Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CHECK ALLE RES ONLINE

Hartige sandwichtaart

Bereiden

%

tre

1. Klop voor de ricottavulling de ricotta met

É

de roomkaas, citroenrasp en wat peper

LUNCH- OF BRUNCHGERECHT

goed los.

Y

2. Houd voor de mascarponevulling 4 takjes

“à

VOOR 8 PERSONEN

CA-40 MINUTEN

dille apart en pureer de rest van de dille met

+ LUUR KOELEN

de bieslook en melk helemaal glad. Klop dit

met de mascarpone en zure room tot een

1wit casinobrood,

lichtgroene crème. Breng op smaak met

1bosje dille, grof gehakt

zout en peper. Houd minimaal 100 gram

200 g gerookte zalm

van deze kruidencrème apart.

3. Bekleed de springvorm met folie. Snijd

6 hardgekookte eieren

2 bosjes bieslook

de korstjes van het brood en bekleed de

Ya komkommer

bodem van de vorm met een laagje brood.

4

handje radijsjes, in plakjes

Snijd het brood bij om het passend te

maken,

voor de ricottavulling:

250 g ricotta

4. Bestrijk met een laagje ricottavulling en

bis

100 g roomkaas naturel

bestrooi met dille. Verdeel wat plakjes zalm

rasp van #2 citroen

erover. Leg hierop weer een laagje brood en

voor de mascarponevulling:

vervolg met de kruidencrème.

1 bosje dille

5. Hak 2 eieren grof en verdeel deze erover.

1 bosje bieslook

Vervolg weer met laagjes brood, ricotta,

|

50 ml melk

zalm. kruidencrème en gehakt ei tot alles

250 g mascarpone

op is. Dek af met een laagje brood en zet



100 g zure room

koelkast

de taart afgedekt minimaal Ì uur inde ,

==

springvorm van 24 cm o

6. Verwijder de springvorm en zet de taart

op een schaal. Bestrijk met de overige

kruidencrème en zet-de bieslooksprieten

æ

rechtop tegen de rand aan. Schaaf lange

à

plakken van de komkommer en bestrooi

fe

met peper. Leg ze samen met de radijsjes

losjes bovenop de taart en steek hier en

daar een plukje dille ertussen.

560 kcal. vet 338 en verzadigd

19 g). koolhydraten 39 g. eiwit 25 g.

a

vr

vezels 2g.zout 2,28

ze.

der

Le

Bekijk het filmpje van dit recept nu op

NV

OD DCE AREAS VIDEO

LS

<

Boodschappen 412020 31