Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 115
Hier is pagina 115 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 115 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 115
SNEL OP TAFEL dh doord EL al en ei lukt het et al tgebre: d te ko! 5 gerechten zet L pmen een half u eN — al Ge tineerde kabeljauw met prei en krieltjes re HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN # en CA. 25 MINUTEN = à me 6 eetl. olijfolie edn u é 600 g preiringen, panklaar + pe leetl. kerriepoeder fl # 600 g (diepvries)kabeljauwfilet, ontdooid x 2 eetl. citroensap % # 200 mi crème fraîche 100 g belegen kaas, geraspt wg 600 g krieltjes, koelvers leeti. Provengaalse kruiden Aas ta ovenschaal, ingevet keukenpapier SE; Er «. Bereiden Ee / Verwarm de oven voor op 190°C. Verhit EEE, es de helft van de olijfolie en roerbak hierin Ya de prei 3-4 minuten met de helft van de pe + kerrie, zout en peper. Verdeel de prei over de ovenschaal. Dep de kabeljauw fi ra droog met keukenpapier en wrijf de vis £ ke in met citroensap. zout en peper. Leg de ft kabeljauw op de prei. Roer de rest van de kerrie door de crème fraïche en bestrijk EN de vis ermee. Bestrooi met de kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Verhit intussen de rest van de olijfolie Easy vis en bak hierin de krieltjes met de kruiden goudbruin. Serveer de vis met de krieltjes. Door vis inde overt te bereiden heb je helemaal geen excuus CHI DTA LE 9, AT SE) TS 660 kcal, vet 40 g (waarvan verzadigd te eten. Want makkelijker ta à Î 17 g). koolhydraten 33 g. eiwit 38 g. Eat ede vezels 7 g. zout 0.8g kabeljauwfilets met de prei en smaakmakers in een ovenschaal elfarat sle cie Ma alfafEd= "0 Tips en bak intussen de krieltjes. « Vervang de kabeljauw door tilapia LAPTOP AT CS of pangasius. wrijf de vis eens in met witte wijn * Voeg 1 eetlepel grove mosterd toe aan Vs adat de crème fraîche. + Boodschappen {412020 117
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 115