Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119
Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119
Me 100 À y à À 8 Ve mee sit Maal de 4 ene 5 keukenmachine. Stop anders wordt het broccolipuree. Door deze 0 sed te combineren met couscous eet je haast xtra groente. Zijn er al witte asperges? Schil inde lengte en rooster zo'n 10) 5 | Couscous met broccoli, Lr geroosterde asperges en geitenkaas 200 HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN ‚A. 20 MINUTEN 400 g broccoli 400 g couscous 500 g groene asperges dt 5 eetl. olijfolie sap van 1 citroen leeti. honing 210G Ma theel. gehakte tijm GROENTE 200 g zachte geitenkaas, verkruimeld LA LA 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes Nas 100 g blanke amandelen U " 2 = keukenmachine N en LR Li: grillpan nn Bereiden I Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maal dé ze tot tot ko o reis in de keukenmachine. Schep af ik Vd deze broccolirijst in een ruime schaa r de couscous. Snijd de houtachtige onderkant van PN de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en F2 en. rooster ze 5-6 minuten in een hete grilipan. Keer iN JOO mi kokend water over DS ‘À ze regelmatig om. Gi ssh” re het couscous-broccolimengsel. roer door en laat 27e, even staan. Meng het citroensap met de honing tijm, rest van de olijfolie. zout en ps ‚tot jr dressing. Verdeel de asperges. geitenkaas e en 4 bosui over de couscous. Besprenkel met de 9 ‘ dressing. Rooster de amandelen in een droge. hete koekenpan en strooi ze over het gerecht N) ed Se id 4 880 k l, vet 39 g (waarvan v adigd 11 g). cd eZ koolhydrai 93g. eiwit 33 g. vezels 128 zout 0.7 g Re Tips « Neem witte in plaats van oene asperges en schil deze helemaal voor h grillen « Vervang de broccoli door bloemkool Boodschappe 4 121
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119