Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 46 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 46

Bereiden bezat Snijd de bovenkant van de broodjes als ee tre een dekseltje eraf. Hol de broodjes uit en leg de broodjes en de dekseltjes naast elkaar op de bakplaat. Verwarm de oven VOOR 12 STUKS = u CA. 20 MINUTEN voor op 160°C. Verdeel de kipfilet over 4 + 25 MINUTEN OVENTIJD uitgeholde broodjes. Verdeel de plakjes LEE zalm over 4 andere uitgeholde broodjes. 12 ronde afbakbroodjes, Breek de eieren een voor een in een kopje naar keuze en laat voorzichtig in alle 12 holtes van 12 eieren de broodjes glijden. Bak de broodjes en dekseltjes 20-25 minuten in de oven. Meng voor de kipvulling: 8 plakjes gerookte kipfilet intussen voor de kipvulling de rucola met de (vleeswaren), dungesneden tomaat en een beetje van de tomatenolie. rf | handje rucola Breng voor de kaasvulling de room aan de kook, neem van de warmtebron en 2 zongedroogde tomaatjes op Broodquiche met spinazie en eieren olie, in dunne reepjes laat de kaas al roerend erin smelten. te voor de zalmvulling: Bereid intussen voor de zalmvulling de 4 plakjes gerookte zalm hollandaisesaus volgens de aanwijzingen HOOFD- OF BRUNCHGERECHT VOOR 4-6 PERSONEN 1 zakje sausmix voor op de verpakking met water en de boter. CA. 20 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD hollandaisesaus Leg de broodjes op borden. Garneer de 50 g boter kipbroodjes met een pluk van het rucola- 10 sneetjes wit- of bruinbrood, niet te vers 2 takjes dille tomaatmengsel. Garneer de kaasbroodjes 2 eetl. zachte boter voor de kaasvulling: met een lepel kaassaus en bestrooi 1theel. olie 100 ml room met de pijnboompitten en peterselie. 100 g rauwe ham, in dunne reepjes 50 g blauwe kaas of zachte Garneer de zalmbroodjes met een lepel 400 g diepvriesbladspinazie, ontdooid geitenkaas, verkruimeld hollandaisesaus en takjes dille. 4-5 eieren leet. pijnboompitten, 200 mi crème fraîche 4 gekookte eieren 2 takjes peterselie, fijngehakt 295 kcal, vet 15 g (waarvan verzadigd 7 g). 10 g geraspte gruyère of jonge kaas koolhydraten 23 g. eiwit 17 g. vezels 1 g. bakplaat met bakpapier zout1,7g springvorm van 24 cm o, ingevet bakpapier Voorbereiden RE Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Snijd de korsten van het brood en bestrijk ze aan een kant met boter. Bekleed de bodem met 4 boterhammen met de besmeerde kant naar beneden en snijd bi. Bekleed de dE rand van de vorm met de rest van de boterhammen met de besmeerde kant tegen de opstaande rand aan. Snijd de randen netjes bij en zet afgedekt in de koelkast. Bereiden hee. Mem if Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olie en bak de ? ham knapperig. Laat de spinazie uitlekken en knijp het Ke ® vocht er zo veel mogelijk uit. Klop de eieren in een kom los met de crème fraïche. zout en peper en schep de spinazie im > en ham erdoor. Pel de gekookte eieren en halveer ze in de N = A f lengte. Giet de spinazievulling in de vorm en leg de halve Pr | eieren in een cirkel erop. Bestrooi met de kaas en bak de taart in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin. 7 . 580 kcal, vet 36 g (waarvan verzadigd 19 g). koolhydraten 32 g. eiwit 30 g. vezels 4 g. zout 2.5 g 48 Boodschappen | 41 2020

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 46