Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KT
M
ARIN
PV
INGREDIËNTEN:
DRESSING:
100 gram Vismarine Gerookte
15 eetlepel olijfolie
Noorse zolm
Zeetlepels citroensop
2eieren
0,5 eetlepel mosterd
4 radijsjes
Zouten peper
50 grom komkommerlinten
Handjevol spinazie
50 gram groene aspergetips
Wij zijn trots op onze
producten; neem nu onze
1. Breng een steelpannetje met water aan de kook
gerookte zalm. Voor de
en voeg zodra het water kookt, de twee eieren
lekkerste smaak roken we
toe. Kook de eieren in max. 5 minuten zacht en
laat ze schrikken onder koud water. Liever harder
deze volgens authentiek recept
gekookte eieren? Kook ze dan zo'n 6-7 minuten.
op eiken- en beukenhout.
Nn
Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes,
vl
de komkommer in dunne linten en snijd de
Veelzijdig in verschillende
soorten recepten, zoals door
onderkantjes van de aspergetips af (+ 0,5 cm)
w
Verdeel de spinazie over twee kommen en
een pasta met zongedroogde
decoreer vervolgens met de komkommer,
tomaatjes en rucola.
aspergetips, radijsjes en gerookte zalm.
Of met roomkaas en verse
»
Meng de olie, mosterd en citroensap tot een
dressing, en breng op smaak met peper en
bieslook op een toastje
=
zout. Leg op beide salades een gekookt ei en
bij de borrel!
besprenkel naar wens met de dressing
ria
g:
ter
ip nae
N
N
1 L
Kr
IA
ir
n
C
5
rm
7
=
4 ASPERGE
»
I
8
s
em
’
Gn
Pee
29
)
LR
=
Or
ntde
or
nz
p
ge
r
C:
e
en opr
nl