Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

210G

GROENTE

P.P.

“+

u,



sd

(x



a

fn

ee

=

Bat

Be

A

à

=

ve

ñ

ge

ze

É

2

u

es

a

#

À

Se.

34

I

Le

Je

LE

EN

EZ

#

RENE

#

“4

es,

/

SR

À

#

SD

Spinaziecrêpes met broccoli

voor de pesto:

het citroensap toe. Verhit in een schone

175 g pistachenoten

koekenpan Vz eetlepel boter en bak hierin

175 g Parmezaanse kaas

van een soeplepel van het beslag een dunne

n er

1 teentje knoflook, geperst

crêpe. Herhaal met de rest van het beslag.

RE

al

LUNCH- OF BRUNCHGERECHT

2 bosjes basilicum, alleen de blaadjes

Maal alle ingrediënten voor de pesto glad

rasp van 1 citroen

Bestrijk elke crêpe met een beetje pesto en

VOOR 4 PERSONEN

CA. 45 MINUTEN

225 mi olijfolie

leg een paar broccoliroosjes erop. Garneer

+ 30 MINUTEN RUSTEN

met basilicum en plakjes citroen. Serveer

Voorbereiden

direct

125 g bloem

Pureer de bloem met de spinazie. peterselie.

75 g spinazie, panklaar

eieren en melk tot een glad beslag. Laat het

voedingswaarde per persoon |

4 eetl. peterselie

beslag circa 30 minuten rusten,

835 kcal. vet 68 g (waarvan verzadigd

2eieren

17 g). koolhydraten 26 g, eiwit 26 g.

275 ml melk

Bereiden

vezels 6 g. zout 0,8 g

50 g boter

Verhit 2 theelepels boter in een koekenpan

1 kleine broccoli, in roosjes

en bak hierin de broccoliroosjes circa

Tip

sap van 1 citroen

10 minuten op middelhoge stand. Keer

Schep pesto die je over hebt in een

basilicumblaadjes, om te garneren

ze regelmatig om gelijkmatig te garen.

schoon, afsluitbaar potje en bewaar

1citroen, in plakjes

Neem de pan van de warmtebron en voeg

aximaal 4 dagen in de koelkast

LE

62 Boodschappen | 4 | 2020