Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87
PAASBORREL en J. Meyer Pinot Blanc Bij een paastafel vol hapjes wil je graag een licht verteerbare en frisfruitige wijn drinken. Maak kennis met de Pinot Blanc van J. Meyer, een klassiek lichtgewicht uit Lekker Pass TN het Duitse Rheinhessen. De druif pinot blanc in Duitsland ook wel ‘weissburgunder’ genoemd - is een gastronomische Nes alleskunner. Hij zit barstensvol wit fruit, veelzijdig — zoals sappige appels en peren. Tegelijkertijd Dankzij zijn volle smaak kun is hij een beetje romig en vol genoeg om aan Je pinot blanc prima schen- sine tafel zijn mannetje te staan. Van brunch en ken bij borrelhapjes met BLANC lunch tot borrel en diner: deze vriendelijke vlees. Helemaal als daar witte wijn stemt iedereen vrolijk. frisse smaken bij zitten, zo- als appel, citroen of groene kruiden. In combinatie met a JN kip komt het vettige van de ie wijn terug in de hapjes. Ef Kipgehaktballetjes met salsa verde Schenk 50 ml melk in een A diep bord en laat 2 sneetjes witbrood zonder korst erin weken Hak 1 teentje knoflook Eis de KU fijn. Knijp het brood goed | uit en meng met 600 gram kipgehakt. 50 gram geraspte Parmezaanse wel kaas, l eetlepel oregano, de helft van de knoflook, Pe EN, zout en peper. Rol met 7 Bae vochtige handen tot circa Er 30 balletjes. Verhit leetlepel boter in een grote koekenpan en bak de balletjes in circa 8 minuten gaar en goudbruin. Keer N regelmatig. Pureer NY 6 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels water, 20 N ni RES >, gram peterselie, 1 eetlepel kappertjes, 1 eetlepel je oregano en de rest van it de knoflook tot een grove salsa. Breng op smaak met 1 zout en peper en serveer bij de gehaktballetjes. zer 3 Booaschaphen | 412020 89
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87