Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
=
“
»
Ep:
.
j
pe
w
D
Op en top
u
Italiaans
Snackpaprika’s met kruidenricotta
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng 200 gram
Met dit borreihapje
ricotta met 1 geperst teentje knoflook. rasp en sap
waan je je gelijk in
van Ye citroen, een handje fijngehakte basilicum
Italië. Helemaal
en een handje fijngehakte bieslook. Breng op
wanneer je er een
smaak met zout en peper. Vul 10 gehalveerde en:
Danis
schoongemaakte snackpaprika's met
3
»
deze kruidenricotta en bestrooi met
LETTRE NT TE
Re
leetlepel pijnboompitten. Bak circa
VE
4
15 minuten in de oven. Garneermet
Nin. :
leetlepel fijngehakte bieslook
4
x
2
ve
N
”
CES
ws
®;
7
%
(y
D
È
1
“
Ei
4
h.
wi
’£
, à
5
#,
x"
à
x
é
Ps
À
x»
46
CA
5
,
Gemarineerde mozzarellabolletjes
f.
Maak een marinade van 3 eetlepels olijfolie extra
vergine, 1 geperst teentje knoflook, de rasp van
M: citroen, een handje fijngesneden basilicum.
1theelepel gedroogde oregano, Ys theelepel
chilipeper(vlokken), zout en peper. Laat
150 gram mini mozzarellabolletjes uitlekken en
roer goed door de marinade. zodat ze helemaal
vk
©
bedekt zijn. Laat minimaal 30 minuten afgedekt
>
marineren in de koelkast, Serveer in een
schaaltje met prikkers erbij
or
>
wi
Ta
y
v
\
V
By
SE
67
94 zooasc
poen | 4