Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAASZOET

7

ki

1

Abrikozen-bitterkoekjestulband

tt

GEBAK VOOR 15-20

ONEN

CA. 30 MINUTEN

1UUR OVENTIJD

©



350 g gedroogde abrikozen, in kwarten

200 mi versgeperst sinaasappelsap

+ 5 eetl. extra

400 g boter

2 pakken cakemix (à 400 g)

8 eieren

2

>

5

500 g bitterkoekjes, in kwarten

bloem, om te bestuiven

400 g poedersuiker

gebaksdecoratie, naar keuze

*

paaseitjes, naar keuze

%

N

2 tulbandvormen, ingevet

eu

Si

A

a

Ee

Zet

RS

de

Verwarm de oven voor op 160°C. Wel

30

y

Y

de abrikozen in 200 mi sinaasappelsap

5

Klop de boter in een grote kom met een

mixer tot een romige, witte massa. Voeg



de cakemix en de eıeren toeen klop 3-4

minuten tot een luchtig beslag. Spatel de

abrikozen met het vocht en de bitterkoekjes

door het beslag. Bestuif de tulbandvormen

met bloem. Verdeel het beslag over de 2

vormen en strijk de bovenkant met een

vochtige lepel glad. Bak de tulbanden in het

middehVan de oven in circa 1 vur gaar en

goudbruin. Test met een prikker of deze er

$

3

schoon uitkomt, dan is de cake gaar. Steek

de randen van de tulbanden los met een

u

scherp mesje en laat de cake afkoelen tot

lauwwarm. Roer de poedersuiker met de

rest van het sinaasappelsap langzaam tot

een stevig. glanzend glazuur. Keer 1 tulband

.#

om met de platte bodem boven. Bestrijk

met een beetje glazuur en zet de andere

tulband met de platte kant erop. Voeg als

het glazuur te dik is een klein beetje water

toe en giet of strijk de rest van het glazuur



over de bovenste tulband. Versier met

gebaksdecoratie en paaseitjes. Vul het gat

van de tulbanden ook op met paaseitjes.

460 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd

17 g). koolhydraten 72 g. eiwit 9 g.

1)

vezels 4 g. zout 0.5 g

Boodschappen | 412020 83