Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1 PARA

4

Citroen-cheesecake

W

}

tt

GEBAK VOOR 8-10 PERSONEN

_

CA. 30 MINUTEN

+ 3UUR KOELEN

me

KN

125 g boter

300 g donkere

T4

Wat

aA

chocoladekoekjes, verkruimeld

250 ml slagroom

4

100 g suiker

2 zakjes vanillesuiker

500 g roomkaas naturel

7 blaadjes (14 g) gelatine

rasp en sap van 2 citroenen

voor de garnering

>

paaseitjes, naar keuze

citroenrasp

springvorm van 26 cm ©,

ingevet

bakpapier

|

“4

Bereiden

Bekleed de bodem van de

à

Springvorm met bakpapier

LE

Smelt de boter en meng de

un >

koekkruimels erdoor. Verdeel

A

het mengsel over de bodem

à

van de vorm en druk goed aan

met een vochtige bolle kant van

een lepel. Zet de koekbodem

3

15 minuten in de koelkast. Klop

intussen de slagroom stijf met

de suiker en vanillesuiker. Spatel

à

x

de slagroom door de roomkaas.

6

Week de gelatine in koud water

Verwarm het citroensap, knijp

de gelatine uit en los deze op

in het sap. Laat iets afkoelen

en meng het gelatinemengsel

met de citroenrasp door het

fobmkaasmengsel. Schep de

foomkaas op de koekbodem en

strijk de bovenkant glad. Laat de

aart minimaal Buur opstijven in

de koelkast Versier däarna met

paaseitjes en citroenrasp.

Fe

595 kcal, vet 40 g (waarvan ver-

zadigd 27 g). koolhydraten 42,

eiwit 9g. vezels 1g, zout 0,9g

ie

78 Boodschappen | 41 2020