Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81


Hier is pagina 81 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 81 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81

PAASZOET 7 ki 1 Abrikozen-bitterkoekjestulband tt GEBAK VOOR 15-20 ONEN CA. 30 MINUTEN 1UUR OVENTIJD © .® 350 g gedroogde abrikozen, in kwarten 200 mi versgeperst sinaasappelsap + 5 eetl. extra 400 g boter 2 pakken cakemix (à 400 g) 8 eieren 2 > 5 500 g bitterkoekjes, in kwarten bloem, om te bestuiven 400 g poedersuiker gebaksdecoratie, naar keuze * paaseitjes, naar keuze % N 2 tulbandvormen, ingevet eu Si A a Ee Zet RS de Verwarm de oven voor op 160°C. Wel 30 y Y de abrikozen in 200 mi sinaasappelsap 5 Klop de boter in een grote kom met een mixer tot een romige, witte massa. Voeg ” de cakemix en de eıeren toeen klop 3-4 minuten tot een luchtig beslag. Spatel de abrikozen met het vocht en de bitterkoekjes door het beslag. Bestuif de tulbandvormen met bloem. Verdeel het beslag over de 2 vormen en strijk de bovenkant met een vochtige lepel glad. Bak de tulbanden in het middehVan de oven in circa 1 vur gaar en goudbruin. Test met een prikker of deze er $ 3 schoon uitkomt, dan is de cake gaar. Steek de randen van de tulbanden los met een u scherp mesje en laat de cake afkoelen tot lauwwarm. Roer de poedersuiker met de rest van het sinaasappelsap langzaam tot een stevig. glanzend glazuur. Keer 1 tulband .# om met de platte bodem boven. Bestrijk met een beetje glazuur en zet de andere tulband met de platte kant erop. Voeg als het glazuur te dik is een klein beetje water toe en giet of strijk de rest van het glazuur ” over de bovenste tulband. Versier met gebaksdecoratie en paaseitjes. Vul het gat van de tulbanden ook op met paaseitjes. 460 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 17 g). koolhydraten 72 g. eiwit 9 g. 1) vezels 4 g. zout 0.5 g Boodschappen | 412020 83

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81