Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 108
Hier is pagina 108 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 108 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 108
Visrolletjes met voorjaarsgroenten en basilicumsaus in een andere koekenpan en bak hierin de visrolletjes om en om. tre Breng de roomsaus aan de kook HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN Voorbereiden Neem de pan van de warmtebron, CA. 30 MINUTEN Dep de vis droog en bestrooi met voeg de rest van de basilicum toe peper. Rol elk stuk vis in een plak zalm en pureer tot een lichtgroene saus. en zet in de koelkast. Verhit 1 theelepel 600 g stevige witvis- of zalmfilet, Zet de pan terug op de warmtebron in 8 gelijke stukken van de boter in een steelpan en fruit en houd de saus warm, zonder te 8 plakjes gerookte zalm hierin de sjalot in een paar minuten koken. Roer met een garde de koude 50 g koude boter, in blokjes glazig. Giet de wijn erbij en laat op blokjes boter en citroenrasp erdoor 1 sjalot, gesnipperd middelhoge stand 5 minuten koken. tot de saus licht gebonden is. Zet de 250 mil droge witte wijn Giet de room erbij en verkruimel de warmtebron onder de doperwten 250 ml room visbouillontablet erin. Laat de saus nog hoog en schep de spinazie in porties % visbouillontablet 5 minuten zachtjes koken en zet de erdoor tot deze licht geslonken is. N 2 bosjes basilicum, fiingehakt pan weg tot later gebruik Bestrooi met zout en peper. Schep 50 ml olijfolie de groenten op borden en bedruppel 1 bosje lente-/bosui, in ringetjes Bereiden met basilicumolie. Leg 2 visrolletjes 300 g (verse) doperwten Pureer 1 bosje basilicum met de erop en lepel de basilicumsaus 1 eetl. olie of boter olijfolie, zout en peper en laat erover. Garneer met een takje kervel rasp van Ya citroen 5 minuten staan. Giet door een fijne of basilicum. 800 g spinazie, panklaar zeef en vang de groene olie op. Verhit 4 takjes kervel of basilicum, Leetlepel van de basilicumolie in een CED om te garneren hapjespan en stoof hierin de bosui en 830 kcal, vet 54 g (waarvan À doperwten 2 minuten op de laagste verzadigd 22 g). koolhydraten 19 g SR keukenpapier stand. Verhit intussen 1 eetlepel olie eiwit 52 g. vezels 8 g. zout 28g es PTS A We ; ;. # kc PR 2 8 en D L LE I Lie a it 4 A 157 F Se # enen Ee! 110 Boodschappen | 4 | 2020
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 108