Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 108
Hier is pagina 108 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Visrolletjes met voorjaarsgroenten en basilicumsaus
in een andere koekenpan en bak
hierin de visrolletjes om en om.
tre
Breng de roomsaus aan de kook
HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN
Voorbereiden
Neem de pan van de warmtebron,
CA. 30 MINUTEN
Dep de vis droog en bestrooi met
voeg de rest van de basilicum toe
peper. Rol elk stuk vis in een plak zalm
en pureer tot een lichtgroene saus.
en zet in de koelkast. Verhit 1 theelepel
600 g stevige witvis- of zalmfilet,
Zet de pan terug op de warmtebron
in 8 gelijke stukken
van de boter in een steelpan en fruit
en houd de saus warm, zonder te
8 plakjes gerookte zalm
hierin de sjalot in een paar minuten
koken. Roer met een garde de koude
50 g koude boter, in blokjes
glazig. Giet de wijn erbij en laat op
blokjes boter en citroenrasp erdoor
1 sjalot, gesnipperd
middelhoge stand 5 minuten koken.
tot de saus licht gebonden is. Zet de
250 mil droge witte wijn
Giet de room erbij en verkruimel de
warmtebron onder de doperwten
250 ml room
visbouillontablet erin. Laat de saus nog
hoog en schep de spinazie in porties
% visbouillontablet
5 minuten zachtjes koken en zet de
erdoor tot deze licht geslonken is.
N
2 bosjes basilicum, fiingehakt
pan weg tot later gebruik
Bestrooi met zout en peper. Schep
50 ml olijfolie
de groenten op borden en bedruppel
1 bosje lente-/bosui, in ringetjes
Bereiden
met basilicumolie. Leg 2 visrolletjes
300 g (verse) doperwten
Pureer 1 bosje basilicum met de
erop en lepel de basilicumsaus
1 eetl. olie of boter
olijfolie, zout en peper en laat
erover. Garneer met een takje kervel
rasp van Ya citroen
5 minuten staan. Giet door een fijne
of basilicum.
800 g spinazie, panklaar
zeef en vang de groene olie op. Verhit
4 takjes kervel of basilicum,
Leetlepel van de basilicumolie in een
CED
om te garneren
hapjespan en stoof hierin de bosui en
830 kcal, vet 54 g (waarvan
À
doperwten 2 minuten op de laagste
verzadigd 22 g). koolhydraten 19 g
SR
keukenpapier
stand. Verhit intussen 1 eetlepel olie
eiwit 52 g. vezels 8 g. zout 28g
es
PTS
A
We
;
;.
#
kc
PR
2
8
en
D
L
LE
I
Lie
a
it
4
A
157
F
Se
#
enen
Ee!
110 Boodschappen | 4 | 2020