Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 20 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20
Aspergesoep met makreel VOOR- OF LUNCHGERECHT VOOR 4 PERSONEN CA. 35 MINUTEN > 500 g witte asperges 3 eetl. boter lui, gesnipperd 1 aardappel, geschild en In kleine blokjes 2 teentjes knoflook, geperst 750 ml groentebouillon 125 ml room 1gerookte makreel, schoot 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes 1 stokbrood, in plakken Bereiden Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Snijd de asperges in stukjes van circa 5 cm. Smelt de boter in een grote Le] Te pan op een lage stand. Bak hierin 7 de asperges en ui circa 8 minuten. Voeg de aardappel, knoflook en bouillon toe en kook circa 15 minuten. tot de asperges en aardappel gaar zijn. Pureer en zeef ti de soep. Houd 4 eetlepels room +. achter, voeg de rest van de room toe aan de soep en roer goed door. Verdeel de soep over kommen en giet steeds 1 eetlepel room in elke kom. Trek de makreelfilets iets uit elkaar en verdeel over de soep. Garneer met de bosui en serveer met het stokbrood. kl Ei N 425 kcal, vet 21 g (waarvan verzadigd 11 g). koolhydraten 44 g. | eiwit 12 g. vezels 4 g. zout 18 g ET 7 Maak ook eens \ soep van het a kookwater van ie Eil N (à pts I ÿ I £ 22 Boodschappen | 41 2020
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20