Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAASVEGA

MX

Vervan

het vlees

148

à

x

x

Je hoeft niet elke dag van de

week vlees te eten. Wil je een

Daken eene ad



een vleesvervanger een prima

alternatief. Denk hierbij aan alle

CETTE COTE ET

schap met vleesvervangers

in je supermarkt liggen, zoals

groenteburgers, schnitzels,



Ie

EN Red

en vegetarisch gehakt. Eet

je vaker gerechten zonder

Aa

viees, wissel dan ook af met

producten als peulvruchten,

kn

+

VX

noten, eieren en tofu. Kant-en-

klare vleesvervangers bevatten

namelijk vaak veel zout en

DIN RENTE

da

err

y

}

Lasagne met

hierin de vegastukjes een paar minuten.

Gi

spinazie en romige pestosaus

de room étbij en breng aan de kook

Oos.

Neem de

paft van de warmtebron en houd

tro

apart. Bereid de bechamelsaus volgens de

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN.

aanwijzingen op de verpakking met de melk

CA. 30 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD

en houd apart. Breng de spinazie op smaak

met zout, peper en nootmuskaat. Verwarm

900 g spinazie, panklaar

de oven voor op 200°C. Schep de pesto door

1eetl. olijfolie

de romige vegastukjes. Bestrijk de bodem

350 g plantaardige ‘kipstukjes’

van de ovenschaal met een lepel bechamel.

200 ml kookroom

Bedek met lasagnevellen en vervolg met

1 zakje sausmix voor bechamelsaus

de helft van de spina

le. Leg hierop weer

250 ml melk

À

lasagnevellen en vervolg met de helft vän

Fe

nootmuskaat

de romige pestosaus. Herhaal deze stappen

1 bakje pesto, koelvers

nog een keer en eindig met lasagnevellen.

400 g lasagnevellen, koelvers

Bedek met de over

e bechamelsaus en

100 g Parmezaanse kaas, geraspt

bestrooi met de kaas. Bak de lasagne in de

oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.

rechthoekige ovenschaal, ingevet

Schakel de oven uit en laat de lasagne nog

10 minuten rusten voor het aansnijden.

ee

\

Bereiden

er

=



in

2

2

5

|

7

rs

Stoom de spinazie in porties een paar

5

Minuten tot deze licht geslonken is. Hak grof

985 kcal, vet 48 q (waarvan verzadigd

8)

en laat goed uitlekken in ee

vergiet. Verhit

koolhy

en 79 g. eiwit 53 g. vezels

8

intussen de olie in

en hapj

an en roerbak

zout 4,2g

ne

Me

"1 €

Boodsch

4

EA

pen | 4 | 202

7

A