Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 35 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35
SALADES kad Pikante auberginesalade met geitenkaas en dadels 20 BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN apart. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de aubergineblokjes met A CA. 10 MINUTEN + 30 MINUTEN «+ OVENTIJD 4 eetlepels olie en de sambal. Rooster de aubergine op een bakplaat circa 1 handje cashewnoten 30 minuten in de oven. tot de | 2 aubergines, in blokjes van ca. 2 cm aubergine zacht is. Schep de blokjes 5 eetl. olijfolie halverwege de baktijd om. Meng de leeti. sambal badjak of manis rest van de olie met de azijn en hussel 2 eetl. rodewijnazijn de veldsla erdoor. Leg de sla op een 1 zak veldsla schaal en verdeel de aubergine erover 6-8 dadels, grof gehakt Bestrooi de salade met de dadels. 150 g zachte geitenkaas, geitenkaas en cashewnoten Bereiden 330 kcal, vet 24 g (waarvan verzadigd | Rooster de cashewnoten in een droge. 8 g). koolhydraten 15 g, eiwit 11g hete koekenpan. Hak ze grof en houd vezels 4g. zout 0,6g Van zoet tot bitter, alle smaken zitten in deze salade 2 >. m 7 LS ni i N’ eo .» ie rra: NI [2 à AS Ÿ Ed "à À ES < nd Boodsc 412020 37
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 35