Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 23 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 23

HELD VAN DE MAAND CR #2 > Ook lekker EE ezen or gekookte vervangt 3 7 Witte asperges met gerookte zalm en kappertjessaus re Bereiden Schil de asperges en verwijder de Das @ à VOOR- OF TUSSENGERECHT VOOR 4 PERSONEN houtachtige uiteinden. Smelt de CA. 20 MINUTEN boter in een koekenpan op een lage stand en bak hierin de asperges 12 witte asperges in circa 12 minuten gaar. Meng 3 eetl. boter intussen de ingrediënten voor de 50 g gerookte zalm, saus. Leg 4 asperges op elk bord 7 d fi fijngehakt en verdeel de zalm erover. Lepel de voor de saus, saus erover en garneer eventueel se 6 eetl. mayonaise met nog wat dille. 2 eetl. kwark leetl. citroensap leetl. kappertjes, fijngehakt 340 kcal, vet 32 g (waarvan Y2 bosje dille, fijngehakt verzadigd 9 g), koolhydraten 6 g, 6 kleine augurkjes, fijngehakt eiwit 5g. vezels 2g. zout 11 g Boodschappen | 412020 25

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 23