Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS Tv
Ve,
Ee
TE
ME
4
ie pe
Rn
OAN ‘+
ir
PT
AX
nm”
4
Lat
RR
——
=
A N
24,
%
ed
5
5
we
kt
ni
er
En
4
2
EN
PAPE)
AN
RAS
>;
.
A
ri
er
dies
ed
$
Fe
An
vx
NAVOND
3.
pesto
Ontdek de heerlijke smaak van pesto gemaakt met verse
basilicum. Met de Grand'ltalia pesto's kan je eindeloos
variëren en zet je bijvoorbeeld in een handomdraai een
lekkere pasta pesto op tafel!
NOG MEER VARIANTE
Mini Penne con pesto e pomodori
Maak ook eens een pasta pesto met een van de
20
vele andere pestovarianten van Grand'italia.
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
Bereiden
CA. 20 MINUTEN
Breng een pan water aan de kook en
me
bereid de penne volgens de aanwijzin-
me
Ba
350 g Grand'italia Mini Penne
gen op de verpakking. Verhit een koe-
à
kenpan zonder boter of olie en rooster
zn
L
4 eetl. pijnboompitten
1 pot (185 g) Grand'italia Pesto alla Genovese
de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze
ci IT Pesto
a;
1 eeti. olijfolie extra vergine
op een bord. Schep de pesto, olie en
Doi
300 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
tomaatjes door de pasta. Bestrooi
zt LI
Parmezaanse kaas, geraspt
met de pijnboompitten. Parmezaanse
1 bosje basilicum, gescheurd
kaas en basilicum.
On me
zn
Boodschappen | 412020 113