Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73


Hier is pagina 73 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 73 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73

KT M ARIN PV INGREDIËNTEN: DRESSING: 100 gram Vismarine Gerookte 15 eetlepel olijfolie Noorse zolm Zeetlepels citroensop 2eieren 0,5 eetlepel mosterd 4 radijsjes Zouten peper 50 grom komkommerlinten Handjevol spinazie 50 gram groene aspergetips Wij zijn trots op onze producten; neem nu onze 1. Breng een steelpannetje met water aan de kook gerookte zalm. Voor de en voeg zodra het water kookt, de twee eieren lekkerste smaak roken we toe. Kook de eieren in max. 5 minuten zacht en laat ze schrikken onder koud water. Liever harder deze volgens authentiek recept gekookte eieren? Kook ze dan zo'n 6-7 minuten. op eiken- en beukenhout. Nn Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes, vl de komkommer in dunne linten en snijd de Veelzijdig in verschillende soorten recepten, zoals door onderkantjes van de aspergetips af (+ 0,5 cm) w Verdeel de spinazie over twee kommen en een pasta met zongedroogde decoreer vervolgens met de komkommer, tomaatjes en rucola. aspergetips, radijsjes en gerookte zalm. Of met roomkaas en verse » Meng de olie, mosterd en citroensap tot een dressing, en breng op smaak met peper en bieslook op een toastje = zout. Leg op beide salades een gekookt ei en bij de borrel! besprenkel naar wens met de dressing ria g: ter ip nae N N 1 L Kr IA ir n C 5 rm 7 = 4 ASPERGE » I 8 s em ’ Gn Pee 29 ) LR = Or ntde or nz p ge r C: e en opr nl

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73