Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 95 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 95
PAASBORREL Komkommerschuitjes met pittige tonijnsalade Rooster 1 theelepel sesamzaad in een droge. hete koekenpan en Mini sandwiches houd apart. Halveer de komkommer en verwijder met een een met mierikswortel- lepeltje de zaadlijsten. Snijd de komkommerhelften vervolgens makreelmousse in 6 stukken. Meng 1 uitgelekt blikje tonijn met 2 eetlepels tred mayonaise en 1 theelepel sambal. Breng op smaak met zout. Vul de komkommerschuitjes met de tonijnsalade en bestrooi met VOOR 12 STUKS CA. 20 MINUTEN «, 1 sjalot, gesnipperd - 175 g gerookte makreelfilet, schoongemaakt 2 theel. mierikswortel (potje) 100 g crème fraîche 9 sneetjes witbrood, zonder korst 75 g veldsla rt 12 cocktailprikkers Bereiden Pureer met een staafmixer de sjalot an makreel. mierikswortel en crème | fraîche tot een gladde mousse. ge Breng op smaak met zout en peper Bestrijk de sneetjes brood met de makreelmousse, verdeel de veldsla erover en stapel ze zodat er 3 sandwiches van 3 plakken brood Eb: « ontstaan. Snijd de sandwiches 2 keer „eo schuin door tot driehoekjes. Zet vast 4 met een prikker > CEE = 130 kcal, vet 7 g (waarvan verzadigd 2 g). koolhydraten 11 g. eiwit 6 g. à vezels 1g. zout 0.5g «< Uit de zee > > Bij gerechten met vis schenk je doorgaans een witte wijn. De J. Meyer Pinot Blanc is dan ook een geweldige borrelwijn die LT Sas eni anna TUTO PET al het lekkers uit de zee. Van makreel en garnalen tot tonijn: pinot blanc erbij is fijn. En Boodschappen 412020 97
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 95