Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SALADES

„£

{

Bonensalade met ei en

mosterddressing

À

29

N

HOOFDGERECHT

ie

VOOR 4 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN

Du

4 sneetjes witbrood zonder

korst, in blokjes

5 eetl. olijfolie

4 eieren

800 g witte bonen (pot).

hi

uitgelekt en afgespoeld

EN

men”,

à

2 stengels bleekselderij,

in blokjes

en

4 tomaten, in plakjes

1rode ui, in ringen

„ed

5

1eetl. mosterd

Er

+

2 eetl. wittewijnazijn



7

Ha

ni:

£

Bereiden

Fr

pa

Verwarm de oven voor op 200°C.

=

GOED

Meng de broodblokjes op een

nk

GEVULD

bakplaat met 2 eetlepels olie

%

Rooster circa 10 minuten in de

oven, tot de croutons krokant

ve

en goudbruin zijn. Draai de

blokjes halverwege de baktijd

fr

>=

om. Kook de eieren in 5-6

minuten halfzacht. Verdeel de

®

®

bonen over kommen en schep

ok

4

de bleekselderij. tomaten en

à

uienringen erop. Klop de mosterd

FA

ze



met de azijn en rest van de olie

tot een dressing en giet over de

dte

salade. Halveer de eieren en leg

es

ze op de salade. Bestrooi met de

4

croutons.

a

| voedingswaarde per persoon }

SA

455 kcal. vet 21 g (waarvan

æ

8

.*

verzadigd 4 g). koolhydraten 39 g.

Zi

eiwit 22 g. vezels 13 g. zout 1,58 Lis

nr"

=

8

5

;

A

5

ts

Ze

EN

Ne:



er

De +

ie

A

ke.

Bn

Nb

>

ut

#

LE

Fe

A

pe”

27

Boodschappen | 412020 383