Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KT

M

ARIN

PV

INGREDIËNTEN:

DRESSING:

100 gram Vismarine Gerookte

15 eetlepel olijfolie

Noorse zolm

Zeetlepels citroensop

2eieren

0,5 eetlepel mosterd

4 radijsjes

Zouten peper

50 grom komkommerlinten

Handjevol spinazie

50 gram groene aspergetips

Wij zijn trots op onze

producten; neem nu onze

1. Breng een steelpannetje met water aan de kook

gerookte zalm. Voor de

en voeg zodra het water kookt, de twee eieren

lekkerste smaak roken we

toe. Kook de eieren in max. 5 minuten zacht en

laat ze schrikken onder koud water. Liever harder

deze volgens authentiek recept

gekookte eieren? Kook ze dan zo'n 6-7 minuten.

op eiken- en beukenhout.

Nn

Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes,

vl

de komkommer in dunne linten en snijd de

Veelzijdig in verschillende

soorten recepten, zoals door

onderkantjes van de aspergetips af (+ 0,5 cm)

w

Verdeel de spinazie over twee kommen en

een pasta met zongedroogde

decoreer vervolgens met de komkommer,

tomaatjes en rucola.

aspergetips, radijsjes en gerookte zalm.

Of met roomkaas en verse

»

Meng de olie, mosterd en citroensap tot een

dressing, en breng op smaak met peper en

bieslook op een toastje

=

zout. Leg op beide salades een gekookt ei en

bij de borrel!

besprenkel naar wens met de dressing

ria

g:

ter

ip nae

N

N

1 L

Kr

IA

ir

n

C

5

rm

7

=

4 ASPERGE

»

I

8

s

em



Gn

Pee

29

)

LR

=

Or

ntde

or

nz

p

ge

r

C:

e

en opr

nl