Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 34 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 34
ze # Cou ett esalade met gepofte & papri ra en mozzarella tre 4, BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN td x CA. 30 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD lcourgette 4 eetl. olijfolie 2 rode paprika's, in 4 stukken 3 bollen (buffel)mozzarella u ir Ma bosje munt, fijngehakt Ya bosje basilicum, fijngehakt 2 eetl. kappertjes, fijngehakt 4 ansjovisfilets, fijngehakt «2 2 eetl. rodewijnazijn CA Bereiden À st Verwarm de oven voor op 160°C. Schaaf de courgette in linten. Bestrijk de courgettelinten met 1 eetlepel olie en rooster ze aan beide kanten in een grilipan op een hoge stand, tot er q a N “ + mooie grillstrepen ontstaan. Bestrijk de stukken aprika met 1 eetlepel olie, leg op een bakplaat en zet circa 20 minuten in de oven (of pof hele paprika's boven het (gas)fornuis, tot het velletje > zwart is). Laat de paprika's kort afkoelen en verwijder vervolgens het vel. Snijd de paprika in reepjes. Scheur de mozzarella in stukken. Houd leetlepel apart van de munt en basilicum. Meng £ 17 Ko v D de kappertjes met de ansjovis. azijn, rest van “ de olie, de munt en de basilicum. Meng deze dressing met de courgette en paprika. Verdeel de helft van de mozzarella over een schaal Leg de courgette en paprika erop. Verdeel de De andere helft van de mozzarella over de salade en ” bestrooi met de rest van de kruiden. a À 7 4 voedingswaarde per persoon | va 1 ÿ 440 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 15 g) Le kooïhydraten 12 g. eiwit 26 g. vezels 2 g. zout 2g 7 4 “r “, € Buffelkaas Wanneer je mozzarella in een salade * &: PAM PERTE SET CEE VAT OT kaas optimaal. Kies dan voor het beste bs product dat jezelf kunt veroorloven, COPA dn ad Leon helderwitte kaas wordt gemaakt van de ra melk van waterbuffels. Hij is dan wel wat En duurder dan mozzarella van koemelk, de Ce ‘3 en 3 ad POTTER EN PEUT an eol ve a, iu niet te vergelijken. en Er Eames x 36 800% poen | 4 02
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 34