Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119
Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Me
100
À
y
à
À
8
Ve
mee
sit
Maal de
4
ene
5
keukenmachine. Stop
anders wordt het broccolipuree. Door deze
0
sed
te combineren met couscous eet je haast
xtra groente. Zijn er al witte asperges? Schil
inde lengte en rooster zo'n 10)
5
|
Couscous met broccoli,
Lr
geroosterde asperges en
geitenkaas
200
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
‚A. 20 MINUTEN
400 g broccoli
400 g couscous
500 g groene asperges
dt
5 eetl. olijfolie
sap van 1 citroen
leeti. honing
210G
Ma theel. gehakte tijm
GROENTE
200 g zachte geitenkaas, verkruimeld
LA
LA
3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
Nas
100 g blanke amandelen
U
"
2
=
keukenmachine
N
en
LR Li:
grillpan
nn
Bereiden
I
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maal
dé
ze
tot
tot ko
o
reis in de keukenmachine. Schep
af
ik Vd
deze broccolirijst in een ruime schaa
r de
couscous. Snijd de houtachtige onderkant van
PN
de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en
F2
en.
rooster ze 5-6 minuten in een hete grilipan. Keer
iN
JOO mi kokend water over
DS
‘À
ze regelmatig om. Gi
ssh”
re
het couscous-broccolimengsel. roer door en laat
27e,
even staan. Meng het citroensap met de honing
tijm, rest van de olijfolie. zout en ps
‚tot
jr
dressing. Verdeel de asperges. geitenkaas e
en
4
bosui over de couscous. Besprenkel met de
9
‘
dressing. Rooster de amandelen in een droge.
hete koekenpan en strooi ze over het gerecht
N)
ed
Se
id
4
880 k
l, vet 39 g (waarvan v
adigd 11 g).
cd
eZ
koolhydrai
93g. eiwit 33 g. vezels 128
zout 0.7 g
Re
Tips
« Neem witte in plaats van
oene asperges en
schil deze helemaal voor h
grillen
« Vervang de broccoli door bloemkool
Boodschappe
4
121