Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 49 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49

CHECK ALLE RES ONLINE Hartige sandwichtaart Bereiden % tre 1. Klop voor de ricottavulling de ricotta met É de roomkaas, citroenrasp en wat peper LUNCH- OF BRUNCHGERECHT goed los. Y 2. Houd voor de mascarponevulling 4 takjes “à VOOR 8 PERSONEN CA-40 MINUTEN dille apart en pureer de rest van de dille met + LUUR KOELEN de bieslook en melk helemaal glad. Klop dit met de mascarpone en zure room tot een 1wit casinobrood, lichtgroene crème. Breng op smaak met 1bosje dille, grof gehakt zout en peper. Houd minimaal 100 gram 200 g gerookte zalm van deze kruidencrème apart. 3. Bekleed de springvorm met folie. Snijd 6 hardgekookte eieren 2 bosjes bieslook de korstjes van het brood en bekleed de Ya komkommer bodem van de vorm met een laagje brood. 4 handje radijsjes, in plakjes Snijd het brood bij om het passend te maken, voor de ricottavulling: 250 g ricotta 4. Bestrijk met een laagje ricottavulling en bis 100 g roomkaas naturel bestrooi met dille. Verdeel wat plakjes zalm rasp van #2 citroen erover. Leg hierop weer een laagje brood en voor de mascarponevulling: vervolg met de kruidencrème. 1 bosje dille 5. Hak 2 eieren grof en verdeel deze erover. 1 bosje bieslook Vervolg weer met laagjes brood, ricotta, | 50 ml melk zalm. kruidencrème en gehakt ei tot alles 250 g mascarpone op is. Dek af met een laagje brood en zet “ 100 g zure room koelkast de taart afgedekt minimaal Ì uur inde , == springvorm van 24 cm o 6. Verwijder de springvorm en zet de taart op een schaal. Bestrijk met de overige kruidencrème en zet-de bieslooksprieten æ rechtop tegen de rand aan. Schaaf lange à plakken van de komkommer en bestrooi fe met peper. Leg ze samen met de radijsjes losjes bovenop de taart en steek hier en daar een plukje dille ertussen. 560 kcal. vet 338 en verzadigd 19 g). koolhydraten 39 g. eiwit 25 g. a vr vezels 2g.zout 2,28 ze. der Le Bekijk het filmpje van dit recept nu op NV OD DCE AREAS VIDEO LS < Boodschappen 412020 31

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49