Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAASBORREL

en

J. Meyer Pinot Blanc

Bij een paastafel vol hapjes wil je graag

een licht verteerbare en frisfruitige wijn

drinken. Maak kennis met de Pinot Blanc

van J. Meyer, een klassiek lichtgewicht uit

Lekker

Pass TN

het Duitse Rheinhessen. De druif pinot blanc

in Duitsland ook wel ‘weissburgunder’

genoemd - is een gastronomische

Nes

alleskunner. Hij zit barstensvol wit fruit,

veelzijdig



zoals sappige appels en peren. Tegelijkertijd

Dankzij zijn volle smaak kun

is hij een beetje romig en vol genoeg om aan

Je pinot blanc prima schen-

sine

tafel zijn mannetje te staan. Van brunch en

ken bij borrelhapjes met

BLANC

lunch tot borrel en diner: deze vriendelijke

vlees. Helemaal als daar

witte wijn stemt iedereen vrolijk.

frisse smaken bij zitten, zo-

als appel, citroen of groene

kruiden. In combinatie met

a

JN

kip komt het vettige van de

ie

wijn terug in de hapjes.

Ef

Kipgehaktballetjes

met salsa verde

Schenk 50 ml melk in een

A

diep bord en laat

2 sneetjes witbrood

zonder korst erin weken

Hak 1 teentje knoflook

Eis

de

KU

fijn. Knijp het brood goed

|

uit en meng met 600

gram kipgehakt. 50 gram

geraspte Parmezaanse

wel

kaas, l eetlepel oregano,

de helft van de knoflook,

Pe

EN,

zout en peper. Rol met

7

Bae

vochtige handen tot circa

Er

30 balletjes. Verhit

leetlepel boter in een

grote koekenpan en bak de

balletjes in circa 8 minuten

gaar en goudbruin. Keer

N

regelmatig. Pureer

NY

6 eetlepels olijfolie met

2 eetlepels water, 20

N

ni

RES >,

gram peterselie, 1 eetlepel

kappertjes, 1 eetlepel

je

oregano en de rest van

it

de knoflook tot een grove

salsa. Breng op smaak met

1

zout en peper en serveer

bij de gehaktballetjes.

zer

3

Booaschaphen | 412020 89