Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 109 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 109
WEEKENDMENU | Wijnadvies Voor- en tussengerecht: schenk de Vega Libre Rosado, die past bij de soep en combineert ook goed met sinaasappel. Hoofdgerecht: dít vraagt om een witte wijn, zoals de Bessen-schuimdessert Terrazzano Verdicchio of de Mastio della Loggia Soave. trÔ Nagerecht: ga voor een glas bubbels, bijvoorbeeld de Tiresia Prosecco Frizzante. Eventueel met een scheutje NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN crème de cassis erin voor de kleur. CA. 20 MINUTEN + 2 UUR OVENTIJD EN + 1 UUR AFKOELEN 3 eiwitten 100 g fijne suiker 90 g poedersuiker + 1 eetl. extra 100 g blauwe bessen 1 zakje vanillesuiker 200 g mascarpone evt. 4 eetbare bloemetjes, > om te garneren bakplaat met bakpapier Voorbereiden ed Verwarm de oven voor op 100°C. Klop met een mixer de eiwitten met een snuf LA 77 zout in een schone en vetvrije kom. Voeg (u geleidelijk de suiker toe tot het eiwit stijf v is. Spatel 90 gram poedersuiker erdoor Schep met een lepel circa 8 hoopjes eiwitschuim op de bakplaat en zet circa 2 uur in de oven, tot de meringues droog zijn. Laat daarna afkoelen in de oven Bereiden Pureer de helft van de bessen met de vanillesuiker en overige poedersuiker. Klop ? Ki 2 dit met een garde door de mascarpone tot een egale room. Verkruimel 1 meringue x op de bodem van elk glaasje. Verdeel de ze helft van de mascarpone erover. Verdeel de rest van de bessen erover en vervolg met de rest van de mascarpone. Eindig met grof verkruimelde meringue en de rest van de bessen. Garneer eventueel met een tk, B #* bloemetje. AR 305 kcal, vet 24 g (waarvan verzadigd 15 g). koolhydraten 18 g. eiwit 5 g. + vezels 1g, zout O,1g Minder tijd? Vervang de meringue door pT kant-en-klare (paas)schuimkransjes. + 2 ui 4
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 109