Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

=



»

Ep:

.

j

pe

w

D

Op en top

u

Italiaans

Snackpaprika’s met kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng 200 gram

Met dit borreihapje

ricotta met 1 geperst teentje knoflook. rasp en sap

waan je je gelijk in

van Ye citroen, een handje fijngehakte basilicum

Italië. Helemaal

en een handje fijngehakte bieslook. Breng op

wanneer je er een

smaak met zout en peper. Vul 10 gehalveerde en:

Danis

schoongemaakte snackpaprika's met

3

»

deze kruidenricotta en bestrooi met

LETTRE NT TE

Re

leetlepel pijnboompitten. Bak circa

VE

4

15 minuten in de oven. Garneermet

Nin. :

leetlepel fijngehakte bieslook

4

x

2

ve

N



CES

ws

®;

7

%

(y

D

È

1



Ei

4

h.

wi

’£

, à

5

#,

x"

à

x

é

Ps

À



46

CA

5

,

Gemarineerde mozzarellabolletjes

f.

Maak een marinade van 3 eetlepels olijfolie extra

vergine, 1 geperst teentje knoflook, de rasp van

M: citroen, een handje fijngesneden basilicum.

1theelepel gedroogde oregano, Ys theelepel

chilipeper(vlokken), zout en peper. Laat

150 gram mini mozzarellabolletjes uitlekken en

roer goed door de marinade. zodat ze helemaal

vk

©

bedekt zijn. Laat minimaal 30 minuten afgedekt

>

marineren in de koelkast, Serveer in een

schaaltje met prikkers erbij

or

>

wi

Ta

y

v

\

V

By

SE

67

94 zooasc

poen | 4