Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 76 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76
1 PARA 4 Citroen-cheesecake W } tt GEBAK VOOR 8-10 PERSONEN _ CA. 30 MINUTEN + 3UUR KOELEN me KN 125 g boter 300 g donkere T4 Wat aA chocoladekoekjes, verkruimeld 250 ml slagroom 4 100 g suiker 2 zakjes vanillesuiker 500 g roomkaas naturel 7 blaadjes (14 g) gelatine rasp en sap van 2 citroenen voor de garnering > paaseitjes, naar keuze citroenrasp springvorm van 26 cm ©, ingevet bakpapier | “4 Bereiden Bekleed de bodem van de à Springvorm met bakpapier LE Smelt de boter en meng de un > koekkruimels erdoor. Verdeel A het mengsel over de bodem à van de vorm en druk goed aan met een vochtige bolle kant van een lepel. Zet de koekbodem 3 15 minuten in de koelkast. Klop intussen de slagroom stijf met de suiker en vanillesuiker. Spatel à x de slagroom door de roomkaas. 6 Week de gelatine in koud water Verwarm het citroensap, knijp de gelatine uit en los deze op in het sap. Laat iets afkoelen en meng het gelatinemengsel met de citroenrasp door het fobmkaasmengsel. Schep de foomkaas op de koekbodem en strijk de bovenkant glad. Laat de aart minimaal Buur opstijven in de koelkast Versier däarna met paaseitjes en citroenrasp. Fe 595 kcal, vet 40 g (waarvan ver- zadigd 27 g). koolhydraten 42, eiwit 9g. vezels 1g, zout 0,9g ie 78 Boodschappen | 41 2020
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 76