Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKENDMENU
Wortelcarpaccio met
sinaasappe
tro
TUSSENGERECHT
VOOR 4 PERSONEN
CA. 20 MINUTEN
u
LU
2 eetl. amandelschaafsel
#
4 middelgrote winterpenen,
{
geschrapt
t
2 handsinaasappels
voor de dressing
1 bolletje stemgember,
kr
fijngehakt
leet. honing
leetl. citroensap
%
2 eetl. olijfolie
Bereiden
is
Rooster het amandelschaafsel
iv,
In een droge, hete koekenpan en
houd apart. Breng een pan met
water en een schepje zout aan de
PJ
kook. Schil met een kaasschaaf
®
of dunschiller lange plakken van
En
de wortel en blancheer ze 30
seconden in het kokende water
Schep uit de pan en leg meteen
4
1 minuut in een kom met koud
water. Laat goed uitlekken. Klop de
ingrediënten voor de dressing door
elkaar en breng op smaak met
ne
+
zout en peper. Snijd de dikke schil
van de sinaasappels af tot aan het
Sl
=
vruchtviees. Snijd de sinaasappels
ht
ht
A
vervolgens in heel dunne plakken
Le
Schik de wortel en sinaasappel
LE :
op 4 borden en bedruppel met
de dressing. Bestrooi met het
amandelschaafsel
Le
CEST)
180 kcal, vet 9 g (waarvan
verzadigd 1 g). koolhydraten 20 g.
ce
1
eiwit 2 g. vezels 6 g. zout 0.1 g
"
fie. a
A
Æ
.
+
ar
= PT
Ii
|
|
|
|
|
j 1
di
N
Boodschappen | 41 2020
109