Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
#
Cou
ett
esalade met gepofte
&
papri
ra
en mozzarella
tre
4,
BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN
td
x
CA. 30 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD
lcourgette
4 eetl. olijfolie
2 rode paprika's, in 4 stukken
3 bollen (buffel)mozzarella
u
ir
Ma bosje munt, fijngehakt
Ya bosje basilicum, fijngehakt
2 eetl. kappertjes, fijngehakt
4 ansjovisfilets, fijngehakt
«2
2 eetl. rodewijnazijn
CA
Bereiden
À
st
Verwarm de oven voor op 160°C. Schaaf de
courgette in linten. Bestrijk de courgettelinten
met 1 eetlepel olie en rooster ze aan beide
kanten in een grilipan op een hoge stand, tot er
q
a
N
“
+
mooie grillstrepen ontstaan. Bestrijk de stukken
aprika met 1 eetlepel olie, leg op een bakplaat
en zet circa 20 minuten in de oven (of pof hele
paprika's boven het (gas)fornuis, tot het velletje
>
zwart is). Laat de paprika's kort afkoelen en
verwijder vervolgens het vel. Snijd de paprika in
reepjes. Scheur de mozzarella in stukken. Houd
leetlepel apart van de munt en basilicum. Meng
£
17
Ko
v
D
de kappertjes met de ansjovis. azijn, rest van
“
de olie, de munt en de basilicum. Meng deze
dressing met de courgette en paprika. Verdeel
de helft van de mozzarella over een schaal
Leg de courgette en paprika erop. Verdeel de
De
andere helft van de mozzarella over de salade en
”
bestrooi met de rest van de kruiden.
a
À
7 4
voedingswaarde per persoon |
va
1
ÿ
440 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 15 g)
Le
kooïhydraten 12 g. eiwit 26 g. vezels 2 g. zout 2g
7
4
“r
“,
€
Buffelkaas
Wanneer je mozzarella in een salade
*
&:
PAM PERTE SET CEE VAT OT
kaas optimaal. Kies dan voor het beste
bs
product dat jezelf kunt veroorloven,
COPA dn ad Leon
helderwitte kaas wordt gemaakt van de
ra
melk van waterbuffels. Hij is dan wel wat
En
duurder dan mozzarella van koemelk, de
Ce
‘3
en
3
ad
POTTER EN PEUT an
eol
ve
a,
iu
niet te vergelijken.
en
Er
Eames
x
36 800%
poen | 4
02