Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS Tv

Ve,

Ee

TE

ME

4

ie pe

Rn

OAN ‘+

ir

PT

AX

nm”

4

Lat

RR

——

=

A N

24,

%

ed

5

5

we

kt

ni

er

En

4

2

EN

PAPE)

AN

RAS

>;

.

A

ri

er

dies

ed

$

Fe

An

vx

NAVOND

3.

pesto

Ontdek de heerlijke smaak van pesto gemaakt met verse

basilicum. Met de Grand'ltalia pesto's kan je eindeloos

variëren en zet je bijvoorbeeld in een handomdraai een

lekkere pasta pesto op tafel!

NOG MEER VARIANTE

Mini Penne con pesto e pomodori

Maak ook eens een pasta pesto met een van de

20

vele andere pestovarianten van Grand'italia.

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

Bereiden

CA. 20 MINUTEN

Breng een pan water aan de kook en

me

bereid de penne volgens de aanwijzin-

me

Ba

350 g Grand'italia Mini Penne

gen op de verpakking. Verhit een koe-

à

kenpan zonder boter of olie en rooster

zn

L

4 eetl. pijnboompitten

1 pot (185 g) Grand'italia Pesto alla Genovese

de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze

ci IT Pesto

a;

1 eeti. olijfolie extra vergine

op een bord. Schep de pesto, olie en

Doi

300 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd

tomaatjes door de pasta. Bestrooi

zt LI

Parmezaanse kaas, geraspt

met de pijnboompitten. Parmezaanse

1 bosje basilicum, gescheurd

kaas en basilicum.

On me

zn

Boodschappen | 412020 113