Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 117
Hier is pagina 117 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SNEL OP TAFEL
|
VIC
ravioli en
Tortellini
ken.
de koelverse
Wissel ook
af met ravioli
ci
vulling, bijvoorbeeld spinazie.
IN
Kaasravioli met groene
groentensaus
206
HOOFDGERECHT
VOOR 2 PERSONEN
CA. 15 MINUTEN
à
ur
250 g kaasravioli, koelvers
=
1 eetl. olijfolie
2 sjalotjes of 1 kleine ui,
-.
gesnipperd
250 g diepvriesdoperwten
100 g roomkaas
Ma eetl. Italiaanse kruiden
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
a
75 g rucola, grof gesneden
“
VT #
[2
Bereiden
Kook de ravioli volgens de
aanwijzingen op de verpakking,
“à
F
Verhit de olijfolie en fruit hierin
alot
s 2-3 minuten. Voeg de
en
n 75 ml water toe en kook
zachtj
-3 minuten. Sct
ep een
derde van
ten uit de pan
en houd ap
rt. Voeg de roomkaas
en Italiaanse kruiden toe
an de
Da
pe en.
pan en pureer met een staafmixer
4
tot een saus. Voeg als de saus te
dik is wat extra w
r toe. Schep
u
de saus
et de
le erwten
44
U
door de ravioli. Bestrooi met de
Parmezaanse kaas en garneer
ÿ,
A,
ke
met een pluk rucola.
AG 7,4
Fa
Ay
7
Gere neuen gene
A
\ voedingswaarde |
mobi)
4
(4
800 kcal, vet 36 g (waarvan
“0
verzad
d 20 g). koolhydraten
76g
it 38 g. vezels 10 g.
Ed,
zout 3,1
4,
ee
Tip
ven
ang de roomkaas door crème
fraiche of 200 gram spinazie à la
crème
a
x
-
Boodschäppen |412020 119
Lo TW j