Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 47 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47

ZELFGEMAAKT PAASBROOD Paaskrans met pre sinaasappelschil, rozemarijn en zeezout tt 5 LUNCH- OF BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 15 MINUTEN + 1,5 UUR RIJZEN + 30 MINUTEN OVENTIJD F 1 pak mix voor witbrood leetl. boter leetl. gekonfijte sinaasappelschil (zie pag. 46) leeti. gedroogde bloem, om te bestuiven Lei, losgeklopt 1theel. grof zeezout Le \ | bakplaat met bakpapier Voorbereiden Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met boter en lauwwarm water. Kneed tweederde van de sinaasappelschil en tweederde van de Dr Een rozemarijn erdoorheen. Laat het deeg afgedekt 1 uur rijzen op een warme plaats. Bereiden Sla het deeg terug en leg het op een met bloem bestoven Paas-panettone Voorbereiden werkvlak. Kneed tot een bal en snijd het deeg in 3 gelijke Laat de bloempot weken in water. Los de te stukken. Rol de stukken tot lange dikke linten van circa 80 gist en 1 theelepel suiker op in een paar cm. Knijp de uiteinden van de 3 linten bij elkaar en vlecht VOOR CA. 8 PERSONEN eetlepels warme melk en laat dit 5 minuten ze vanuit daar in elkaar. Leg de vlecht in een cirkel op de CA. 20 MINUTEN staan. tot het er belletjes verschijnen. bakplaat en druk de uiteinden goed aan elkaar vast. Leg Kneed dit samen met de rest van de melk + 2 UUR RIJZEN een schone doek over de krans en laat nog 30 minuten + 40 MINUTEN OVENTIJD en suiker door de bloem. Laat afgedekt rijzen. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Bestrijk Luur rijzen op een warme plaats. de krans met ei en bestrooi met zeezout, de rest van de 1zakje gedroogde gist Bereiden sinaasappelschil en rozemarijn. Bak de krans in de oven in 50 g lichtbruine basterdsuiker 20-30 minuten gaar en goudbruin. 125 mi warme melk Wel de rozijnen in water of eventueel 350 g bloem marsala. Klop met de deeghaken van een elektrische mixer de boter, Ye theelepel 100 g zachte boter 360 kcal, vet 8 g (waarvan verzadigd 4 g), 3 eidooiers zout, 2 eidooiers en alle ingrediënten koolhydraten 57 g. eiwit 14 g. vezels - g. zout 1.7 g voor de vulling: voor de vulling door het deeg. Bekleed 50 g rozijnen de bloempot met bakpapier en stort evt. 2 eetl. marsala en het plakkerige deeg erin. Laat afgedekt leetl. gekonfijte nogmaals 1 uur rijzen op een warme sinaasappelschil (zie pag. 46) plaats. Verwarm de oven voor op 180°C. 50 g ongezouten pistachenoten, Klop de laatste eidooier los en bestrijk de gepeld bovenkant van het deeg ermee. Bak de voor de garnering: panettone in de oven in 30-40 minuten gaar 1 zakje wit glazuur en goudbruin. Laat de panettone afkoelen PE wo (bakproducten) en neem hem uit de pot. Garneer de 1 bovenkant met glazuur, bessen en noten. ongezouten pistachenoten m. I of amandelen 420 kcal, vet 16 g (waarvan verzadigd schone terracotta bloempot 8 g). koolhydraten 59 g, eiwit 9 g. bakpapier vezels 3g. zout -g Boodschappen} 412020 49

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 47