Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Visrolletjes met voorjaarsgroenten en basilicumsaus

in een andere koekenpan en bak

hierin de visrolletjes om en om.

tre

Breng de roomsaus aan de kook

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

Voorbereiden

Neem de pan van de warmtebron,

CA. 30 MINUTEN

Dep de vis droog en bestrooi met

voeg de rest van de basilicum toe

peper. Rol elk stuk vis in een plak zalm

en pureer tot een lichtgroene saus.

en zet in de koelkast. Verhit 1 theelepel

600 g stevige witvis- of zalmfilet,

Zet de pan terug op de warmtebron

in 8 gelijke stukken

van de boter in een steelpan en fruit

en houd de saus warm, zonder te

8 plakjes gerookte zalm

hierin de sjalot in een paar minuten

koken. Roer met een garde de koude

50 g koude boter, in blokjes

glazig. Giet de wijn erbij en laat op

blokjes boter en citroenrasp erdoor

1 sjalot, gesnipperd

middelhoge stand 5 minuten koken.

tot de saus licht gebonden is. Zet de

250 mil droge witte wijn

Giet de room erbij en verkruimel de

warmtebron onder de doperwten

250 ml room

visbouillontablet erin. Laat de saus nog

hoog en schep de spinazie in porties

% visbouillontablet

5 minuten zachtjes koken en zet de

erdoor tot deze licht geslonken is.

N

2 bosjes basilicum, fiingehakt

pan weg tot later gebruik

Bestrooi met zout en peper. Schep

50 ml olijfolie

de groenten op borden en bedruppel

1 bosje lente-/bosui, in ringetjes

Bereiden

met basilicumolie. Leg 2 visrolletjes

300 g (verse) doperwten

Pureer 1 bosje basilicum met de

erop en lepel de basilicumsaus

1 eetl. olie of boter

olijfolie, zout en peper en laat

erover. Garneer met een takje kervel

rasp van Ya citroen

5 minuten staan. Giet door een fijne

of basilicum.

800 g spinazie, panklaar

zeef en vang de groene olie op. Verhit

4 takjes kervel of basilicum,

Leetlepel van de basilicumolie in een

CED

om te garneren

hapjespan en stoof hierin de bosui en

830 kcal, vet 54 g (waarvan

À

doperwten 2 minuten op de laagste

verzadigd 22 g). koolhydraten 19 g

SR

keukenpapier

stand. Verhit intussen 1 eetlepel olie

eiwit 52 g. vezels 8 g. zout 28g

es

PTS

A

We

;

;.

#

kc

PR

2

8

en

D

L

LE

I

Lie

a

it

4

A

157

F

Se

#

enen

Ee!

110 Boodschappen | 4 | 2020