Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87


Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 87 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87

PAASBORREL en J. Meyer Pinot Blanc Bij een paastafel vol hapjes wil je graag een licht verteerbare en frisfruitige wijn drinken. Maak kennis met de Pinot Blanc van J. Meyer, een klassiek lichtgewicht uit Lekker Pass TN het Duitse Rheinhessen. De druif pinot blanc in Duitsland ook wel ‘weissburgunder’ genoemd - is een gastronomische Nes alleskunner. Hij zit barstensvol wit fruit, veelzijdig — zoals sappige appels en peren. Tegelijkertijd Dankzij zijn volle smaak kun is hij een beetje romig en vol genoeg om aan Je pinot blanc prima schen- sine tafel zijn mannetje te staan. Van brunch en ken bij borrelhapjes met BLANC lunch tot borrel en diner: deze vriendelijke vlees. Helemaal als daar witte wijn stemt iedereen vrolijk. frisse smaken bij zitten, zo- als appel, citroen of groene kruiden. In combinatie met a JN kip komt het vettige van de ie wijn terug in de hapjes. Ef Kipgehaktballetjes met salsa verde Schenk 50 ml melk in een A diep bord en laat 2 sneetjes witbrood zonder korst erin weken Hak 1 teentje knoflook Eis de KU fijn. Knijp het brood goed | uit en meng met 600 gram kipgehakt. 50 gram geraspte Parmezaanse wel kaas, l eetlepel oregano, de helft van de knoflook, Pe EN, zout en peper. Rol met 7 Bae vochtige handen tot circa Er 30 balletjes. Verhit leetlepel boter in een grote koekenpan en bak de balletjes in circa 8 minuten gaar en goudbruin. Keer N regelmatig. Pureer NY 6 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels water, 20 N ni RES >, gram peterselie, 1 eetlepel kappertjes, 1 eetlepel je oregano en de rest van it de knoflook tot een grove salsa. Breng op smaak met 1 zout en peper en serveer bij de gehaktballetjes. zer 3 Booaschaphen | 412020 89

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 87