Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 115




Hier is pagina 115 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SNEL OP TAFEL

dh

doord

EL

al

en

ei

lukt het

et al

tgebre:

d te ko!

5 gerechten zet

L

pmen een half u

eN

— al

Ge

tineerde kabeljauw met

prei en krieltjes

re

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

#

en

CA. 25 MINUTEN

= à

me

6 eetl. olijfolie

edn

u

é

600 g preiringen, panklaar

+

pe

leetl. kerriepoeder

fl

#

600 g (diepvries)kabeljauwfilet,

ontdooid

x

2 eetl. citroensap

% #

200 mi crème fraîche

100 g belegen kaas, geraspt

wg

600 g krieltjes, koelvers

leeti. Provengaalse kruiden

Aas

ta

ovenschaal, ingevet

keukenpapier

SE;

Er

«.

Bereiden

Ee

/

Verwarm de oven voor op 190°C. Verhit

EEE,

es

de helft van de olijfolie en roerbak hierin

Ya

de prei 3-4 minuten met de helft van de

pe +

kerrie, zout en peper. Verdeel de prei

over de ovenschaal. Dep de kabeljauw

fi

ra

droog met keukenpapier en wrijf de vis

£

ke

in met citroensap. zout en peper. Leg de

ft

kabeljauw op de prei. Roer de rest van de

kerrie door de crème fraïche en bestrijk

EN

de vis ermee. Bestrooi met de kaas en

zet circa 15 minuten in het midden van de

oven. Verhit intussen de rest van de olijfolie

Easy vis

en bak hierin de krieltjes met de kruiden

goudbruin. Serveer de vis met de krieltjes.

Door vis inde overt te bereiden

heb je helemaal geen excuus

CHI

DTA LE 9, AT SE) TS

660 kcal, vet 40 g (waarvan verzadigd

te eten. Want makkelijker

ta

à

Î

17 g). koolhydraten 33 g. eiwit 38 g.

Eat ede

vezels 7 g. zout 0.8g

kabeljauwfilets met de prei en

smaakmakers in een ovenschaal

elfarat sle cie Ma alfafEd= "0

Tips

en bak intussen de krieltjes.

« Vervang de kabeljauw door tilapia

LAPTOP AT CS

of pangasius.

wrijf de vis eens in met witte wijn

* Voeg 1 eetlepel grove mosterd toe aan

Vs adat

de crème fraîche.

+

Boodschappen {412020 117