Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

#

Cou

ett

esalade met gepofte

&

papri

ra

en mozzarella

tre

4,

BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN

td

x

CA. 30 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD

lcourgette

4 eetl. olijfolie

2 rode paprika's, in 4 stukken

3 bollen (buffel)mozzarella

u

ir

Ma bosje munt, fijngehakt

Ya bosje basilicum, fijngehakt

2 eetl. kappertjes, fijngehakt

4 ansjovisfilets, fijngehakt

«2

2 eetl. rodewijnazijn

CA

Bereiden

À

st

Verwarm de oven voor op 160°C. Schaaf de

courgette in linten. Bestrijk de courgettelinten

met 1 eetlepel olie en rooster ze aan beide

kanten in een grilipan op een hoge stand, tot er

q

a

N



+

mooie grillstrepen ontstaan. Bestrijk de stukken

aprika met 1 eetlepel olie, leg op een bakplaat

en zet circa 20 minuten in de oven (of pof hele

paprika's boven het (gas)fornuis, tot het velletje

>

zwart is). Laat de paprika's kort afkoelen en

verwijder vervolgens het vel. Snijd de paprika in

reepjes. Scheur de mozzarella in stukken. Houd

leetlepel apart van de munt en basilicum. Meng

£

17

Ko

v

D

de kappertjes met de ansjovis. azijn, rest van



de olie, de munt en de basilicum. Meng deze

dressing met de courgette en paprika. Verdeel

de helft van de mozzarella over een schaal

Leg de courgette en paprika erop. Verdeel de

De

andere helft van de mozzarella over de salade en



bestrooi met de rest van de kruiden.

a

À

7 4

voedingswaarde per persoon |

va

1

ÿ

440 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 15 g)

Le

kooïhydraten 12 g. eiwit 26 g. vezels 2 g. zout 2g

7

4

“r

“,



Buffelkaas

Wanneer je mozzarella in een salade

*

&:

PAM PERTE SET CEE VAT OT

kaas optimaal. Kies dan voor het beste

bs

product dat jezelf kunt veroorloven,

COPA dn ad Leon

helderwitte kaas wordt gemaakt van de

ra

melk van waterbuffels. Hij is dan wel wat

En

duurder dan mozzarella van koemelk, de

Ce

‘3

en

3

ad

POTTER EN PEUT an

eol

ve

a,

iu

niet te vergelijken.

en

Er

Eames

x

36 800%

poen | 4

02