Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 117


Hier is pagina 117 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 117 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 117

SNEL OP TAFEL | VIC ravioli en Tortellini ken. de koelverse Wissel ook af met ravioli ci vulling, bijvoorbeeld spinazie. IN Kaasravioli met groene groentensaus 206 HOOFDGERECHT VOOR 2 PERSONEN CA. 15 MINUTEN à ur 250 g kaasravioli, koelvers = 1 eetl. olijfolie 2 sjalotjes of 1 kleine ui, -. gesnipperd 250 g diepvriesdoperwten 100 g roomkaas Ma eetl. Italiaanse kruiden 50 g Parmezaanse kaas, geraspt a 75 g rucola, grof gesneden “ VT # [2 Bereiden Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, “à F Verhit de olijfolie en fruit hierin alot s 2-3 minuten. Voeg de en n 75 ml water toe en kook zachtj -3 minuten. Sct ep een derde van ten uit de pan en houd ap rt. Voeg de roomkaas en Italiaanse kruiden toe an de Da pe en. pan en pureer met een staafmixer 4 tot een saus. Voeg als de saus te dik is wat extra w r toe. Schep u de saus et de le erwten 44 U door de ravioli. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en garneer ÿ, A, ke met een pluk rucola. AG 7,4 Fa Ay 7 Gere neuen gene A \ voedingswaarde | mobi) 4 (4 800 kcal, vet 36 g (waarvan “0 verzad d 20 g). koolhydraten 76g it 38 g. vezels 10 g. Ed, zout 3,1 4, ee Tip ven ang de roomkaas door crème fraiche of 200 gram spinazie à la crème a x - Boodschäppen |412020 119 Lo TW j

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 117