Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bereiden

bezat

Snijd de bovenkant van de broodjes als

ee

tre

een dekseltje eraf. Hol de broodjes uit en

leg de broodjes en de dekseltjes naast

elkaar op de bakplaat. Verwarm de oven

VOOR 12 STUKS

= u

CA. 20 MINUTEN

voor op 160°C. Verdeel de kipfilet over 4

+ 25 MINUTEN OVENTIJD

uitgeholde broodjes. Verdeel de plakjes

LEE

zalm over 4 andere uitgeholde broodjes.

12 ronde afbakbroodjes,

Breek de eieren een voor een in een kopje

naar keuze

en laat voorzichtig in alle 12 holtes van

12 eieren

de broodjes glijden. Bak de broodjes en

dekseltjes 20-25 minuten in de oven. Meng

voor de kipvulling:

8 plakjes gerookte kipfilet

intussen voor de kipvulling de rucola met de

(vleeswaren), dungesneden

tomaat en een beetje van de tomatenolie.

rf |

handje rucola

Breng voor de kaasvulling de room aan

de kook, neem van de warmtebron en

2 zongedroogde tomaatjes op

Broodquiche met spinazie en eieren

olie, in dunne reepjes

laat de kaas al roerend erin smelten.

te

voor de zalmvulling:

Bereid intussen voor de zalmvulling de

4 plakjes gerookte zalm

hollandaisesaus volgens de aanwijzingen

HOOFD- OF BRUNCHGERECHT VOOR 4-6 PERSONEN

1 zakje sausmix voor

op de verpakking met water en de boter.

CA. 20 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD

hollandaisesaus

Leg de broodjes op borden. Garneer de

50 g boter

kipbroodjes met een pluk van het rucola-

10 sneetjes wit- of bruinbrood, niet te vers

2 takjes dille

tomaatmengsel. Garneer de kaasbroodjes

2 eetl. zachte boter

voor de kaasvulling:

met een lepel kaassaus en bestrooi

1theel. olie

100 ml room

met de pijnboompitten en peterselie.

100 g rauwe ham, in dunne reepjes

50 g blauwe kaas of zachte

Garneer de zalmbroodjes met een lepel

400 g diepvriesbladspinazie, ontdooid

geitenkaas, verkruimeld

hollandaisesaus en takjes dille.

4-5 eieren

leet. pijnboompitten,

200 mi crème fraîche

4 gekookte eieren

2 takjes peterselie, fijngehakt

295 kcal, vet 15 g (waarvan verzadigd 7 g).

10 g geraspte gruyère of jonge kaas

koolhydraten 23 g. eiwit 17 g. vezels 1 g.

bakplaat met bakpapier

zout1,7g

springvorm van 24 cm o, ingevet

bakpapier

Voorbereiden

RE

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.

Snijd de korsten van het brood en bestrijk ze aan een kant

met boter. Bekleed de bodem met 4 boterhammen met

de besmeerde kant naar beneden en snijd bi. Bekleed de

dE

rand van de vorm met de rest van de boterhammen met

de besmeerde kant tegen de opstaande rand aan. Snijd de

randen netjes bij en zet afgedekt in de koelkast.

Bereiden

hee. Mem if

Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olie en bak de

?

ham knapperig. Laat de spinazie uitlekken en knijp het

Ke

®

vocht er zo veel mogelijk uit. Klop de eieren in een kom los

met de crème fraïche. zout en peper en schep de spinazie

im

>

en ham erdoor. Pel de gekookte eieren en halveer ze in de

N

=

A f

lengte. Giet de spinazievulling in de vorm en leg de halve

Pr |

eieren in een cirkel erop. Bestrooi met de kaas en bak de

taart in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.

7 .

580 kcal, vet 36 g (waarvan verzadigd 19 g).

koolhydraten 32 g. eiwit 30 g. vezels 4 g. zout 2.5 g

48 Boodschappen | 41 2020