Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SALADES

kad

Pikante auberginesalade met geitenkaas en dadels

20

BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN

apart. Verwarm de oven voor op

170°C. Meng de aubergineblokjes met

A

CA. 10 MINUTEN + 30 MINUTEN

«+

OVENTIJD

4 eetlepels olie en de sambal. Rooster

de aubergine op een bakplaat circa

1 handje cashewnoten

30 minuten in de oven. tot de

|

2 aubergines, in blokjes van ca. 2 cm

aubergine zacht is. Schep de blokjes

5 eetl. olijfolie

halverwege de baktijd om. Meng de

leeti. sambal badjak of manis

rest van de olie met de azijn en hussel

2 eetl. rodewijnazijn

de veldsla erdoor. Leg de sla op een

1 zak veldsla

schaal en verdeel de aubergine erover

6-8 dadels, grof gehakt

Bestrooi de salade met de dadels.

150 g zachte geitenkaas,

geitenkaas en cashewnoten

Bereiden

330 kcal, vet 24 g (waarvan verzadigd

|

Rooster de cashewnoten in een droge.

8 g). koolhydraten 15 g, eiwit 11g

hete koekenpan. Hak ze grof en houd

vezels 4g. zout 0,6g

Van zoet tot bitter,

alle smaken zitten in

deze salade

2

>.

m

7

LS

ni

i

N’ eo



ie

rra:

NI

[2

à

AS

Ÿ

Ed



À

ES

<

nd

Boodsc

412020 37