Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aspergesoep met makreel
VOOR- OF LUNCHGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
CA. 35 MINUTEN
>
500 g witte asperges
3 eetl. boter
lui, gesnipperd
1 aardappel,
geschild en
In kleine blokjes
2 teentjes knoflook, geperst
750 ml groentebouillon
125 ml room
1gerookte makreel,
schoot
2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
1 stokbrood, in plakken
Bereiden
Schil de asperges en verwijder de
houtachtige uiteinden. Snijd de
asperges in stukjes van circa
5 cm. Smelt de boter in een grote
Le] Te
pan op een lage stand. Bak hierin
7
de asperges en ui circa 8 minuten.
Voeg de aardappel, knoflook
en bouillon toe en kook circa
15 minuten. tot de asperges en
aardappel gaar zijn. Pureer en zeef
ti
de soep. Houd 4 eetlepels room
+.
achter, voeg de rest van de room
toe aan de soep en roer goed door.
Verdeel de soep over kommen en
giet steeds 1 eetlepel room in elke
kom. Trek de makreelfilets iets uit
elkaar en verdeel over de soep.
Garneer met de bosui en serveer
met het stokbrood.
kl
Ei
N
425 kcal, vet 21 g (waarvan
verzadigd 11 g). koolhydraten 44 g.
|
eiwit 12 g. vezels 4 g. zout 18 g
ET
7
Maak ook eens
\
soep van het
a
kookwater van
ie
Eil
N
(à
pts
I
ÿ
I
£
22 Boodschappen | 41 2020