Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 77 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77
PAASZOET = Schuimkrans wordt bewaard). Rooster de gesuikerde chocolade luchtig door het eiwit. Teken op tt paaseitjes, om te garneren een stuk bakpapier een cirkel kokossnippers in een droge. van 26 cm © (gebruik eventueel hete koekenpan. Klop de een bord of deksel met die GEBAK VOOR bakpapier slagroom lobbig. Meng de CA. 8 PERSONEN spuitzak met grote maat). Plak de hoekjes van het yoghurt met het uitgeschraapte kartelvormige spuitmond bakpapier vast met wat eiwit vanillemerg en de honing. CA. 35 MINUTEN + 2 UUR OVENTIJD op de bakplaat zodat het niet Spatel de slagroom erdoor. + &UUR DROGEN Bereiden verschuift. Vul de spuitzak met Vul de schuimcirkels met een Verwarm de oven voor op eiwitschuim en spuit cirkels als beetje romige yoghurten leg 4 eiwitten 100°C. Klop met een mixer nestjes tegen elkaar aan op de de suikereitfes in deze nestjes. 100 g kristalsuiker in een vetvrije ruime kom tekenlijn, tot een kransvorm. Bestrooi met de kokossnippers. de eiwätten met een snuf 100 g poedersuiker Vul ook heiimidden.op. Zet 2 theel. maizena zouftot stijve pieken. Voeg aarde oven tot de Buiten- CEES) kokossnippers, ge kristalsuiker tijdens het kant stevig is, maar de binnen- 260 kcal, vet 12 g (waarvan om te garneren ‘kloppen in delen toe. Klaps ant nog zacht is. Schakel dan verzadigd 9 g), koolhydraten 34 200 mi zo lang tot het eiwit glad en de oven uit en laat de krans in g. eiwit 4 g, vezels - g. zout O1 g 200 mi Griekse yoghurt glanzend is en blijft hangen de uitgeschakelde oven nog 6 1 vanillestokje, aan een omgek@erde lepel. uur verder drogen (dit kan een Tip Meng de poedersuiker met dag van tevoren, mits de krans Combineer de paaseitjes met in een luchtdichte trommel 2 eetl. honing de maizena en spatel dit gehakte pistachenoten. | 4 > Ds Kd A 3, x a), v ze ' L En de) 4 FA A ri N y x un ; M 5 Se er 1, #\ ES - A A Er Ken mtr > 5 7 A R | N Je Roger NS. #] ne
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77