Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 47 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47
ZELFGEMAAKT PAASBROOD Paaskrans met pre sinaasappelschil, rozemarijn en zeezout tt 5 LUNCH- OF BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN + 1,5 UUR RIJZEN + 30 MINUTEN OVENTIJD F 1 pak mix voor witbrood leetl. boter leetl. gekonfijte sinaasappelschil (zie pag. 46) leeti. gedroogde bloem, om te bestuiven Lei, losgeklopt 1theel. grof zeezout Le \ | bakplaat met bakpapier Voorbereiden Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met boter en lauwwarm water. Kneed tweederde van de sinaasappelschil en tweederde van de Dr Een rozemarijn erdoorheen. Laat het deeg afgedekt 1 uur rijzen op een warme plaats. Bereiden Sla het deeg terug en leg het op een met bloem bestoven Paas-panettone Voorbereiden werkvlak. Kneed tot een bal en snijd het deeg in 3 gelijke Laat de bloempot weken in water. Los de te stukken. Rol de stukken tot lange dikke linten van circa 80 gist en 1 theelepel suiker op in een paar cm. Knijp de uiteinden van de 3 linten bij elkaar en vlecht VOOR CA. 8 PERSONEN eetlepels warme melk en laat dit 5 minuten ze vanuit daar in elkaar. Leg de vlecht in een cirkel op de CA. 20 MINUTEN staan. tot het er belletjes verschijnen. bakplaat en druk de uiteinden goed aan elkaar vast. Leg Kneed dit samen met de rest van de melk + 2 UUR RIJZEN een schone doek over de krans en laat nog 30 minuten + 40 MINUTEN OVENTIJD en suiker door de bloem. Laat afgedekt rijzen. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Bestrijk Luur rijzen op een warme plaats. de krans met ei en bestrooi met zeezout, de rest van de 1zakje gedroogde gist Bereiden sinaasappelschil en rozemarijn. Bak de krans in de oven in 50 g lichtbruine basterdsuiker 20-30 minuten gaar en goudbruin. 125 mi warme melk Wel de rozijnen in water of eventueel 350 g bloem marsala. Klop met de deeghaken van een elektrische mixer de boter, Ye theelepel 100 g zachte boter 360 kcal, vet 8 g (waarvan verzadigd 4 g), 3 eidooiers zout, 2 eidooiers en alle ingrediënten koolhydraten 57 g. eiwit 14 g. vezels - g. zout 1.7 g voor de vulling: voor de vulling door het deeg. Bekleed 50 g rozijnen de bloempot met bakpapier en stort evt. 2 eetl. marsala en het plakkerige deeg erin. Laat afgedekt leetl. gekonfijte nogmaals 1 uur rijzen op een warme sinaasappelschil (zie pag. 46) plaats. Verwarm de oven voor op 180°C. 50 g ongezouten pistachenoten, Klop de laatste eidooier los en bestrijk de gepeld bovenkant van het deeg ermee. Bak de voor de garnering: panettone in de oven in 30-40 minuten gaar 1 zakje wit glazuur en goudbruin. Laat de panettone afkoelen PE wo (bakproducten) en neem hem uit de pot. Garneer de 1 bovenkant met glazuur, bessen en noten. ongezouten pistachenoten m. I of amandelen 420 kcal, vet 16 g (waarvan verzadigd schone terracotta bloempot 8 g). koolhydraten 59 g, eiwit 9 g. bakpapier vezels 3g. zout -g Boodschappen} 412020 49
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47