Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 35 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35

SALADES kad Pikante auberginesalade met geitenkaas en dadels 20 BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN apart. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de aubergineblokjes met A CA. 10 MINUTEN + 30 MINUTEN «+ OVENTIJD 4 eetlepels olie en de sambal. Rooster de aubergine op een bakplaat circa 1 handje cashewnoten 30 minuten in de oven. tot de | 2 aubergines, in blokjes van ca. 2 cm aubergine zacht is. Schep de blokjes 5 eetl. olijfolie halverwege de baktijd om. Meng de leeti. sambal badjak of manis rest van de olie met de azijn en hussel 2 eetl. rodewijnazijn de veldsla erdoor. Leg de sla op een 1 zak veldsla schaal en verdeel de aubergine erover 6-8 dadels, grof gehakt Bestrooi de salade met de dadels. 150 g zachte geitenkaas, geitenkaas en cashewnoten Bereiden 330 kcal, vet 24 g (waarvan verzadigd | Rooster de cashewnoten in een droge. 8 g). koolhydraten 15 g, eiwit 11g hete koekenpan. Hak ze grof en houd vezels 4g. zout 0,6g Van zoet tot bitter, alle smaken zitten in deze salade 2 >. m 7 LS ni i N’ eo .» ie rra: NI [2 à AS Ÿ Ed "à À ES < nd Boodsc 412020 37

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35