Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kase

ar



>:

3

R.

te

ER

à

ke

GROENTE }

N

ok

be,

re

Snelle aspergetaartjes

EN

STUKS

5

ce

D

I

CA. 30 MINUTEN



4 plakjes bladerdeeg, ontdooid

=

1 eidooier, losgeklopt

8 eetl. crème fraîche

Fr

gen

8 eetl. roomkaas

Ry’

1 bosje dille, fijngehakt

PA!

—en.

+ extra om te garneren

vi

&

8 eetl. pecorino, geraspt

dr

x

TE

16 groene asperges

ii

bakplaat met bakpapier

=,

2

ek

LE

À

Bereiden

&.

Fe

en

an

Verwarm de

ven vo

op 190°C.

Ke

net e

nm

een

ti

de

“4



>

plakjes t

Houd circa

A

1cm van d

anı

vri

snijd ni

tte

KA

>

> ran

eid

44

Klop de crèmi

he

>s mei

de

aas, dille. 6 es

le

10

Is pec

ni

lepel p

Ve

deel de vulling

ee

hi

bladerde

ge

org dat d

es

vulling binnen de randen blijft. Leg per

taar

>

asperg

op.de vullir

end

PETER,

ze een beetje erin. De as

ges moger

iets uits!

Leg de taartjes op

b:

aat

en

irca 20 rn

iuten ir

Homemade hummus

en.

t de rz

de

an het b

pruin zijn.

trooi met de rest

Hummus uit een bakje is lekker makkelijk en snel, maar je kunt



va

RE

n dille.

hummus ook heel snel zeif maken. Maal 400 gram uitgelekte

kikkererwten uit blik met 2 geperste teentjes knoflook, 2 eetiepels

tahin (sesampasta) of sesamzaad, een snufje gemalen chilipeper

490 kc al, vel

(m

an ver.

5

u

igd

CET PL TU CAE AL Cu CU UUN 4

20 g). koolhydraten 21

eiwit 14 g

sap van een halve citroen en 1 eetlepel olijfolie erbij. Breng op

vezels 3 g. zout 1,3g

smaak met zout en klaar is je homemade hummus!

ar

60

pe

je