Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 69 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 69
PAASVEGA MX Vervan het vlees 148 à x x Je hoeft niet elke dag van de week vlees te eten. Wil je een Daken eene ad ” een vleesvervanger een prima alternatief. Denk hierbij aan alle CETTE COTE ET schap met vleesvervangers in je supermarkt liggen, zoals groenteburgers, schnitzels, — Ie EN Red en vegetarisch gehakt. Eet je vaker gerechten zonder Aa viees, wissel dan ook af met producten als peulvruchten, kn + VX noten, eieren en tofu. Kant-en- klare vleesvervangers bevatten namelijk vaak veel zout en DIN RENTE da err y } Lasagne met hierin de vegastukjes een paar minuten. Gi spinazie en romige pestosaus de room étbij en breng aan de kook Oos. Neem de paft van de warmtebron en houd tro apart. Bereid de bechamelsaus volgens de HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN. aanwijzingen op de verpakking met de melk CA. 30 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD en houd apart. Breng de spinazie op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verwarm 900 g spinazie, panklaar de oven voor op 200°C. Schep de pesto door 1eetl. olijfolie de romige vegastukjes. Bestrijk de bodem 350 g plantaardige ‘kipstukjes’ van de ovenschaal met een lepel bechamel. 200 ml kookroom Bedek met lasagnevellen en vervolg met 1 zakje sausmix voor bechamelsaus de helft van de spina le. Leg hierop weer 250 ml melk À lasagnevellen en vervolg met de helft vän Fe nootmuskaat de romige pestosaus. Herhaal deze stappen 1 bakje pesto, koelvers nog een keer en eindig met lasagnevellen. 400 g lasagnevellen, koelvers Bedek met de over e bechamelsaus en 100 g Parmezaanse kaas, geraspt bestrooi met de kaas. Bak de lasagne in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin. rechthoekige ovenschaal, ingevet Schakel de oven uit en laat de lasagne nog 10 minuten rusten voor het aansnijden. ee \ Bereiden er = € in 2 2 5 | 7 rs Stoom de spinazie in porties een paar 5 Minuten tot deze licht geslonken is. Hak grof 985 kcal, vet 48 q (waarvan verzadigd 8) en laat goed uitlekken in ee vergiet. Verhit koolhy en 79 g. eiwit 53 g. vezels 8 intussen de olie in en hapj an en roerbak zout 4,2g ne Me "1 € Boodsch 4 EA pen | 4 | 202 7 A
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 69