtig

Cr

nr

swaarde

TE

1 theel. bakpoëder

Meng de bloem en het

75 g hazelnoten, grof

bakpoedi

r erdoor en roer

390 kcal, vet 208

dan het

hocolademengsel

gehakt

(waarvan verzadigd 9 g),

ré.

6-7 eetl. advocaat

erdoor tot een glad

koolhydraten 46 g, eiwit 5

150 g poedersuiker

beslag. Spatel de rest

g. vezels 1g. zout 0,1 g

1.



<:

ee

gm



NY

RR.

4

3

«

vr

cf

pt

“x

Warm bad

A

“A0

Om chocolade goed te laten

ne

smelten, werkt de methode ‘au

bain-marie’ het beste. Hierbij

zet je een kom met stukjes

CAT PE ata kad kia

een laagje kokend water. Zorg

.

az 51252 2,00 22 7 20

A

kom het water niet raakt: de

hete stoom is genoeg om de

6:

chocolade te laten smelten.

Roer goed door en neem de

kom van de pan wanneer bijna

WEN

alle chocolade is gesmolten

door dit warme bad.

'

(

|

g

8

nappe

412020 SI