Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 21 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21
HELD VAN DE MAAND me 2 Nr Voeg g! .- peper toe “sr mn dh he Dumme — » FF x de: ë 22; * ee «\ À ons ms > CAL + Ale _… … à A ws ir un Asperges met bloemkool, sjalot en pijnboompitten houtachtige uiteinden. Kook de asperges in circa 15 minuten 220 gaar. Pureer intussen de BIJ- OF TUSSENGERECHT Bereiden sjalotten met de geroosterde F VOOR 4 PERSONEN Verwarm de oven voor op 180°C. bloemkool en zure room tot CA. 15 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD Rooster de pijnboompitten in een een gladde saus. Lepel de saus droge. hete koekenpan en houd in het midden van elk bord en 30 g pijnboompitten apart. Houd 2 bloemkoolroosjes leg de asperges erop. Snijd de Ma bloemkool, in roosjes apart. Leg de rest van de overige bloemkoolroosjes in 8 bloemkool met de sjalotten flinterdunne plakjes en verdeel 3 eetl. olijfolie op de bakplaat en giet de olie over de asperges. Garneer met 2 eetl. witte balsamicoazijn en azijn erover. Rooster circa de pijnboompitten. of wittewijnazijn 40 minuten in de oven, tot de CED 1kg witte asperges sjalotten en bloemkool gaar zijn 100 g zure room Schep halverwege de baktijd 250 kcal, vet 18 g (waarvan alles om. Pel de sjalotten. Schil verzadigd 5 g). koolhydraten 14 bakplaat met bakpapier de asperges en verwijder de g. eiwit 7 g, vezels 6 g. zout Ol g eos Boodschappen 412020 23
Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21