Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76


Hier is pagina 76 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 76 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76

1 PARA 4 Citroen-cheesecake W } tt GEBAK VOOR 8-10 PERSONEN _ CA. 30 MINUTEN + 3UUR KOELEN me KN 125 g boter 300 g donkere T4 Wat aA chocoladekoekjes, verkruimeld 250 ml slagroom 4 100 g suiker 2 zakjes vanillesuiker 500 g roomkaas naturel 7 blaadjes (14 g) gelatine rasp en sap van 2 citroenen voor de garnering > paaseitjes, naar keuze citroenrasp springvorm van 26 cm ©, ingevet bakpapier | “4 Bereiden Bekleed de bodem van de à Springvorm met bakpapier LE Smelt de boter en meng de un > koekkruimels erdoor. Verdeel A het mengsel over de bodem à van de vorm en druk goed aan met een vochtige bolle kant van een lepel. Zet de koekbodem 3 15 minuten in de koelkast. Klop intussen de slagroom stijf met de suiker en vanillesuiker. Spatel à x de slagroom door de roomkaas. 6 Week de gelatine in koud water Verwarm het citroensap, knijp de gelatine uit en los deze op in het sap. Laat iets afkoelen en meng het gelatinemengsel met de citroenrasp door het fobmkaasmengsel. Schep de foomkaas op de koekbodem en strijk de bovenkant glad. Laat de aart minimaal Buur opstijven in de koelkast Versier däarna met paaseitjes en citroenrasp. Fe 595 kcal, vet 40 g (waarvan ver- zadigd 27 g). koolhydraten 42, eiwit 9g. vezels 1g, zout 0,9g ie 78 Boodschappen | 41 2020

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76