Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119


Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119

Me 100 À y à À 8 Ve mee sit Maal de 4 ene 5 keukenmachine. Stop anders wordt het broccolipuree. Door deze 0 sed te combineren met couscous eet je haast xtra groente. Zijn er al witte asperges? Schil inde lengte en rooster zo'n 10) 5 | Couscous met broccoli, Lr geroosterde asperges en geitenkaas 200 HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN ‚A. 20 MINUTEN 400 g broccoli 400 g couscous 500 g groene asperges dt 5 eetl. olijfolie sap van 1 citroen leeti. honing 210G Ma theel. gehakte tijm GROENTE 200 g zachte geitenkaas, verkruimeld LA LA 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes Nas 100 g blanke amandelen U " 2 = keukenmachine N en LR Li: grillpan nn Bereiden I Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maal dé ze tot tot ko o reis in de keukenmachine. Schep af ik Vd deze broccolirijst in een ruime schaa r de couscous. Snijd de houtachtige onderkant van PN de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en F2 en. rooster ze 5-6 minuten in een hete grilipan. Keer iN JOO mi kokend water over DS ‘À ze regelmatig om. Gi ssh” re het couscous-broccolimengsel. roer door en laat 27e, even staan. Meng het citroensap met de honing tijm, rest van de olijfolie. zout en ps ‚tot jr dressing. Verdeel de asperges. geitenkaas e en 4 bosui over de couscous. Besprenkel met de 9 ‘ dressing. Rooster de amandelen in een droge. hete koekenpan en strooi ze over het gerecht N) ed Se id 4 880 k l, vet 39 g (waarvan v adigd 11 g). cd eZ koolhydrai 93g. eiwit 33 g. vezels 128 zout 0.7 g Re Tips « Neem witte in plaats van oene asperges en schil deze helemaal voor h grillen « Vervang de broccoli door bloemkool Boodschappe 4 121

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119