Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FEESTELIJK PAASGROEN

Groene falafelballetjes

met zhug

V

tro

f

VOOR: OF TUSSEI

RECHT

SON

n

VOOR 4

ER

SON!

EN

“2

SA. 40 MINUTEN + 30 MINUTEN KOELE

4 eetl. zonnebloemolie

4 pitabroodjes

'

200 8 mar: u

v

1blik

kikkererwte uitgelekt

1 bosje koriander, gehakt

2 teentjes knoflook, geperst

Ya theel. komijnpoeder (djinten)

42 theel. korianderpoeder (ketoembar)

Ma theel. kaneelpoeder

3-5 eetl. broodkruim of paneermeel

lei

1 bosje Ex ander

Ma bosje peterselie, gehakt

2 teentjes knoflook, geperst

2 eetl. jalapeño's (pot)

42 theel. komijnpoeder (djinten)

Me theel. kardemompoeder

B

3 eetl. olijfolie

Er

=

1

keukenpapier

Voorbereiden

Pureer met een staafmixer de ingredië

ter

voor de saus met

els w

en h

yd

Er»

apart. Pı

yreer in een ke

kenmachii

ingre

nt

afel

8

sel

p za

d lijkt

eg

ntue

1 me

%

br

kruim

als hei

et

tr

gs

te nat is.

ER

ee

al en laat deze

am

Rol balletjes

het meng

ns minimaal een half uur opstijven

ast

je

Bereiden

Verhit de zo

ebloemolie en bak hierin

de falafelball

s circa 10 minuten. Keer

À

regelmatig or

ze gelijkmatig te bakken.

Uig

La

uitlekken op keuk

apier. Rooster

44

SS eN

AN

AY C1

ab

proodje

ss in een bro:

ster. Snijd

er

vul d

wark

ie

spi

alafı

drupp

met de saus.

e Zhug?

u

>

Met de populariteit van de Midden-Oosterse keuken ontdekken we

415 kcal

2

aarvan verzadi

4

ook allerlei nieuwe dips, sauzen en smeersels. Ken jij zhug al? Deze

en 35

koolhydr

eiwit 16 g. veze

pittige kruidensaus met koriander en pepers komt oorspronkelijk

zout 0.8 g

uit Jemen, maar is ook bekend in Israël en Syrië. Een beproefde

combi met falafel, maar ook lekker bij hummus of brood.

Boodschäppen | 412020 63