Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAASBORREL
en
J. Meyer Pinot Blanc
Bij een paastafel vol hapjes wil je graag
een licht verteerbare en frisfruitige wijn
drinken. Maak kennis met de Pinot Blanc
van J. Meyer, een klassiek lichtgewicht uit
Lekker
Pass TN
het Duitse Rheinhessen. De druif pinot blanc
in Duitsland ook wel ‘weissburgunder’
genoemd - is een gastronomische
Nes
alleskunner. Hij zit barstensvol wit fruit,
veelzijdig
—
zoals sappige appels en peren. Tegelijkertijd
Dankzij zijn volle smaak kun
is hij een beetje romig en vol genoeg om aan
Je pinot blanc prima schen-
sine
tafel zijn mannetje te staan. Van brunch en
ken bij borrelhapjes met
BLANC
lunch tot borrel en diner: deze vriendelijke
vlees. Helemaal als daar
witte wijn stemt iedereen vrolijk.
frisse smaken bij zitten, zo-
als appel, citroen of groene
kruiden. In combinatie met
a
JN
kip komt het vettige van de
ie
wijn terug in de hapjes.
Ef
Kipgehaktballetjes
met salsa verde
Schenk 50 ml melk in een
A
diep bord en laat
2 sneetjes witbrood
zonder korst erin weken
Hak 1 teentje knoflook
Eis
de
KU
fijn. Knijp het brood goed
|
uit en meng met 600
gram kipgehakt. 50 gram
geraspte Parmezaanse
wel
kaas, l eetlepel oregano,
de helft van de knoflook,
Pe
EN,
zout en peper. Rol met
7
Bae
vochtige handen tot circa
Er
30 balletjes. Verhit
leetlepel boter in een
grote koekenpan en bak de
balletjes in circa 8 minuten
gaar en goudbruin. Keer
N
regelmatig. Pureer
NY
6 eetlepels olijfolie met
2 eetlepels water, 20
N
ni
RES >,
gram peterselie, 1 eetlepel
kappertjes, 1 eetlepel
je
oregano en de rest van
it
de knoflook tot een grove
salsa. Breng op smaak met
1
zout en peper en serveer
bij de gehaktballetjes.
zer
3
Booaschaphen | 412020 89