Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 107




Hier is pagina 107 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKENDMENU

Wortelcarpaccio met

sinaasappe

tro

TUSSENGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

CA. 20 MINUTEN

u

LU

2 eetl. amandelschaafsel

#

4 middelgrote winterpenen,

{

geschrapt

t

2 handsinaasappels

voor de dressing

1 bolletje stemgember,

kr

fijngehakt

leet. honing

leetl. citroensap

%

2 eetl. olijfolie

Bereiden

is

Rooster het amandelschaafsel

iv,

In een droge, hete koekenpan en

houd apart. Breng een pan met

water en een schepje zout aan de

PJ

kook. Schil met een kaasschaaf

®

of dunschiller lange plakken van

En

de wortel en blancheer ze 30

seconden in het kokende water

Schep uit de pan en leg meteen

4

1 minuut in een kom met koud

water. Laat goed uitlekken. Klop de

ingrediënten voor de dressing door

elkaar en breng op smaak met

ne

+

zout en peper. Snijd de dikke schil

van de sinaasappels af tot aan het

Sl

=

vruchtviees. Snijd de sinaasappels

ht

ht

A

vervolgens in heel dunne plakken

Le

Schik de wortel en sinaasappel

LE :

op 4 borden en bedruppel met

de dressing. Bestrooi met het

amandelschaafsel

Le

CEST)

180 kcal, vet 9 g (waarvan

verzadigd 1 g). koolhydraten 20 g.

ce

1

eiwit 2 g. vezels 6 g. zout 0.1 g

"

fie. a

A

Æ

.

+

ar

= PT

Ii

|

|

|

|

|

j 1

di

N

Boodschappen | 41 2020

109