Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 117




Hier is pagina 117 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SNEL OP TAFEL

|

VIC

ravioli en

Tortellini

ken.

de koelverse

Wissel ook

af met ravioli

ci

vulling, bijvoorbeeld spinazie.

IN

Kaasravioli met groene

groentensaus

206

HOOFDGERECHT

VOOR 2 PERSONEN

CA. 15 MINUTEN

à

ur

250 g kaasravioli, koelvers

=

1 eetl. olijfolie

2 sjalotjes of 1 kleine ui,

-.

gesnipperd

250 g diepvriesdoperwten

100 g roomkaas

Ma eetl. Italiaanse kruiden

50 g Parmezaanse kaas, geraspt

a

75 g rucola, grof gesneden



VT #

[2

Bereiden

Kook de ravioli volgens de

aanwijzingen op de verpakking,

“à

F

Verhit de olijfolie en fruit hierin

alot

s 2-3 minuten. Voeg de

en

n 75 ml water toe en kook

zachtj

-3 minuten. Sct

ep een

derde van

ten uit de pan

en houd ap

rt. Voeg de roomkaas

en Italiaanse kruiden toe

an de

Da

pe en.

pan en pureer met een staafmixer

4

tot een saus. Voeg als de saus te

dik is wat extra w

r toe. Schep

u

de saus

et de

le erwten

44

U

door de ravioli. Bestrooi met de

Parmezaanse kaas en garneer

ÿ,

A,

ke

met een pluk rucola.

AG 7,4

Fa

Ay

7

Gere neuen gene

A

\ voedingswaarde |

mobi)

4

(4

800 kcal, vet 36 g (waarvan

“0

verzad

d 20 g). koolhydraten

76g

it 38 g. vezels 10 g.

Ed,

zout 3,1

4,

ee

Tip

ven

ang de roomkaas door crème

fraiche of 200 gram spinazie à la

crème

a

x

-

Boodschäppen |412020 119

Lo TW j