Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 60 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60

210G GROENTE P.P. “+ u, Kò sd (x — a fn ee = Bat Be A à = ve ñ ge ze É 2 u es a # À Se. 34 I Le Je LE EN EZ # RENE # “4 es, / SR À # SD Spinaziecrêpes met broccoli voor de pesto: het citroensap toe. Verhit in een schone 175 g pistachenoten koekenpan Vz eetlepel boter en bak hierin 175 g Parmezaanse kaas van een soeplepel van het beslag een dunne n er 1 teentje knoflook, geperst crêpe. Herhaal met de rest van het beslag. RE al LUNCH- OF BRUNCHGERECHT 2 bosjes basilicum, alleen de blaadjes Maal alle ingrediënten voor de pesto glad rasp van 1 citroen Bestrijk elke crêpe met een beetje pesto en VOOR 4 PERSONEN CA. 45 MINUTEN 225 mi olijfolie leg een paar broccoliroosjes erop. Garneer + 30 MINUTEN RUSTEN met basilicum en plakjes citroen. Serveer Voorbereiden direct 125 g bloem Pureer de bloem met de spinazie. peterselie. 75 g spinazie, panklaar eieren en melk tot een glad beslag. Laat het voedingswaarde per persoon | 4 eetl. peterselie beslag circa 30 minuten rusten, 835 kcal. vet 68 g (waarvan verzadigd 2eieren 17 g). koolhydraten 26 g, eiwit 26 g. 275 ml melk Bereiden vezels 6 g. zout 0,8 g 50 g boter Verhit 2 theelepels boter in een koekenpan 1 kleine broccoli, in roosjes en bak hierin de broccoliroosjes circa Tip sap van 1 citroen 10 minuten op middelhoge stand. Keer Schep pesto die je over hebt in een basilicumblaadjes, om te garneren ze regelmatig om gelijkmatig te garen. schoon, afsluitbaar potje en bewaar 1citroen, in plakjes Neem de pan van de warmtebron en voeg aximaal 4 dagen in de koelkast LE 62 Boodschappen | 4 | 2020

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60