Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAASVEGA
MX
Vervan
het vlees
148
à
x
x
Je hoeft niet elke dag van de
week vlees te eten. Wil je een
Daken eene ad
”
een vleesvervanger een prima
alternatief. Denk hierbij aan alle
CETTE COTE ET
schap met vleesvervangers
in je supermarkt liggen, zoals
groenteburgers, schnitzels,
—
Ie
EN Red
en vegetarisch gehakt. Eet
je vaker gerechten zonder
Aa
viees, wissel dan ook af met
producten als peulvruchten,
kn
+
VX
noten, eieren en tofu. Kant-en-
klare vleesvervangers bevatten
namelijk vaak veel zout en
DIN RENTE
da
err
y
}
Lasagne met
hierin de vegastukjes een paar minuten.
Gi
spinazie en romige pestosaus
de room étbij en breng aan de kook
Oos.
Neem de
paft van de warmtebron en houd
tro
apart. Bereid de bechamelsaus volgens de
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN.
aanwijzingen op de verpakking met de melk
CA. 30 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD
en houd apart. Breng de spinazie op smaak
met zout, peper en nootmuskaat. Verwarm
900 g spinazie, panklaar
de oven voor op 200°C. Schep de pesto door
1eetl. olijfolie
de romige vegastukjes. Bestrijk de bodem
350 g plantaardige ‘kipstukjes’
van de ovenschaal met een lepel bechamel.
200 ml kookroom
Bedek met lasagnevellen en vervolg met
1 zakje sausmix voor bechamelsaus
de helft van de spina
le. Leg hierop weer
250 ml melk
À
lasagnevellen en vervolg met de helft vän
Fe
nootmuskaat
de romige pestosaus. Herhaal deze stappen
1 bakje pesto, koelvers
nog een keer en eindig met lasagnevellen.
400 g lasagnevellen, koelvers
Bedek met de over
e bechamelsaus en
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
bestrooi met de kaas. Bak de lasagne in de
oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.
rechthoekige ovenschaal, ingevet
Schakel de oven uit en laat de lasagne nog
10 minuten rusten voor het aansnijden.
ee
\
Bereiden
er
=
€
in
2
2
5
|
7
rs
Stoom de spinazie in porties een paar
5
Minuten tot deze licht geslonken is. Hak grof
985 kcal, vet 48 q (waarvan verzadigd
8)
en laat goed uitlekken in ee
vergiet. Verhit
koolhy
en 79 g. eiwit 53 g. vezels
8
intussen de olie in
en hapj
an en roerbak
zout 4,2g
ne
Me
"1 €
Boodsch
4
EA
pen | 4 | 202
7
A