Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aspergesoep met makreel

VOOR- OF LUNCHGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 35 MINUTEN

>

500 g witte asperges

3 eetl. boter

lui, gesnipperd

1 aardappel,

geschild en

In kleine blokjes

2 teentjes knoflook, geperst

750 ml groentebouillon

125 ml room

1gerookte makreel,

schoot

2 lente-/bosuitjes, in ringetjes

1 stokbrood, in plakken

Bereiden

Schil de asperges en verwijder de

houtachtige uiteinden. Snijd de

asperges in stukjes van circa

5 cm. Smelt de boter in een grote

Le] Te

pan op een lage stand. Bak hierin

7

de asperges en ui circa 8 minuten.

Voeg de aardappel, knoflook

en bouillon toe en kook circa

15 minuten. tot de asperges en

aardappel gaar zijn. Pureer en zeef

ti

de soep. Houd 4 eetlepels room

+.

achter, voeg de rest van de room

toe aan de soep en roer goed door.

Verdeel de soep over kommen en

giet steeds 1 eetlepel room in elke

kom. Trek de makreelfilets iets uit

elkaar en verdeel over de soep.

Garneer met de bosui en serveer

met het stokbrood.

kl

Ei

N

425 kcal, vet 21 g (waarvan

verzadigd 11 g). koolhydraten 44 g.

|

eiwit 12 g. vezels 4 g. zout 18 g

ET

7

Maak ook eens

\

soep van het

a

kookwater van

ie

Eil

N



pts

I

ÿ

I

£

22 Boodschappen | 41 2020