Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 81 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81
PAASZOET 7 ki 1 Abrikozen-bitterkoekjestulband tt GEBAK VOOR 15-20 ONEN CA. 30 MINUTEN 1UUR OVENTIJD © .® 350 g gedroogde abrikozen, in kwarten 200 mi versgeperst sinaasappelsap + 5 eetl. extra 400 g boter 2 pakken cakemix (à 400 g) 8 eieren 2 > 5 500 g bitterkoekjes, in kwarten bloem, om te bestuiven 400 g poedersuiker gebaksdecoratie, naar keuze * paaseitjes, naar keuze % N 2 tulbandvormen, ingevet eu Si A a Ee Zet RS de Verwarm de oven voor op 160°C. Wel 30 y Y de abrikozen in 200 mi sinaasappelsap 5 Klop de boter in een grote kom met een mixer tot een romige, witte massa. Voeg ” de cakemix en de eıeren toeen klop 3-4 minuten tot een luchtig beslag. Spatel de abrikozen met het vocht en de bitterkoekjes door het beslag. Bestuif de tulbandvormen met bloem. Verdeel het beslag over de 2 vormen en strijk de bovenkant met een vochtige lepel glad. Bak de tulbanden in het middehVan de oven in circa 1 vur gaar en goudbruin. Test met een prikker of deze er $ 3 schoon uitkomt, dan is de cake gaar. Steek de randen van de tulbanden los met een u scherp mesje en laat de cake afkoelen tot lauwwarm. Roer de poedersuiker met de rest van het sinaasappelsap langzaam tot een stevig. glanzend glazuur. Keer 1 tulband .# om met de platte bodem boven. Bestrijk met een beetje glazuur en zet de andere tulband met de platte kant erop. Voeg als het glazuur te dik is een klein beetje water toe en giet of strijk de rest van het glazuur ” over de bovenste tulband. Versier met gebaksdecoratie en paaseitjes. Vul het gat van de tulbanden ook op met paaseitjes. 460 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 17 g). koolhydraten 72 g. eiwit 9 g. 1) vezels 4 g. zout 0.5 g Boodschappen | 412020 83
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 81