Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
Fe
En
Guacamöle
Augurk-dille
Voeg het vruchtvlees van
Roer 1 eetlepel
een halve avocado en 2
fijngehakte augurkjes en
Basisrecept gevulde eieren
tro
eetlepels limoensap toe aan
een handje fijngehakte
het eimengsel en pureer met
dille door het eimengsel.
VOOR 12 STUKS
een staafmixer glad. Spuit
Spuit het mengsel in de
CA. 15 MINUTEN
het mengsel in de eieren en
eieren en garneer met
bestuif met cayennepeper.
dilte.
6 eieren
2 eetl. mayonaise
1theel. mosterd
spuitzak met kartelvormige
spuitmond
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard.
Laat ze schrikken en pel ze. Halveer
de eieren in de lengte en schep de
eidooiers in een kommetje. Prak
het eigeel fijn en meng met de
mayonaise en mosterd tot een glad
mengsel. Breng op smaak met zout
en peper. Schep het mengsel in een
spuitzak en spuit de vulling in de
holtes van de eieren.
| voedingswaarde per stuk)
60 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd
1g). koolhydraten - g, eiwit 3 g.
vezels - g‚ zout 0,2 g
Chili-uitjes
Gado gado
Roer l eetlepel zoete
Roer 1 eetlepel pindakaas en
Tip
chilisaus door het eimengsel.
leetiepel sojasaus door het
Heb je geen spuitzak, schep dan
Spuit het mengsel in de
eimengsel. Spuit het mengsel
met een theelepel het mengsel in de
eieren en bestrooi met
in de eieren en bestrooi met
holtes.
gefrituurde uitjes.
kroepoek en lente-ui.
EB Boosschappen |
120