Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 119




Hier is pagina 119 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Me

100

À

y

à

À

8

Ve

mee

sit

Maal de

4

ene

5

keukenmachine. Stop

anders wordt het broccolipuree. Door deze

0

sed

te combineren met couscous eet je haast

xtra groente. Zijn er al witte asperges? Schil

inde lengte en rooster zo'n 10)

5

|

Couscous met broccoli,

Lr

geroosterde asperges en

geitenkaas

200

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

‚A. 20 MINUTEN

400 g broccoli

400 g couscous

500 g groene asperges

dt

5 eetl. olijfolie

sap van 1 citroen

leeti. honing

210G

Ma theel. gehakte tijm

GROENTE

200 g zachte geitenkaas, verkruimeld

LA

LA

3 lente-/bosuitjes, in ringetjes

Nas

100 g blanke amandelen

U

"

2

=

keukenmachine

N

en

LR Li:

grillpan

nn

Bereiden

I

Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maal



ze

tot

tot ko

o

reis in de keukenmachine. Schep

af

ik Vd

deze broccolirijst in een ruime schaa

r de

couscous. Snijd de houtachtige onderkant van

PN

de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en

F2

en.

rooster ze 5-6 minuten in een hete grilipan. Keer

iN

JOO mi kokend water over

DS

‘À

ze regelmatig om. Gi

ssh”

re

het couscous-broccolimengsel. roer door en laat

27e,

even staan. Meng het citroensap met de honing

tijm, rest van de olijfolie. zout en ps

‚tot

jr

dressing. Verdeel de asperges. geitenkaas e

en

4

bosui over de couscous. Besprenkel met de

9



dressing. Rooster de amandelen in een droge.

hete koekenpan en strooi ze over het gerecht

N)

ed

Se

id

4

880 k

l, vet 39 g (waarvan v

adigd 11 g).

cd

eZ

koolhydrai

93g. eiwit 33 g. vezels 128

zout 0.7 g

Re

Tips

« Neem witte in plaats van

oene asperges en

schil deze helemaal voor h

grillen

« Vervang de broccoli door bloemkool

Boodschappe

4

121