Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bereiden
bezat
Snijd de bovenkant van de broodjes als
ee
tre
een dekseltje eraf. Hol de broodjes uit en
leg de broodjes en de dekseltjes naast
elkaar op de bakplaat. Verwarm de oven
VOOR 12 STUKS
= u
CA. 20 MINUTEN
voor op 160°C. Verdeel de kipfilet over 4
+ 25 MINUTEN OVENTIJD
uitgeholde broodjes. Verdeel de plakjes
LEE
zalm over 4 andere uitgeholde broodjes.
12 ronde afbakbroodjes,
Breek de eieren een voor een in een kopje
naar keuze
en laat voorzichtig in alle 12 holtes van
12 eieren
de broodjes glijden. Bak de broodjes en
dekseltjes 20-25 minuten in de oven. Meng
voor de kipvulling:
8 plakjes gerookte kipfilet
intussen voor de kipvulling de rucola met de
(vleeswaren), dungesneden
tomaat en een beetje van de tomatenolie.
rf |
handje rucola
Breng voor de kaasvulling de room aan
de kook, neem van de warmtebron en
2 zongedroogde tomaatjes op
Broodquiche met spinazie en eieren
olie, in dunne reepjes
laat de kaas al roerend erin smelten.
te
voor de zalmvulling:
Bereid intussen voor de zalmvulling de
4 plakjes gerookte zalm
hollandaisesaus volgens de aanwijzingen
HOOFD- OF BRUNCHGERECHT VOOR 4-6 PERSONEN
1 zakje sausmix voor
op de verpakking met water en de boter.
CA. 20 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD
hollandaisesaus
Leg de broodjes op borden. Garneer de
50 g boter
kipbroodjes met een pluk van het rucola-
10 sneetjes wit- of bruinbrood, niet te vers
2 takjes dille
tomaatmengsel. Garneer de kaasbroodjes
2 eetl. zachte boter
voor de kaasvulling:
met een lepel kaassaus en bestrooi
1theel. olie
100 ml room
met de pijnboompitten en peterselie.
100 g rauwe ham, in dunne reepjes
50 g blauwe kaas of zachte
Garneer de zalmbroodjes met een lepel
400 g diepvriesbladspinazie, ontdooid
geitenkaas, verkruimeld
hollandaisesaus en takjes dille.
4-5 eieren
leet. pijnboompitten,
200 mi crème fraîche
4 gekookte eieren
2 takjes peterselie, fijngehakt
295 kcal, vet 15 g (waarvan verzadigd 7 g).
10 g geraspte gruyère of jonge kaas
koolhydraten 23 g. eiwit 17 g. vezels 1 g.
bakplaat met bakpapier
zout1,7g
springvorm van 24 cm o, ingevet
bakpapier
Voorbereiden
RE
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Snijd de korsten van het brood en bestrijk ze aan een kant
met boter. Bekleed de bodem met 4 boterhammen met
de besmeerde kant naar beneden en snijd bi. Bekleed de
dE
rand van de vorm met de rest van de boterhammen met
de besmeerde kant tegen de opstaande rand aan. Snijd de
randen netjes bij en zet afgedekt in de koelkast.
Bereiden
hee. Mem if
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olie en bak de
?
ham knapperig. Laat de spinazie uitlekken en knijp het
Ke
®
vocht er zo veel mogelijk uit. Klop de eieren in een kom los
met de crème fraïche. zout en peper en schep de spinazie
im
>
en ham erdoor. Pel de gekookte eieren en halveer ze in de
N
=
A f
lengte. Giet de spinazievulling in de vorm en leg de halve
Pr |
eieren in een cirkel erop. Bestrooi met de kaas en bak de
taart in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.
7 .
580 kcal, vet 36 g (waarvan verzadigd 19 g).
koolhydraten 32 g. eiwit 30 g. vezels 4 g. zout 2.5 g
48 Boodschappen | 41 2020