Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Deen Folder 01.04.2020

Hier is pagina 21 van 134 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21

HELD VAN DE MAAND me 2 Nr Voeg g! .- peper toe “sr mn dh he Dumme — » FF x de: ë 22; * ee «\ À ons ms > CAL + Ale _… … à A ws ir un Asperges met bloemkool, sjalot en pijnboompitten houtachtige uiteinden. Kook de asperges in circa 15 minuten 220 gaar. Pureer intussen de BIJ- OF TUSSENGERECHT Bereiden sjalotten met de geroosterde F VOOR 4 PERSONEN Verwarm de oven voor op 180°C. bloemkool en zure room tot CA. 15 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD Rooster de pijnboompitten in een een gladde saus. Lepel de saus droge. hete koekenpan en houd in het midden van elk bord en 30 g pijnboompitten apart. Houd 2 bloemkoolroosjes leg de asperges erop. Snijd de Ma bloemkool, in roosjes apart. Leg de rest van de overige bloemkoolroosjes in 8 bloemkool met de sjalotten flinterdunne plakjes en verdeel 3 eetl. olijfolie op de bakplaat en giet de olie over de asperges. Garneer met 2 eetl. witte balsamicoazijn en azijn erover. Rooster circa de pijnboompitten. of wittewijnazijn 40 minuten in de oven, tot de CED 1kg witte asperges sjalotten en bloemkool gaar zijn 100 g zure room Schep halverwege de baktijd 250 kcal, vet 18 g (waarvan alles om. Pel de sjalotten. Schil verzadigd 5 g). koolhydraten 14 bakplaat met bakpapier de asperges en verwijder de g. eiwit 7 g, vezels 6 g. zout Ol g eos Boodschappen 412020 23

Deen - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 21